• Zagi
    10.8k
    Eto ga, sada je i Miško problem.
    JHebo vas Selahi i agresivne šestice.
  • scooniepenn
    5.2k

Sjajni prijedlozi. Jakub Sova je pobjednik. No nikad prezaljen mi je Ludek Pernica iz Viktorije Plzen. Sto bih dao da ga imamo kao glavno lice “back to school” kampanje. Vec vidim slogan: “Ludek Pernica - san svakog Dinamovog skolarca”.
  • Paggini
    60.3k
    Mark my words ,ili garantujes da hoce ?Kujtim Shalla

Pa ne garantiram ja nista, ali ti pričaš da je lik kao Perić, a najviše.utakmica je od svih odigrao otkad je došao. Nigdje jebene logike
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    nije miško problem nego 4 godine ugovora , jednostavno . Samo gledamo objektivno ,Ono sto ja vidim na terenu kad smo pod pritiskom vec sad . I za 3,4 godine unaprijed. Svakom imali realnom ovo je previse ako je ugovor na 4 godine produzen
  • Dani Olmić
    1.9k
    Drago mi je zbog Misica iako vise nije na onoj razini od prije 2-3 sezone
  • Zagi
    10.8k
    nije miško problem nego 4 godine ugovoraKujtim Shalla

, meni je on jednostavno umor za ociKujtim Shalla

Ajd ne laži.
  • JakovK6
    244
    Bakrar upravo završen.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    ne mislim ja buraz nista na temu broja utakmica ,nego to da ce doci vrijeme kad on vise nece moci igrati na ovom levelu. To Sam ja siguran ,i garantiram sto Sam i napisao . A imat ce ugovor i trazit ce sta mi pripada po istom. I onda opet isplacivanja ugovora. Ovdje je receno da Peric vise igrati ne moze. Na zalost . Da mu se ponudiæo 300 tisuca ,a po ugovoru ima garantiranih 800 Keka. I ne zeli ni eura manje . E to Sam mislio da ce biti kao Peric na kraju. 4 godine su previse , jednostavno.
  • Crni86
    12.9k
    bas sad? Potpiso?
  • rakurs
    1.6k
    Govorimo o čovjeku koji je "protjerao" Pjacu jer se ovaj nije htio odreći one sulude klauzule i Petkovića jer mu je ovaj rekao da mu treba tjedan dana da razmisli o ponudi koja mu je stavljena na stol. Da ne bi kasnije bilo, "protjerati" je u navodnicima i ne mislim da ih je Boban protjerao.

Ako je i istina da ugovor vrijedi do 2029., siguran sam da se dogovorilo da postepeno pada iznos, ili da plaća više ovisi o nekom učinku, ili nešto skroz deseto. Nešto što osigurava Dinamo jer Boban nije naivčina i neznalica da ne primjeti to što ste i vi primijetili.

Dinamo mora imati nekoga, ne nužno kapetana jer svi znamo da Mišić to nije u punom smislu, nego nekoga tko je klasa, tko se dugo nalazi u klubu i tko će odgajati klince u vezi. Mišić to sve je i ne razumijem kenjanje i u ovome slučaju, zaboga.
  • rokikaciga
    3.1k
    Ali Miske nije igrac koji igra na snagu ili brzinu. On igra nogomet s glavom i vrijeme je da ga se postavi uz Villara jer on jednostavno nije solo sestica. I u takvom sustavu moze igrat nogomet do 40e
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    smeta ti, zali se . Ja misljenje promijeniti necu . A imas inbox ako treba objašnjenje kolega. Da ne crvamo temu
  • JakovK6
    244
    provjerena info prije par minuta da je "završen", pretpostavljam da to znači potpis :D
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Misic je i na pripremama bio nas najbolji veznjak. Treba ga se samo rasteretit. Sto se i napravilo sa Ljubom i Villarom. Na 8ici moze jos igrat nekoliko godina na vrhunskoj razini i dirigirat ekipu iz veze.
  • don
    14.5k
    .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.