• Davieboy86
    721
    (eto nam, trazimo,nece) Volis proricati buducnost izgleda, iako nema logike jer nitko ne zna sto ce se u buducnosti desiti.Narativ je to uglavnom okorjelih kockara . Onih kvazi strucnjaka koji ne posjeduju niti jednu cinjenicu , a misle da mogu pogoditi nesto. Budala se to prije zvalo
  • Jurki
    18.6k
    Misko nije onaj igrac koji bu delal pizdarije.
    Od svih senatora za njega se najmanje tj uopce nije culo da nekaj vrda.
    To kaj smo ga mi izraubali i kaj je igral za kurac jer nismo dopeljali zamjenu je drugi par rukava.
  • mokoxax468
    1.3k
    Bez ikakvog poznavanja ugovora (koliko ide fiksno iznos, koliko po nastupima/osvajanjima trofeja), bezveze je komentirati da je ovo novi slučaj senatora s prevelikim ugovorom. Sumnjam da nisu naučili nešto od slučaja Petković/Pjaca po tom pitanju
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Kakav glupost , prije bi i Petka ,i Pjacu, i Mohu, i Ademija ,i Ristovskog zadrzao nego dao Novi ugovor Mišku na 4 godine. Produzio bi ga za 1+1 znaci ljeto 2007,odigras li 60%tekmi ide automatski produzenje za godinu. Ovako mi to nekako navlaci na Ove probleme sta smo.ih sad imali i imamo tipa Peric. Nekako mi prejaranski to zvuci. Vec sad mi je spor i ponekad bas ne zaintesiran,bez Zara u njemu. Ali ok,Boban zna
    najbolje
    Ps produzite ugovor RPGu hebem mu miša
  • Laugreano
    4.5k
    Jbt koliko insajdera ima tu.
  • Crusades
    17.1k
    prije bi i Petka ,i Pjacu, i Mohu, i Ademija ,i Ristovskog zadrzao nego dao Novi ugovor Mišku na 4 godine.Kujtim Shalla

:lol:

Miške odigrao više dobrih utakmica nego ovi ostali s popisa skupa u zadnje 2-3 godine. Ajde Petko i Pjaca su tu negdje po značaju, ali ostali ni blizu.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    neznam sta si gledao care , meni je on jednostavno umor za oci, svidjalo se tebi ili ne
  • Crusades
    17.1k
    Dinamo i nogomet.
  • Paggini
    60.3k
    Ove probleme sta smo.ih sad imali i imamo tipa PericKujtim Shalla

Uspoređuješ lika koji je vječno ozlijeđen s Mišićem koji je imao tipa jednu dužu pauzu zbog ozljede otkad je došao
  • Mikina lijeva kopačka
    119

Protiv Salzburga je izgledao ko Modric, kad ga nije bilo, sto je rijetkost, izgledali smo ko Šibenik (bez uvrede).

Samo mu treba zabraniti pucati na gol
  • Crni86
    12.9k
    Miske na pripremama izgleda kao novi covjek, vidjet cemo sve u ovoj sezoni.
  • NitkoBitan
    29.4k
    Na finom uzorku mogu zakljucit da igraci poslije 32,33 godine vise nisu ta razina u ovim uvjetima i okruzenju. I vani uz puno bolju disciplinu i uvjete u tim godinama gledaju nac mjesto pod pustinjskim suncem. Lazemo sami sebe kad govorimo da oni i u tim godinama mogu rjesavat utakmice svojom jelte kvalitetom i jednim potezom, vidjeli smo u prosloj sezoni -- ne mogu. Samo moderan nogomet gladnih igraca velikih kapaciteta.
  • scooniepenn
    5.2k

Svidja mi se razmisljanje “izvan kutije”. Maksimirska jezeva kucica.
  • blue heart 72
    2.4k
    Da se razumijemo i ja bi bez previše razmišljanja produžio ugovor Mišku. Međutim, četiri godine mi se ipak čini malo dugo. Nekako mi je najrealnija opcija 2+1, pa ako još bude "upotrebljiv" ne bi bio problem produžiti za još jednu godinu.

Pretpostavljam da je iznos ugovora u nekim normalnim okvirima
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    da , jer ce doci vrijeme kad ce se isplacivat ugovor jer ga do kraja nece odraditi ,Mark my words ,ili garantujes da hoce ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.