• Dadox
    537
    Znači narednih dana saznat ćemo i sudbinu Perića. Grgić to riješava u paketu.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Da se nebi pokrenuo hate ovdje i svadja bez veze , sve vas poštujem i ne zelim uletiti u crveno bez veze . Nakon brojanjando deset , citanja svog prvog posta ,jeste oštar. Jesam bezveze kontrirao kolega @Zagi. Nemam hejt na Miška naravno da nemam. Mišljenja Sam da je ako je istina ugovor predugacak ,jbg muslim to i nema nazad. Ako je istina ,isto moje misljenjenje onda da se mozda mogao naci zajednocki jezik i sa petkom i sa pjacom, bez da blage veze imam sta se razgovaralo i kakvi su modusi bili prilikom pregovora. Priznajem
    Ne zelim se svadjati niti sa jednom forumašem ovdje , imao Sam prije zutih minuta i previse i prelazio granice i svoje i tudje. Nema potrebe ,svi smo ovdje tu i volimo Dinamo svaki na svoj nacin. I pogotovo igrace løkoji nose njegov dres. Malo se ponekad zaigramo ali sve u granicala normale.
    Tema Miško za mene ovdje zavrsava
  • Mr Anderson
    13k
    Krenulo se sa hejtom na našeg najkonstantnijeg i jednog od najvažnijih igrača, a naravno da nitko pojma nema što piše u tom ugovoru do 2029.
  • Georginho
    222
    Novi ugovor s Mišićem je jedno od najboljih pojačanja ove sezone. A sada kad protivničke ekipe više neće moći igrati flastera na njemu svaku tekmu i njegov će doprinos i kvaliteta biti još vidljiviji :strong:
  • marcio amoroso
    43.6k
    sada kad protivničke ekipe više neće moći igrati flastera na njemu svaku tekmu i njegov će doprinos i kvaliteta biti još vidljiviji :strong:Georginho

Tome se i ja nadam. Prije je za naše protivnike posao bio jednostavan. Čovjek na Mišića, usmjeri loptu na desnu stranu gdje su Theo i Rile i mi smo paralizirani. Sada je momčad puno balansiranja i možemo izlaziti na drugačije načine. Uvjeren sam da će i Mišić profitirati od toga.
  • NKDZ86
    4.8k
    bome sam začuđen, čovjek ima 31.g, 4 g. ugovor...po meni to kaj je pokazao 2+1 max, al oke, vidjet ćemo. vjerovatno je i sam svjestan da bi teško našao klub s 33g...
    ista stvar i mckenna, 4g. ugovor, previše...
  • Mlađi referent
    13.6k
    A možda konačno imamo “senatora” kojem je želja ostat dugo na visokom nivou, a ne tražit neke trećerazredne klubove za zadnji lovaški ugovor
  • scooniepenn
    5.2k

To sam upravo pomislio gledajuci utakmicu s Kryvbasom. Uz Villara i Domingueza, flaster na Misicu protivniku ne donosi nista. Njih dvojica iznesu loptu u protivnikovu polovicu iz zajebancije i sada ce i Misko napokon prodisati i dati jos vise. Vec se i na pripremama vidjelo kako se Misic podignuo, a protiv Ukrajinaca je to bas bila demonstracija moci. Misko nam uz neraubanje do iznemoglosti moze biti kljucna figura jos godinama. Mislim da svatko tko imalo prati nogomet vidi da je covjek klasa i sretan sam sto ga imamo.
  • Georginho
    222
    Ljudi moji pa mi smo gora stoka od onih na fb komentarima. Nama ništa ne valja. Ne valja kad ne potpiše ugovor, ne valja kad potpiše, ne valja kad se s igrač proda, ne valja ak ostaje na plaći. Pa čujemo li mi sebe!? Nitko ne zna točno kako taj ugovor glasi, na koliko novaca glasi, koje klauzule sadrži, ali je bitno da se serenda protiv ugovora. A Mišić nam je kapetan i stup ekipe!! Kapetane, povedi nas dalje!!
  • Sajla
    11.2k
    Boban je spominjao da bi neki stariji u Dinamu mogli završiti karijeru - pa tko je bolji kandidat za to od Mišića? možda njegova dinamovština nije tako intenzivna, možda je na prvom mjestu nogometni profesionalac pa tek onda dinamovac i možda je baš to ono što nam treba u ovom trenutku.

ali ima on u sebi vatre. Josipe, želim ti 4 duple krune do isteka ovog ugovora!
    Gc-Ag-Paj7-TEa-W8-Y7len-JX5w.png
  • Droljo
    19k
    Neki stariji igrači se žele zaštititi na neki način i to je ok. Po meni uvijek je bolja opcija dati mu 500k godišnje na 4 god. nego 1 mil po sezoni na dvije godine. Ako nešto nebu štimalo za godinu dvije uvijek si može naći klub i otići pa tu uštediš.
    Brojke sam naravno izmislio.
  • NKDZ86
    4.8k
    hahah, kakva legenda Miške je samo zbog ove šljage lučiću zaslužio ugovor
  • Crusades
    17.1k
    Nakon te šamarčine je ovaj počeo kiksat. Dobar potez.
  • VolimDinamoOo
    93
    Dosao vidjet, kad bi mogli ona dvojica biti objavljena, a ovdje ratno stanje, strah me ista napisat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.