• don
    15.1k
    Lisicatp1997

najbolji igrač Dinama na otvaranju prvenstva.
  • Crni86
    13.9k
    ja se slazem da je stojke trenutacno u puno boljoj formi od villara.

Ali kad igraju villar, ljubo i misko to je klasicnih 433. Za derbije kao stvoreno. Kontrola utakmice ne bi smjela doc u pos upitnik. U Osijeku smo mi utakmicu kontrolirali, da bilo je greski, da bili smo sterilniji prema naprijed ali si kontrolirao sredinu terena. Sa stojkovicem se to pretvara u 4231 sto je malo ofenzivnije i sto za vece utakmice se meni ideslnije cini za od 60. min ako nemas vodstvo.

U teoriji da je zajc spreman, zazivao bi cak prije zajca ispred stojkovica jer smatram da ce takticka postava od 433 biti presudna da se stavi tekma pod kontrolu. Ovako makar mi je villar bio los i dalje bi krenuo sa njim.
  • Jay
    2.5k
    Ne valja ni meni Lisica, dvije asistencije u dvije sluzbene utakmice. Nijedan gol. Nije ti ovo Istra, dečko. Mi navikli na 3 asistencije i gol po utakmici.
  • OsamŠest
    6k
    Počne li Stojković opet sa klupe iduće kolo, zapitat ću se tko tu slaže sastav.tp1997

Ne treba tebi iduće kolo, ti se već pitaš. Boban ga slaže.
  • vjeko1701
    17.3k
    Lisica novi Špikić, decision making 0tp1997

Glupost. Loša realizacija ali suradnja sa suigračima i kreitanje prilika je nebo i zemlja sa Špikićem. Koliko je Špikić poslao opasnih centaršuta u protivničkih 16? Koliko je puta u trku odigrao uspješan dupli pas sa suigračem? Koliko je znao korisnih lopti podvaliti u 16?
  • De Oliveira
    1.7k
    Meni je vec duze vrijeme fascinantno koliko ljudi ovdje mogu pljuvati po svemu i svima. Pobjedili ili izgubili ovdje se pljuje i prigovara u velikoj mjeri. Ne kuzim kako vas ne nosi ovaj ogromni val pozitive. Klub vode Boban i Zajec. Unutra su Maric, Leko, Sokota, Vlaovic, Kelava. Imamo 55000 clanova. Vjerujem da niti jednu utakmicu necemo biti ispod 10000 gledatelja na ruini od stadiona. Atmosfera na stadionu premocna. Klub na gostovanjima prati vjerna i brojna vojska. Momcad je puna sjajnih mladih igraca i ozbiljnih iskusnih igraca. Vec smo u skupini vrhunskog europskog natjecanja. Sjajno smo zakoracili u novu sezonu. Dobiti cemo novi stadion. Klub se ponova vraca prema sportskom drustvu sa vec ozbiljnim malonogometnim, kosarkaskim, odbojkaskim i atletskim sekcijama. Osluskuje se glas navijaca i prilagodjava se u svemu. Ne znam zaista sto nam vise treba...
  • DiddyGuela
    4k
    Ne kuzim tu opsjednutost Stojkovicem odjednom. Konkretno jucer nije napravio bas nista. Cak je i zakuhao kontru za Vukovar nakon boga pitaj koje nonsalantne poprecne lopte.Za razliku od utakmice u Osijeku kada je djelovao puno aktivniji kao i ostatak momcadi. Ne kazem da je los igrac ili da ne treba igrati ali ne vidim cemu hype. Igramo jos puno utakmica, bit ce ozbiljne minutaze za njega. Samo neka pokaze napredak u svojoj igri i izbaci te nekakve glupe greske i forsiranje suludih ideja na terenu.Puno on jos mora uciti da bi bio neupitan starter u Dinamu.
  • javolimtebejako
    2.8k
    ipak je i dosta ovih novih casa letilo zrakom :sweat:
  • NitkoBitan
    30.1k
    Ljudi pisu samo da bi pisali a mi imamo dvije pobjede u dva susreta bez primljenog gola, evidentan napredak u odnosu na proslu sezonu.

Jucer citam na fb u komentarima neku kobasicu od komentara od klasicnog komentatora koji misli da sve zna i onda lik na kraju komentara napomene da po njemu Ljubicic nije lijevo krilo.
  • rokikaciga
    4.1k
    Zato kaj okupira drugacije prostore na terenu u odnosu na Villara i odmah se geometrija mijenja. A nekima je to kvantna fizika. I odmah Ljubo drukcije igra, vise prostora za brzi izlazak iz nase trecine itd itd
  • Crni86
    13.9k
    tak je, ali kak su i kolege napomenule, to se dogadaja u 60. minuti kada je protivnik vec postepeno umoran. Pitanje je kako bi to izgledalo od prve minute i koliko bi onda imao prostora. Pogotovo u vecim i tvrdim utakmicama.

Ko i sa kulenom. Ulazi kad je beljo vec izmrcvario stopere 60 minuta, pa pored njih prolazi kao antilopa.
  • Filip85
    461
    Pogotovo kad se uzme ratio očekivanja/kritika kod samog dolaska i do sada pokazanog.
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    Ali kad igraju villar, ljubo i misko to je klasicnih 433. Za derbije kao stvoreno. Kontrola utakmice ne bi smjela doc u pos upitnik.Crni86

Pa po meni bas sa tom vezom do sada uopce nismo imali neku kontrolu nego smo bili vise manje u egalu i sa Vukovarom i sa Osijekom. Sto je bas cudno jer ti je argumentacija potpuno logicna u teoriji. Ali po onome kako izgleda na terenu ne funkcionira.

Ja bih definitivno razmislio o toj promjeni i za Rijeku vec. Ne mora cak ni Stojkovic u prvih 11, da ne bi sad bilo da guram Stojketa na ustrb Villara. Ali mislim da bi kombinacije sa njime ili Vidovicem na 10etki uz Misica i Ljubicica bile optimum. U derbijima bih cak stavio Hoxhu ispred Vidovica na krilo, jer mislim da u derbijima, gdje je jos bitnije bit brz i prodoran, Vidovic na krilu nece nikako funkcionirati.
  • znajdatevolimja
    1.5k
    Ima li tko čistu sliku sjevera sa dignutim barjacima u drugom poluvremenu?
  • antecacic
    86
    Kriva tema!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.