• db-izbjeglica
    17.9k
    Zar smo već krenuli sa pričama kako će se Rijeka raspasti? Nije bilo dovoljno toga protekle dvije sezone?tp1997

rijeka se neće raspasti, rijeka je prošle sezone bila u par grama sa svojim realnim i očekivanim učinkom.
    ne znam što nije jasno u činjenici da je rijeka prošle sezone naslov osvojila sa bodovima koji su inače dovoljni za treće mjesto u prvenstvu, u najboljem slučaju drugo mjesto.

rijeka će cca takva biti i ove sezone, isto kao i hajduk, te će osvojti cca istu količinu bodova... al ono, sa 95% sigurnosti.
  • tp1997
    1.8k
    pa koji to oni imaju odličan transfer u zsdnjih 5 godina?Dendle71

Uremović je bio među najboljim stoperima lige, recimo. Čovjek je prgav, arogantan i dođe ti da mu odvališ pljusku, ali je kvalitetan igrač.

Melnjak, kada je bio u formi, je bio ponajbolji bek u ligi.

Ovako samo iz glave.
  • GOAT
    3.7k
    Uzdižete lika koji u zadnje 3 sezone ima postignuta 2 gola. Ako nije na klupi onda je van sastava.. luuuudilo :fire: :fire:
  • don
    14.6k
    može se to dosta lipše reć, a dosta stvari si i preskočia.

McKenna je standardni reprezentativac Škotske reprezentacije već duže vrime sa kojon je skupia 42 nastupa. Ima 25 utakmica u najboljoj ligi na svitu, Premijer Ligi. 69 utakmica u najboljoj drugoj ligi na svitu, 29 utakmica u La Ligi, drugoj najboljoj ligi na svitu, klubovi Aberdeen, Nothingam Forest, Copenhagen, Las Palmas. Također, standardan je svake sezone.
  • Keyser Soze
    15k
    Kad gledaš CV Rebića rekao bi da je must have u HNL-u i da ti osigurava titulu. Ono što je bitno je gledati koliko je igrač igrao u klubu i kakva mu je bila uloga. Richter je odigrao 1180 minuta u zweiti prošle sezone, a prije toga je zadnju ozbiljnu sezonu imao u sezoni 22/23 kad je igrao Bundesligu s 1844 minute. Dejan Ljubičić je na primjer igrao puno više od njega u Bundesligi i imao puno veću ulogu, kao i Villar.
  • Dani Olmić
    1.9k
    nego idem u smjeru toga da mi se ne sviđa da se svaki transfer tovara po definiciji omalovažava.

Da se Richter nikad nije spomenuo u kontekstu Hajduka već da smo ga mi doveli, garantiram da bi preko pola Zone bilo oduševljeno
    tp1997

To i ja mislim, nepotrebno se uvijek omolazavaju transferi od njih … A da se u kontekstu s dinamom spominje, neki bi vec svrsavali ovdje
  • DiddyGuela
    4k
    neki bi vec svrsavali ovdjeDani Olmić

Ti prvi...ocito.
  • Dendle71
    185
    i tebi ide isto pitanje: koji to oni imaju top transfer u zadnjuh pet godina? Kolega ti je onak iz glave bubnuo: uremovic (bez trofeja) i melnjak (mozda kup). Možeš ti nekoga dodati?
  • Droljo
    19.3k
    Livaja
  • Dani Olmić
    1.9k
    ma ne kontam te fore, omalovazavanje drugih (a pogotovo hajdukovih) transfera za koje iste bi ovdje 75% bilo odusevljeno

Pa dobro, nemaju, neka nemaju, budimo sretni da nemaju - ali to i dalje ne znaci da se mora unaprijed omalozavat njihove transfere, jos pogotovo ako se uzme u obzir da se i mi nebi bunili na takvi transfer
  • Keyser Soze
    15k
    ma ne kontam te fore, omalovazavanje drugih (a pogotovo hajdukovih) transfera za koje iste bi ovdje 75% bilo odusevljenoDani Olmić

Dosadan si stari, da, omalovažavamo ih jer su i sa svim tim igračima i dalje treći klub Hrvatske koji ne igra Europu, eto sad je valjda jasnije.
  • Crni86
    13.1k
    aha, makni link bas da se ne sponzoriraju tude fejs stranice tu po forumu

A on ima kao neke legit info ili je bacac krafni?
  • Dani Olmić
    1.9k
    To sto je netko treci moze imat raznoraznih razloga, taj razlog ne moraju bit 1-2 igraca koja se dovedu i koja bi mogla postat pojacanja - mislim da se prije svega kod njih treba rijesit dosta drugih problema prije nego se traze isti u sportskoj filozofiji
  • Crni86
    13.1k
    A kad ce se najposteniji hrvatski klub u univerzumu oglasit po pitanju dadica? Pravednici koji samo zele postenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.