• K3p
    321
    Ne smeta thompson, al me osobno smeta pomisao da se počne iskorištavat domoljublje za ono što se koristi u smrdiji. A malo mi nekako posljednjih mjeseci vuče na to.
  • NitkoBitan
    30.1k
    Moj mali dio svemira nek se pusta svaku. Maksimir je nas mali dio svemira :love:
  • Filip85
    461
    ali nisam veliki domoljub, niti sam ratno dijete, niti su moji bili u ratu, niti sam katolikMajki2111

Ali niti jedna pjesma koja je puštana ne vrijeđa one koji nisu veliki domoljubi, ratna djeca ili čiji roditelji nisu bili u ratu. Pa i nerealno je da roditelj rođen 1979., 1980. ili 1982. bude dio rata...

Isto kao što svete slike koje su prikazali dronovi na Thompsonovom koncertu ne vrijeđaju ateiste, već slave vjeru.
  • Blueshadow86
    3.9k
    Kuda je ovo sve otišlo...
  • Majki2111
    4.1k
    Da različiti smo. Ja se više osjećam Zagrepčaninom nego Hrvatom, katolikom i domoljubom. Ne pamtim kad e tu u familiji zadnji put pustio Thompson... Ima on dobrih stvar. Prijatelji mi je izvrsna pjesma npr. Ali ovo gdje ističe ostale motive, to nije za mene. Bar trenutno.
    U tom kontekstu može, ali imamo već ima jedno mjesto koje dom je svima nama. :up:
  • Tvrdica McTvrdi
    1.5k
    Prijatelji mi je izvrsna pjesmaMajki2111

Prijatelji je doslovno pjesma za suborce, spot je napravljen da oda počast djeci poginuloj u Vitezu...
  • Majki2111
    4.1k
    Slažem se skroz. Ali ja radi toga ne dolazim na Maksimir.

Ali kažem to sam samo ja. Jedan promil.
  • Majki2111
    4.1k
    Uvijek sam je pjevao misleći na svakodnevne prijatelje. Ne baca mi na rat ona.
  • Marktwain
    718
    Pa to i je recimo ratna.
    Bavi se o braniteljima nakon rata, što se s njima dogodilo, odnos prema braniteljima.
    Nešto ko Born in USA od Springsteena.
  • NitkoBitan
    30.1k
    Dobro Majki, ne trebas se bojat, to je bilo samo ovaj put zbog obiljezavanja Oluje. A mislim i inace se konstantno kmeci oko odabira pjesama, nekima ne odgovaraju strane, starijima ne odgovara rap, nekima je dosadio klasicni repertoar...
  • Hnlovac
    2.9k
    Majki bu nam zaključao i temu utakmica hahahahha
  • crophantom
    1.5k
    ne kuzim, ako radi toga ne dolaziš na Maksimir, kak te uspjelo uvrijediti ili natjerati da se osjećaš neugodno/nelagodno, a prije toga ni nije bilo ovakvih repertoara? :D
  • M94
    1.8k
    Šta bi tek bilo da je repertoar pjesama jučer bio nešto ekstremniji na sjeveru kako i zna bit kod ovakvih obljetnica, Majki bi pobjegao sa stadiona.
  • Majki2111
    4.1k
    Ne mrzim Hrvatsku. Nisam srpski četnik. Hrvat sam Purger. Dolazim na Maksimir slaviti Dinamovštinu, Purgerizam, plavo, sve zagrebački. Ne bih pobjegao radi hrvatskih pjesama :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.