• Infinity
    19.4k
    Kad je Livakovic otisao, jedna od prvih stvari o kojoj smo ovdje pisali je mogucnost da mu navijaci kluba preko noci tek tako okrenu ledja i da ce dozivjeti nevidjeni pritisak u jednom trenutku. Taj trenutak je dosao.

Iako bi nam bio pojacanje, u meni je jos uvijek ljut onaj vrag od njegovog odlaska, pa se uopce ne bih nesto puno trudio oko njegovog povratka. Kako nas je zbog reprezentativne karijere odjebao prije dvije godine, tako ce mozda opet za godinu. Ne zelim da budemo prostitutka u koju igraci dolaze samo kad im gori pod nogama, a odlaze na prvi mig. Nek dodje, ali nek se dobro namuci za taj povratak, da mu sutra ne pada napamet opet otici u neki jebeni Fenerbahce.
  • CUCAK
    540
    pa valjda se i Neva može prodati za nešto, možda i Čavlina... kad je u pitanju Livaković kockao bi se sa prodajom oba i ostavio Filipovića + malog slovenca za 3. golmana
  • FazeN
    1.1k
    Fener? Ta smeća? Što misliš zašto je Zajc došao početkom mjeseca? Uzeo je ciganima zadnji cent što je mogao jer su ga izradili za lovu.
    Znaš li za slučaj Max Krusea s tim ciganskim klubom?
    Fener je jedan od najodvratnijih klubova na cijelom svijetu
  • OsamŠest
    6k
    Povratak Livakovića bi bio veće pojačanje nego da se Modrić vratio. Strašan transfer..
  • NORTE
    18.3k
    Fener je jedan od najodvratnijih klubova na cijelom svijetuFazeN

Putinovi psići.

Preuzeti plaću (naš maksimum), obvezati se na otkup po fiksnoj cijeni koja se dogovara odmah, npr. 2 milijuna eura za otpisanog igrača.
  • Paggini
    64.2k
    u meni je jos uvijek ljut onaj vrag od njegovog odlaskaInfinity

Za razliku od proračunatosti Ivanušeca, pogrešnih snova Oršića, pa do Petka i Pjace, Liviju najmanje zamjeram jer je izmanipuliran od strane onog klauna sa mesijanskim kompleksom.

Livi je ekstremno dobar dečko, ali sigurno pada pod utjecaj takvih tipova koji za tko zna koje svrhe manipuliraju i igraju se, tako da osobno nemam previše zamjerki
  • Marc
    513
    Nepopularno mišljenje: prodat Nevu, prodat Čavlinu jbga dobit će se valjda barem dve milje… uzet Livija i pripremat mladog Žnuderla da preuzme ulogu glavnog vratara za dve godine…
  • SAS1987
    18.2k
    Cekamo novosti ko da se novi papa bira :lol:

Da nije otisao bi sada razgovarali o protivnicima u playoffu LP.
  • San Lorenzo
    20.9k
    Ove sezone smo napravili takav posao da u sljedećih 4-5 sezona očekujem dinamiku od 1-2 ulazna transfera godišnje...ako bi Livakovićev eventualni transfer bio posudba i otkup iduće sezone, onda on ulazi u tu kvotu.
    Opet...nadam se da priča nije samo ćorak, to je golman koji je nama donosio 10-15 ekstra bodova svake sezone, top20 golmana na svijetu, tu se mora napraviti sve što možemo.
  • Kujtim Shalla
    5.9k
    ma odma im dat 2 milje da zavrsimo pricu haha
  • FazeN
    1.1k
    Svjetsko prvenstvo je iduće godine, Livi s Europskom ligom i Dinamom bi se vratio na najveći mogući nivo, on nije ni svjestan kakvu podršku ima nas Dinamovih navijača.
    Priča nije ćorak, podjelio sam s adminom nešto, nešto s Mirom i kontaktirao Hazu, i čekam dalje što uspijem saznati od Dinama
  • Noel
    14.7k
    Bobane vizionaru jedan znam da čitaš ovo dovedi Livakovića. Dabac zapisničaru zapiši ovo.
  • Borovljanin
    277
    Ne znam koga trebamo dovesti da odem na doček na aerodrom, ali bi za Livija išao i kao oni Turci s bakljama i stotinu novinara urlao tamo
  • ElDorado
    5.3k
    Ovo može biti realno samo ako:
    1. Livakovic se odrekne velike lovice ako ima 2 milje kod Turaka
    2. Ako Turci pristanu na posudbu s nekim fiksnim otkupom razumnim za nas, dosta manjim od cifre koju si oni dali
    3. Ako ga Boban uopće vidi kao potrebno sigurno riješenje a ne preveliki rizik
    4. Ako potpiše dugogodišnji ugovor
    Niti će Turci plaćati njegovu plaću niti mi u ovom trenutku možemo iskrcati neku ozbiljnu odštetu. Inače osim Dalića mislim da je tu savjetodavnu ulogu odigrao i Modrić.
    A realno pitam se da li postoji neki relevantniji klub od nas koji bi ga odmah kupio za prvog golmana?!
  • Twisted1
    908
    Dabac zapisiničaru zapiši ovo.Noel

hahahaha, kako me ovo nasmijalo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.