• db-izbjeglica
    17.9k
    Da pojasnimo, 'bijeli' su u pregovore krenuli s novih pozicija, a to je da je vrijeme rasipanja završeno, te će maksimum plaće ubuduće biti 350.000 eura. Sve ostalo bi igrač mogao dobiti kroz bonuse, a oni bi bili najviše vezani uz osvajanje naslova prvakaIvdzo11

ovo mi je apsolutni vrh :rofl:

zamslite da ste igrač, klub vam ponudi ugovor od 350 000 + bonus od 100 000 za osvajanje prvenstva.
    top, zanimljivo... onda googlaš i vidiš da isti klub prvenstvo nije osvojio 20 godina i da su u zadnjih 10 sezona drugi bili svega 2 puta :lol:

praktički ekvivalent ponudi 350 000 eura + 5 plaćenih kombinacija za loto 7/35 svaki tjedan :monkey: :lol:
  • SAS1987
    18k
    Richter bi stvarno bio ozbiljno pojačanje za Hajduk, tu nema sumnjetp1997

Koje amplitude? :lol:
  • NitkoBitan
    29.5k
    Precjenjujete rijeku.Droljo

I to sto kazes, bez Fruka raspad. Od trojca Hajduk-Rijeka-Osijek cini mi se da samo Osijek radi dobar posao u prijelaznom roku.
  • Droljo
    19.2k

Tak sam ja na FM-u nudio stoperima bonus od par miljona za 30 golova u prvenstvu :lol:
  • tp1997
    1.8k
    Zar smo već krenuli sa pričama kako će se Rijeka raspasti? Nije bilo dovoljno toga protekle dvije sezone?
  • don
    14.6k
    Kao i Villaru i McKennitp1997

smišna usporedba, pogotovo kada im se usporedi CV

Zar smo već krenuli sa pričama kako će se Rijeka raspasti? Nije bilo dovoljno toga protekle dvije sezone?tp1997

Rijeka je se već raspala prošle sezone, ali Dinamo to nije iskoristio. Po 300. put ponavljana rečenica. Ti očekuješ da će ostali poklonit nama naslov bez naših pobjeda?
  • nwankwo646
    648
    Zanimljiv breaking info od strane Bukovca, navodno svađa između Garcie i Livaje, protiv Zire pretrčao 7km... Garcia također odbio Rebića...
  • NitkoBitan
    29.5k
    Pa bila je raspadnuta i ove samo kaj smo mi dotaknuli dno zivota.
  • Droljo
    19.2k
    Nije bilo dovoljno toga protekle dvije sezone?tp1997

Nije. A nekima nije bilo dovoljno malo dalje pogledati u povijest i što se desi nakon njihovog naslova?
  • Keyser Soze
    15k
    Da mi dovodimo Richtera bila bi rafalna paljba po forumu kako ne valja, i to s pravom. Pa ne dolazi lik bez razloga u Hajduk. A usporedba s Villarom i McKennom ti je promašena skroz, logičnije ga je usporedit s Mbukuom. Ovaj je isto nekad vrijedio 10 milijuna, sad vrijedi 1,5
  • Crni86
    13.1k
    Bukovcanwankwo646

Ko je taj pak sad
  • tp1997
    1.8k
    smišna usporedba, pogotovo kada im se usporedi CVdon

McKenna, recimo, ima 91 nastup za Aberdeen, 94 nastupa za Forest (većinom u Championshipu), 13 za Copenhagen i 29 za Las Palmas.

Richter ima 97 nastupa za Augsburg, 62 za Herthu, 20 za Mainz i 27 za HSV.

Ako uspoređuješ CV, neutralni promatrač bi rekao da su tu negdje. Da se razumijemo, ne idem u smjeru omalovažavanja McKenne ili Villara, štoviše mislim da su nam to uz Belju daleko najbolja pojačanja, nego idem u smjeru toga da mi se ne sviđa da se svaki transfer tovara po definiciji omalovažava.

Da se Richter nikad nije spomenuo u kontekstu Hajduka već da smo ga mi doveli, garantiram da bi preko pola Zone bilo oduševljeno.
  • db-izbjeglica
    17.9k
    opčinjen sam tom opterećenosti osvajanjem naslova koja je po svim živim kriterijima poprilično teško dostižna i ne mogu vjerovati da povećoj skupini ljudi ne može doći na pamet sljedeća misao... ljudi moji mi smo budale, ajmo zašutiti i polako raditi, korak po korak.
  • nwankwo646
    648
    ma onaj lik šta vodi stranicu doli udruga...
  • Dendle71
    184
    pa koji to oni imaju odličan transfer u zadnjih 5 godina? Livaja - i dalje?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.