• db-izbjeglica
    18k
    ljudi moji, trebat će strpljenja sa ovom momčadi, doći će i kiksevi, lošije poluvrijeme nije problem.

realno, u tom prvom poluvremenu vukovar je složio dvije ozbiljne šanse, iz prekida.
    igra protiv bunkera još ne štima, treba raditi, ali dobilo se na kraju sa finom razlikom, nije se primio gol i idemo u novo kolo.
  • Medvedgrad
    665
    Dolazili su i prosle sezone…

Prosle sezone 4. kolo rujevica nam je preusmjerila sezonu u propast

Oprez, oprez, oprez
    Crni86

To je bilo 5. kolo.

Tamo smo išli sa sve 4 pobjede i gol razlikom 12:2.
  • Crni86
    13.9k
    sori da. Istra, osijek, gorica i sibenik.
  • Blueshadow86
    3.9k
    15-ak je novih igrača u odnosu na prošlu sezonu, a 9 novih u početnih 11. Dodajmo tu još i novog trenera. A ovdje ljudi očekuju da protiv Vukovara vodimo 5:0 do poluvremena. Ne ide to tako, vidjeli ste i sami. Polako, doći će sve na svoje.
    Moram pohvaliti igru Mišića, McKenna-e, Valinčića i Gode. Goda ako ovako nastavi, mogao bi čak biti i ispred Vinlofa.
  • GOAT
    3.8k
    Tko je zaboravio onaj intervju Bobana neka pogleda opet.. strpljenja ljudi.

Za sad je dovoljno da pobjeđujemo, 2 tekme nismo primili gol i tu trebamo pohvaliti trenera skupa sa novim igračima jer igramo kao ekipa. Također igraci koji ukaze s klupe stvarno rade razliku naspram prošle godine.

Bez velike euforije kad pobjeđujemo i bez plakanja kad gubimo.. dajte im vremena barem do zime pa cemo svi skupa bit pametniji i komentirati smisleno
  • obelix
    123
    Po meni bi se na 6ici i 8ici morali rotirati Villar, Misic, Ljubicic, Zajc i Soldo...a uz tu dvojicu istureniji Stojke, Vidovic, Mudri

krila nek budu Lisica, Hoxha i evidentno tu fali netko jer Varela, Spikic, Cordoba (?), Topic ocito nisu ti jos osim za neku duboku rotaciju. Ne znam moze li Bakrar to odigrati

Ispada da imamo mozda igraca viska u sredini, a fali neki krilni jos. Stojke i Vidovic ne mogu na krilu dati kao na ofenzivnom veznom

i treba Galesica i rpg-a mozda gurati u neku rotaciju da ne dode do 10 tekmi bez minute, a onda krenu kartoni i ozljede

prerano je ista reci nakon 2 kola. pricekajmo prvi krug da se zavrti i prvo kolo europe
  • Fan
    1.3k
    *5:0 u prva dva kola*

Zona:

"LJUDI OVO NE VALJA JOOOOOOOOOOOOO"
    Paggini

Oprosti, ali koliko god me živciraju izjave da ništa ne valja, toliko su mi i ovakve izjave glupe.
    Koliko smo imali gol razliku nakon 3 kola prošle sezone? 10:1 i 9 bodova. Ali ne, ajmo poletjet i ovu godinu i svršavat i na ono što ne valja. Mi smo tu da komentiramo, a na upravi i treneru je da rade i dalje kako su krenuli i podmažu ovog dizelaša.
    Zona prije sezone: Treba vremena i strpljenja

Zona u 30. min prvog poluvremena drugog kola: Ništa ne valja
    Niko1986

Jedno ne isključuje drugo.
    Iako se naravno ne slažem da ništa ne valja. Ima tu brdo toga pozitivnog i ogromnog potencijala, ali zasad je prilično mlako, što je i očekivano jer je ovo brutalno neuigrano.
    Ako preživimo prvu četvrtinu čak i sa minusom od par bodova (pa i do 5,6 npr), ne treba očajavat jer stvarno mislim da bi ova ekipa mogla toliko dobro zaklikat da bi promarširali drugom polovicom prvenstva.
  • Paggini
    63.5k
    Koliko smo imali gol razliku nakon 3 kola prošle sezone? 10:1 i 9 bodova. Ali ne, ajmo poletjet i ovu godinu i svršavat i na ono što ne valja. Mi smo tu da komentiramo, a na upravi i treneru je da rade i dalje kako su krenuli i podmažu ovog dizelaša.Fan

Pa nije ni tad bilo razloga za kritiku za igru.

Istru smo odigrali maestralno, Osijek je bio krljav kao i svaki Opus, Sibenik je bio vrhunski.

Gdje je tu bilo mjesta kritici? Sad zato sto smo tako se urušili nakon toga ekipa pretjerano kritizira sve trenutne aspekte igre iz ne znam kojeg razloga - da mogu reci da su bili i pravu, da su oni to znali ako slučajno kihnemo?

Ne mislim da treba biti apsolutno slijep, niti sam ja slijep, niti je vecina foruma, ima mjesta napretku, ali ove neke sizofrenije na temi su za proucavanje iskreno.

S obzirom na okolnosti, igramo dosta dobro, dosta smisleno i ja sam napunjen optimizmom, dok mi se čini da je manji dio napunjen nekom paranojom i strahom jer eto, i prosle sezone smo dobro krenuli.
  • tp1997
    1.8k
    Počne li Stojković opet sa klupe iduće kolo, zapitat ću se tko tu slaže sastav.

Lisica novi Špikić, decision making 0.

Apsolutni plus za stopere i bekove, taj dio ekipe izgleda puno bolje nego prošle godine.
  • Crni86
    13.9k
    Počne li Stojković opet sa klupe iduće kolo, zapitat ću se tko tu slaže sastav.tp1997

Sori, ali ovo je glupost. Protiv Rijeke ce na upravo bas i trebat 3 klasicna veznjaka da tekmu stavimo pod kontrolu. Ajde da igramo sa goricom doma bi razumio ovu izjavu, ali ovako mi ispada kao totalna glupost.
  • ZGWest
    630
    Počne li Stojković opet sa klupe iduće kolo, zapitat ću se tko tu slaže sastav.tp1997

Nije mi jasno kak mozes bubnut takvu glupost i ostat ziv?
  • ZGWest
    630
    Lisica novi Špikić, decision making 0.tp1997

A sad tek vidim ovo i nije mi jasno kak mozes bubnut dvije ovakve gluposti i ostat ziv?
  • Izet Hajrović
    6.1k
    vidjet ćemo danas kakva je razlika između Osijeka i Rijeke, ali protiv Osijeka ova vezna linija isto nije funkcionirala kao što je to bio slučaj i jučer. Ako nešto ne funkcionira, onda to treba promijeniti. Čak bi mogli biti i stabilniji s vezom Mišić, Ljubičić, Stojković jer ovako je Villar slabije odigrao zadnje dvije utakmice, ponajprije defanzivno, a Ljubičić je na toj praktički desetki kao Alisa u zemlji čudesa. Spustiti Ljubičića na zadnjeg veznog skupa s Mišićem pa neka tu bude destruktivac.
  • Paggini
    63.5k
    Lisica novi Špikić, decision making 0.tp1997

2q4b0y.png
  • crophantom
    1.5k
    Lisica novi Špikić, decision making 0tp1997

Kratko sam na zoni, svašta sam pročitao, ali ovo je najgori tejk bez dileme...
    Osim onog kad je (odlicno) pucao, a imao je Kuleta u boljoj poziciji dečko u serijama donosi ispravne odluke s loptom, a pogotovo bez lopte.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.