• db-izbjeglica
    20.5k
    Zar smo već krenuli sa pričama kako će se Rijeka raspasti? Nije bilo dovoljno toga protekle dvije sezone?tp1997

rijeka se neće raspasti, rijeka je prošle sezone bila u par grama sa svojim realnim i očekivanim učinkom.
    ne znam što nije jasno u činjenici da je rijeka prošle sezone naslov osvojila sa bodovima koji su inače dovoljni za treće mjesto u prvenstvu, u najboljem slučaju drugo mjesto.

rijeka će cca takva biti i ove sezone, isto kao i hajduk, te će osvojti cca istu količinu bodova... al ono, sa 95% sigurnosti.
  • tp1997
    2.8k
    pa koji to oni imaju odličan transfer u zsdnjih 5 godina?Dendle71

Uremović je bio među najboljim stoperima lige, recimo. Čovjek je prgav, arogantan i dođe ti da mu odvališ pljusku, ali je kvalitetan igrač.

Melnjak, kada je bio u formi, je bio ponajbolji bek u ligi.

Ovako samo iz glave.
  • GOAT
    7.8k
    Uzdižete lika koji u zadnje 3 sezone ima postignuta 2 gola. Ako nije na klupi onda je van sastava.. luuuudilo :fire: :fire:
  • don
    19.9k
    može se to dosta lipše reć, a dosta stvari si i preskočia.

McKenna je standardni reprezentativac Škotske reprezentacije već duže vrime sa kojon je skupia 42 nastupa. Ima 25 utakmica u najboljoj ligi na svitu, Premijer Ligi. 69 utakmica u najboljoj drugoj ligi na svitu, 29 utakmica u La Ligi, drugoj najboljoj ligi na svitu, klubovi Aberdeen, Nothingam Forest, Copenhagen, Las Palmas. Također, standardan je svake sezone.
  • Keyser Soze
    19.4k
    Kad gledaš CV Rebića rekao bi da je must have u HNL-u i da ti osigurava titulu. Ono što je bitno je gledati koliko je igrač igrao u klubu i kakva mu je bila uloga. Richter je odigrao 1180 minuta u zweiti prošle sezone, a prije toga je zadnju ozbiljnu sezonu imao u sezoni 22/23 kad je igrao Bundesligu s 1844 minute. Dejan Ljubičić je na primjer igrao puno više od njega u Bundesligi i imao puno veću ulogu, kao i Villar.
  • Dani Olmić
    2.2k
    nego idem u smjeru toga da mi se ne sviđa da se svaki transfer tovara po definiciji omalovažava.

Da se Richter nikad nije spomenuo u kontekstu Hajduka već da smo ga mi doveli, garantiram da bi preko pola Zone bilo oduševljeno
    tp1997

To i ja mislim, nepotrebno se uvijek omolazavaju transferi od njih … A da se u kontekstu s dinamom spominje, neki bi vec svrsavali ovdje
  • DiddyGuela
    6.1k
    neki bi vec svrsavali ovdjeDani Olmić

Ti prvi...ocito.
  • Dendle71
    371
    i tebi ide isto pitanje: koji to oni imaju top transfer u zadnjuh pet godina? Kolega ti je onak iz glave bubnuo: uremovic (bez trofeja) i melnjak (mozda kup). Možeš ti nekoga dodati?
  • Droljo
    28.3k
    Livaja
  • Dani Olmić
    2.2k
    ma ne kontam te fore, omalovazavanje drugih (a pogotovo hajdukovih) transfera za koje iste bi ovdje 75% bilo odusevljeno

Pa dobro, nemaju, neka nemaju, budimo sretni da nemaju - ali to i dalje ne znaci da se mora unaprijed omalozavat njihove transfere, jos pogotovo ako se uzme u obzir da se i mi nebi bunili na takvi transfer
  • Keyser Soze
    19.4k
    ma ne kontam te fore, omalovazavanje drugih (a pogotovo hajdukovih) transfera za koje iste bi ovdje 75% bilo odusevljenoDani Olmić

Dosadan si stari, da, omalovažavamo ih jer su i sa svim tim igračima i dalje treći klub Hrvatske koji ne igra Europu, eto sad je valjda jasnije.
  • Crni86
    21.9k
    aha, makni link bas da se ne sponzoriraju tude fejs stranice tu po forumu

A on ima kao neke legit info ili je bacac krafni?
  • Dani Olmić
    2.2k
    To sto je netko treci moze imat raznoraznih razloga, taj razlog ne moraju bit 1-2 igraca koja se dovedu i koja bi mogla postat pojacanja - mislim da se prije svega kod njih treba rijesit dosta drugih problema prije nego se traze isti u sportskoj filozofiji
  • Crni86
    21.9k
    A kad ce se najposteniji hrvatski klub u univerzumu oglasit po pitanju dadica? Pravednici koji samo zele postenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.