• Pacho
    12k

Steta za onih 50% koje smo dali za Galesica. To se moglo iskoristiti za ovo.
  • don
    17.4k
    "priča nije patka, ali je sve na Bobanu" :lol:

pa želi milijun igrača doć u Dinamo (ne mislin tu na Livakovića) i naravno da je sve na Bobanu, šta ne znači da će doć. A nije ni malo realno po meni.
  • dinamozivivjecno
    3k
    Vida je imao solidnu karijeru u Besiktasu, uzeo tursku ligu, kup i superkup, bio standardni prvotimac 4 godine.
  • Sajla
    15.9k
    Livaković ima 30 godina - Neuer ima 39, Sommer 36, Szcsesny 35, Navas 38. Povratak Livija bi bio posao za duge staze. Boban mora procijeniti je li to put za dalje ili nastavljamo s golmanima koje već imamo. Srce mi kaže - vrati Livija!
  • Dani Olmić
    2.1k
    Ajde Zvone! Stavi šestu brzinu i dodaj gas i vrati nam voljenog golmana kuci :heart:
  • Keyser Soze
    17.4k
    Ja mislim da malo trčite pred rudo. Lijepo je sanjati, al priča nije ni blizu dogovora, upitno hoće li prijeći fazu kontakta s igračem, a kamo li s Fenerom.
  • modri-kibic
    1k
    Srce mi kaže - vrati Livija!Sajla

Srce je uvijek u pravu.
  • Noel
    17.7k

Stjepan Tomas je tamo nacionalni heroj skoro a igrao za dva najveća njihova kluba.
  • Paggini
    74.5k

Sta nije i Rapaić tamo ikona?

Lijepo je sanjati, al priča nije ni blizu dogovora, upitno hoće li prijeći fazu kontakta s igračem, a kamo li s Fenerom.Keyser Soze

Pa mislim da svi ovdje shvaćamo ovo, sanjamo naravno, ali jasno je da je, ako i postoji prica, jako, jako rano, odnosno u najboljem slučaju u fazi prvih kontakata
  • Keyser Soze
    17.4k
    Ma vidim da se piše da praktički samo Boban treba reći da i da je Livaković tu. Ne čini mi se baš tako.
  • Noel
    17.7k

Istina njega sam zaboravio, pada mi napamet i Marijan Mrmić koji je isto legenda Bešiktaša po njima.
  • Paggini
    74.5k

Ma dobro, to je tipicna Zona dramaticnost radi efekta, mislim da se ekipa vise zajebava nego ozbiljno misli
  • Orc123
    14.2k
    Dolaskom Livija, rijeseno pitanje golmana narednih 5-6 godina....
  • FazeN
    4.8k
    Ma vidim da se piše da praktički samo Boban treba reći da i da je Livaković tu. Ne čini mi se baš tako.Keyser Soze

Ne treba samo reći slažem se s tobom narativ je bezveze taj, ali treba samo biti Zvone Boban kao ovo ljeto.
    Livi želi doći.
    Fener želi se riješiti njega jer dovode novog golmana a treba osloboditi budžet, te dok njega ne riješe nema novog golmana.
    Treba samo započeti posao i biti Zvone Boban
    Ostalo će doći samo od sebe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.