• Jay
    2.2k
    Ma dovest će ga, večeras će postaviti one filmske ventilatore i otpuhati zakrpani dio krova. Taman 2 milijuna da bude u rangu s livajom
  • Facke
    6.4k
    Ovo kaj se i za Richtera spominja v veze Hajduka. On ima v Mainzu oko 800.000 € godisnje. Ak ga budu uspeli na posudbu dopeljati onda sumnjam da budu punu placu mogli preuzeti.
  • Dani Olmić
    1.9k
    Ako Hajduk stvarno uspije dovest Richtera, onda svaka cast, to je za HNL pravi teškaš…igrac sa vise od 200 nastupa kombinirano u bundesligi i drugoj ligi, koja je jedna od boljih u europi.. On bi bio ogromno pojacanje po meni

Ak ga budu uspeli na posudbu dopeljati onda sumnjam da budu punu placu mogli preuzetiFacke

Sumnjam da bi to i trebali
  • NitkoBitan
    29.5k
    Ako Hajduk stvarno uspije dovest Richtera, onda svaka cast, to je za HNL pravi teškaš…igrac sa vise od 200 nastupa kombinirano u bundesligi i drugoj ligi, koja je jedna od boljih u europi.. On bi bio ogromno pojacanje po meniDani Olmić

Nisi jos prebolio Rebica koji bi po tebi i ovakav bio klasa za HNL? :fear:
  • rioda
    9.3k
    Rebić u svom selu svima otplatio kredite, valjda su se u Hajduku ponadali da će i njima, ali ništa od toga...
  • Mali Zeus
    18.8k
    pretpostavljam da će lik biti avion za HNL.
  • tp1997
    1.8k
    Richter bi stvarno bio ozbiljno pojačanje za Hajduk, tu nema sumnje
  • Dani Olmić
    1.9k
    Nemam ja sta prebolit, zaboli mene ona stvar kog ce oni dovest a koga ne, ja sam samo realan i kazem kako bi Richter bio pojacanje za HNL, bez obzira radilo se to o Hajduku, Istri ili Rijeci, ako si dobar igrac i potencijalno pojacanje onda se to treba priznat i postivat
  • bbb medimurje
    4.2k
    zakaj ste tak uvjereni u tog Richtera? Prosle sezone nije bil standardan u drugoj lizi i k tome sam 1 gol i 2 asistencije i karijera mu je u padu vec duze vremena
    I ak dođe na posudbu onda pukstas sigurno ide na klupu, znaci rijetko glupo potez
    Dovedes starijeg igraca na posudbu da tvom mladom uzima mjesto i minutazu
  • tp1997
    1.8k
    pukstas sigurno ide na klupubbb medimurje

Richter može igrati oba krila, dovode ga kao krilo, a tamo su najtanji.

karijera mu je u padu vec duze vremenabbb medimurje

Kao i Villaru i McKenni, recimo. Nema smisla omalovažavati svakog igrača kojeg tovari dovode samo zato jer su to tovari. Osobno bih bio zadovoljan da mi dovedemo igrača takvog pedigrea na desno krilo, gdje smo također najtanji.
  • NitkoBitan
    29.5k
    Oke, priznajem. Richter je pojacanje u borbi za 3. mjesto sa Osijekom.
  • veselko tenžera
    4.8k
    Bravo ljudima u klubu za priopćenje!!!
    Nevjerojatno što je budalama iz saveza palo napamet progurati kao normalno.
  • Droljo
    19.2k
    u borbi za 3. mjesto sa Osijekom.NitkoBitan

Precjenjujete rijeku.
  • Raul
    173
    GNK Dinamo je u nevjerici primio vijest da se g. Toni Dadić, koji je u prosincu prošle godine odlukom IO HNS-a izbačen sa svih sudačkih lista, početkom ove sezone vraća u prvu skupinu sudaca te će moći suditi dvoboje HNL-a, Prve NL, Druge NL, završnice HNK-a te utakmice svih mlađih kategorija.

S obzirom na poznate razloge zbog kojih je g. Dadić izbačen sa svih sudačkih lista, a koji predstavljaju teško kršenje Kodeksa ponašanja, GNK Dinamo smatra da se ovom odlukom dovodi u pitanje integritet cijelog sustava te se stvaraju nepotrebne javne tenzije, posebno u okviru HNL-a.

GNK Dinamo se nada da će HNS pravovremeno ispraviti propust i tako omogućiti svima miran početak nove nogometne godine.
  • marcio amoroso
    43.7k
    Kao i Villaru i McKenni, recimo.tp1997

Villar i McKenna su prošlu sezonu bili standardni. Sezonu prije također.

Ovaj je prošlu sezonu u cvajti startao u 14 utakmica, a pretprošlu u Bundesu 7. Miješaš kruške i jabuke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.