• CastAway1986
    3.6k
    Boban je prebrzo odradio ovaj prijelazni rok..Sad se na ovoj temi dosađujemo ili zbijamo šale :lol:
  • Sajla
    11.2k
    kad smo već kod životinjskih prezimena, fali Hannes Wolf kojeg je navodno Šimić htio dovesti prije par godina
  • Orc123
    12.7k
    Moze i slovenac Som Kumar, Slovak Jakub Sova a da ne preferiram samo strance moze i Goran Konjević.
  • Dinaminjo
    1.5k

Ne sano to ni tema Scout sluzbs ne vidi nesto akcije..

Sjecam se kad smo kombinirali vezu Misic Zajc
  • Jos-Optimus
    6.6k
    ili tražimo najslabije karike
  • Zagi
    10.8k
    Daj mi natrag kvalifikacije. Tko će ovu sušu tekmi izdržat?!
  • prefontaine
    3k
    Koju sušu, pa za 5 sati igra Zira
  • Filip85
    357
    Mislim da na Floridi (Orlando) nema poreza. Pratim NHL pa znam koliko kanađani pizde što je od zadnjih 6 pobjednika njih 5 došlo iz tax free država (Nevada je također tax free).
  • Brusa
    3.6k
    Kolega @Marcinko očito ste mi omaškom na moj upis o Bakraru odgovorili u inbox a ovdje na temi. Šteta bi bila da vaša umotvorina ostane samo za moje oči a da je drugi ne mogu vidjeti.
    Dakle, kolega @Marcinko o Bakraru:
    Bakrar zna šutirati s obe noge, za razliku od tvog mezimca na kojeg sapunjaš svaku večer, koji se namješta na desnu nogu, kao i u onoj situaciji protiv Kryvbasa. — Marcinko

Možda zna šutirati s obje noge, al mu to očito ne pomaže u zabijanju golova...
  • don
    14.5k
    točno tako. . Lik će bit gori transfer od oliverasa i joaquina sose. Ove sezone 21 utakmica 2 gola, prošle 28 utakmica 4 gola. Napadač je. U Ligi u kojoj se ne igraju obrane. Bolje da smo onog Kreilacha doveli . Najgore je što ćemo platiti odštetu za njega. Ne vrijedi ni vreću loptiBrusa

nekoga je strah da bi Bakrar moga zauzet misto drugog napadača.. :zip:
  • NitkoBitan
    29.3k
    Na sve strane se spominje nezadovoljnog Kulenovica. Ja sam mislio da ce se sa 20 golova u sezoni borit za mjesto prvog napadaca.
  • Fatos Beqiraj
    13
    Jedva cekam da Bakrar zacepi usta ljudima koji gledaju nogomet samo kroz to sto procitaju na sofi ili rezultatima koliko je neko zabio i asistira.
  • Droljo
    19k

Baš. Ako smo do sada imali povjerenje u struku zašto ne i dalje. Nekome neki klub, liga ne paše pa poludi negdje gdje mu se poklopi da bude miran i zadovoljan.
  • Paggini
    60.3k
    Ne znam kad smo zadnji put pogodili s napadačem koji ne zabija golove, a da se ne zove Bruno Petković.

Isto vrijedi i za Bakrara, jbg, koji se ni u Istri nije ubio od zabijanja. Osobno mi se čini nerazuman transfer, pogotovo za milju eura
  • Droljo
    19k
    Ja bih prvi dao malome iz Šibenika šansu prije bakrara jer je već tu i milja ostaje v žepu. Ali zgleda da su se odlučili na drugu opciju i na meni je da vjerujem i čekam konkretne rezultate. Uvijek optimist i nadam se da će baš kod nas imati sezonu života...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.