• Kujtim Shalla
    7.8k
    Kakav glupost , prije bi i Petka ,i Pjacu, i Mohu, i Ademija ,i Ristovskog zadrzao nego dao Novi ugovor Mišku na 4 godine. Produzio bi ga za 1+1 znaci ljeto 2007,odigras li 60%tekmi ide automatski produzenje za godinu. Ovako mi to nekako navlaci na Ove probleme sta smo.ih sad imali i imamo tipa Peric. Nekako mi prejaranski to zvuci. Vec sad mi je spor i ponekad bas ne zaintesiran,bez Zara u njemu. Ali ok,Boban zna
    najbolje
    Ps produzite ugovor RPGu hebem mu miša
  • Laugreano
    4.8k
    Jbt koliko insajdera ima tu.
  • Crusades
    20.5k
    prije bi i Petka ,i Pjacu, i Mohu, i Ademija ,i Ristovskog zadrzao nego dao Novi ugovor Mišku na 4 godine.Kujtim Shalla

:lol:

Miške odigrao više dobrih utakmica nego ovi ostali s popisa skupa u zadnje 2-3 godine. Ajde Petko i Pjaca su tu negdje po značaju, ali ostali ni blizu.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    neznam sta si gledao care , meni je on jednostavno umor za oci, svidjalo se tebi ili ne
  • Crusades
    20.5k
    Dinamo i nogomet.
  • Paggini
    74.5k
    Ove probleme sta smo.ih sad imali i imamo tipa PericKujtim Shalla

Uspoređuješ lika koji je vječno ozlijeđen s Mišićem koji je imao tipa jednu dužu pauzu zbog ozljede otkad je došao
  • Mikina lijeva kopačka
    453

Protiv Salzburga je izgledao ko Modric, kad ga nije bilo, sto je rijetkost, izgledali smo ko Šibenik (bez uvrede).

Samo mu treba zabraniti pucati na gol
  • Crni86
    18.1k
    Miske na pripremama izgleda kao novi covjek, vidjet cemo sve u ovoj sezoni.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Na finom uzorku mogu zakljucit da igraci poslije 32,33 godine vise nisu ta razina u ovim uvjetima i okruzenju. I vani uz puno bolju disciplinu i uvjete u tim godinama gledaju nac mjesto pod pustinjskim suncem. Lazemo sami sebe kad govorimo da oni i u tim godinama mogu rjesavat utakmice svojom jelte kvalitetom i jednim potezom, vidjeli smo u prosloj sezoni -- ne mogu. Samo moderan nogomet gladnih igraca velikih kapaciteta.
  • scooniepenn
    6k

Svidja mi se razmisljanje “izvan kutije”. Maksimirska jezeva kucica.
  • blue heart 72
    2.9k
    Da se razumijemo i ja bi bez previše razmišljanja produžio ugovor Mišku. Međutim, četiri godine mi se ipak čini malo dugo. Nekako mi je najrealnija opcija 2+1, pa ako još bude "upotrebljiv" ne bi bio problem produžiti za još jednu godinu.

Pretpostavljam da je iznos ugovora u nekim normalnim okvirima
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    da , jer ce doci vrijeme kad ce se isplacivat ugovor jer ga do kraja nece odraditi ,Mark my words ,ili garantujes da hoce ?
  • Zagi
    13.5k
    Eto ga, sada je i Miško problem.
    JHebo vas Selahi i agresivne šestice.
  • scooniepenn
    6k

Sjajni prijedlozi. Jakub Sova je pobjednik. No nikad prezaljen mi je Ludek Pernica iz Viktorije Plzen. Sto bih dao da ga imamo kao glavno lice “back to school” kampanje. Vec vidim slogan: “Ludek Pernica - san svakog Dinamovog skolarca”.
  • Paggini
    74.5k
    Mark my words ,ili garantujes da hoce ?Kujtim Shalla

Pa ne garantiram ja nista, ali ti pričaš da je lik kao Perić, a najviše.utakmica je od svih odigrao otkad je došao. Nigdje jebene logike
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.