• OsamŠest
    5.9k
    @Dani Olmić

Ali ti prvi to radiš. Za Ljubičića sa par odličnih sezona u Bundes i Cvajti, nakon priprema koje nisu bile bajne, napišeš da ti se nije svidio i u stilu da možda nije pojačanje. A pazi, pratiš kao tu ligu i sve znaš. Pa onda bi trebao znati i kvalitetu istog, a ne suditi po pripremama, zar ne?

A ovaj bez ijedne minute za tovare (a nije ni došao), odjednom mega pojačanje.

Isto bi rekao za Ljubičića da ide dolje. A za Richtera da se ne može dokazati u propalom Mainzu, i da ne vidiš kako može biti pojačanje za Dinamo. I naravno, da nije napadač, nego vezni, a u napad trebamo Miereza.
  • nwankwo646
    648
    šta se tiče hajduka, po svemu, ima točne i tajne inf. koje dobiva od nekog iz kluba...
  • Tvrdica McTvrdi
    1.3k
    E sad. Možemo reć da nitko nije top, pa ni Livaja jer nije donio niti naslov niti europu, ali realno obzirom da su gotovo svi igrači bili besplatni ili posudba za nikog nemožeš reći ni da je loš. Čak I Lučić kojeg se sad omalovažava je besplatno i za nikakvu plaću došao i bio dobar golman 2 sezone. Je li to dobar transfer? Po meni je.
  • Nogo
    8.6k

Mogla bi i ove godine europa lapapa već sada.
  • DiddyGuela
    4k
    Bez majice, po kiši, igraju odbojku a Livaja puši hrenovke. :blush:

Sada za ozbiljno...kolicina detalja u ovoj poruci je strasna. Kak je netko u 2 ujutro, tocno vidio da ovi jedu hrenovke? :rofl:
  • Dendle71
    184
    Sportska politika (uključujući transfere) jednog kluba je valjda u skladu sa ciljevima koje taj klub ima. Oni su bez titule već 20 sezona, što više Rijeka ih je u zadnjih 10 godina (možda i duže) spustila na treću poziciju u hnl-u. Znači ciljevi nisu ostvareni sukladno tome ti njihovi transferi koje mi (ili neki od nas tu na forumu) omalovažavamo nisu bili dobri. Po meni su bili čak katastrofalni pošto su se našli u ne baš zavidnoj financijskoj situaciju. Dovodili su između ostaloga istrošena imena i plaćali (po gotovo pod Lukšom) lude svote ponajprije za plaće tih igrača.

Možda su neka od imena koje su doveli dosta zanimljiva ali na kraju krajeva s njima nisu ništa postigli. Tako neće ni sa nekim Richterom za kojeg do sada nitko od nas ili njih nije uopće znao (pa smo malo kopkali po TM-u) da bi vidi vraga, jer ga tovari dovode, postao top transferom.
  • tigric
    777
    Prestanite trol debile s twittera uzimat za ozbiljno
  • Schpatz
    762
    Jeste se raspisali o Marcu Richteru i cudi me da ima toliko „poznavatelja“ njemackog nogometa i 1. i 2. Bundeslige a nitko nije (barem nisam ulovio u komentarima) spomenuo jednu bitnu stavku.

Marco Richter prije 7/2022 i nakon 7/2022 su dva razlicita igraca.
    Marco Richter koji je prije srpnja 2022 igrao u Augsburgu gdje je u 96 nastupa zabio 12 golova i podijeilo 12 asistencija i prodao se u Herthu za 7mil eura u ljeto 2021 i nakon toga u 30 susreta za Herthu zabio 5 golova

sto se dogodilo u srpnju 2022? Obolio je od raka testisa. Na srecu, tumor mu je otkriven dosta rano i bio je svega nekoliko dana nakon sto mu je tumor otkriven operiran i nije morao na kemoterapiju.
    Jos tu sezonu se vratio, u 12 utakmica za Herthu zabio 3 gola i podijelio 2 asistencije i nakon sto je Hertha ispala iz lige, presao u Mainz.
    U Mainzu u 20 utakmica- 1 gol.

Otisao na posudbu u HSV, gdje je igrao u 27 utakmica i ima statistiku od 1 gola i 2 asistencije.

Sreca je bila da mu je tumor brzo otkriven sto mu je omogucilo brzu operaciju, bez kemoterapije i da se tumor nije prosirio.

E sad, nakon bolesti nije vise pokazivao ono sto je bio prije bolesti, prije svega u Augsburgu a i u prvoj sezoni u Herthi. Na terenu barem ne i dosad nije uopce bio niti jednom u kadru Mainza na pripremnim utakmicama. I imao je nakon bolesti velikih problema se probit u jednu od njemackih momcadi.

Sto se dogada u njemackim medijima? Svi prenose samo sto su SN napisale, pisu u konjuktivu kao i da posudba / transfer nije niti izblizu gotov. Dok SN cak pisu da su se Hajduk i igrac dogovorili s uvjetima ugovora do 2027.
    Mittelhessen tvrdi da je realnije ocekivat da Richter ode negdje na posudbu.
    Ali sve su to rekla-kazala iz njemackih portala zasad i samo prepisuju od SN. I Nijemci pisu sa „navodno bi trebao prijeci“.

Ali sto mislit o Marcu Richteru? U Augsburgu paklen igrac. Cinjenica. Nakon toga se dosta pogubio i sjecam ga se iz Augsburga i kada sam vidio da je u HSV-u, mislio sam da ce se vratit na staro. Ali nije. Niti blizu.

Meni je samo zanimljivo sa zeli, da ce mozda doc u Hajduk, a vjerujem da jos ima dinamita u njemu mozda ne za 1.Bundesligu ali 2.Bundesligu, mozda za sredinu cvajte.

Ali dobro, vidjet cemo, ali isto ne vjerujem da je to igrac za Dinamo kao sto tu neki tvrde. Prije 7/2022 definitivno da, nakon definitivno ne.

I tu neke usporedbe s Ljubicicem i svi silni komentari da je Marco Richter igrac kao prije 3 godine su deplacirane.
  • Mlađi referent
    13.6k
    Kako se netko može netko upecat na Rapulin bait jhahahahahahaha
  • Droljo
    19.2k
    Lokomotiva dovela oba krila. Ne znaš koji izgleda lošije. A nisu baš mladi...
  • NitkoBitan
    29.5k
    Izbacilo mi nekog debila autisticnog tovara dolje na instagramu koji je okacio storije sa Livajom i Kalikom tako da bi prica vrlo lako mogla bit istinita.
  • wolfgang14
    2.6k
    Izbacilo mi nekog debila autisticnog tovara dolje na instagramu koji je okacio storije sa Livajom i Kalikom tako da bi prica vrlo lako mogla bit istinita.NitkoBitan

podjeli s nama
  • NitkoBitan
    29.5k
    Ma mislio nebitno nesto, to sam i prije vidio neg kaj je Nogo poslao sa twittera ovo. Upirem trenutno sve mozdane vijuge da se probam sjetit imena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.