• Blueshadow86
    3.9k
    FB-IMG-1754742163532.jpg
    Topovski na kraju cijevi. Savršenstvo.
  • ZrnTSCHeZ
    1.3k
    Ako preživimo prvu četvrtinu čak i sa minusom od par bodova (pa i do 5,6 npr)Fan

Ako drugi prežive u dosegu od samo 5-6 bodova iza nas (bez obzira kaj sve jače tekme igramo vani u prvom krugu) :wink:
  • Kumerle
    1.1k
    IMG-20250809-WA0009-1.jpg

I zastava iz ovog kuta. Baš odlično. Puno detalja, savršeno.
    Bravo za tribinu.
  • veselko tenžera
    5.1k
    kad smo već kod detalja, cijev je okrenuta prema istoku.
    Vjerojatno sasvim slučajno :smile:
  • Majki2111
    4.1k
    Samo komentar na jučerašnju uvertiru pred utakmicu. Bez pljuvačine prema ikome. Thompson nije moj đir. Za mene se pretjeralo jučer. Nisam se ugodno osjećao na stadionu radi playliste. Nadam se da Thompson nije ušao u listu za stalnu. Kad sam došao na stadion imao dojam da nisam došao na utakmicu zagrebačkog kluba Dinamo, već na nešto sasvim deseto. Nadam se da se to neće ustaliti.
  • Paggini
    63.3k
    Zbog čega se nisi osjećao ugodno Majki?
  • Majki2111
    4.1k
    Jer se pretjeralo s Thompsonom, a nije to moj đir. Znam da sam u promilu ljudi kojima se ne sviđa, al evo iz srca subjektivno se nadam da se te pjesme neće ustalit kao uvertira pred tekme.
  • Crni86
    13.9k
    Sa kojim tocno dijelom se pretjeralo? Neka nitko ne dira u moj mali dio svemira? Ili ako ne znas sta je bilo?
    Dvije predivne pjesme, koje pjevaju o pravim ispravnim vrijednostima i povijesti - ne znam kome normalnom te pjesme mogu ikako smetat.

Razumijem da nekog smetaju anica ili cavoglave, ali ovo prvi puta u zivotu cujem….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.