• Imamo Dinamo
    4.1k

Isplatio nam se krvavi trud i rad :strong:
  • Droljo
    19k

Neg kak!
    Prati se konkurencija! Živeli
    IMG-20250722-204544.jpg
    Da vidimo tekpeteja slavnog
  • NitkoBitan
    29.3k
    Kakav pogled bemti zivot, reci da ne bi svaki dan mogao tako tipkat na Zoni :grin:

Svijecica protiv komarca, pivo i deri...
  • Droljo
    19k

Sa pola snage. Nešto se i @Ludovic IX prijeti da bi sutra navratio pa bumo dva zonaša piljili u horizont. :monkey:
  • Ludovic IX
    9.3k
    u subotu ali tko jos cita poruke detaljno
  • Dino
    4.1k
    sutraDroljo

subotuLudovic IX

Cetri dana vise-manje :lol:
  • Droljo
    19k

Ma može. Tu sam frende...
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    @Droljokad te neko pita što se ne kupaš, samo reci brate pa okupanja su zabranjena :lol: blago vama u subotu
  • Droljo
    19k
    Jebem ti Dalmaciju i mrtve otoke i sve u tri pm! Jbte na mobu (bonbon) 2mb/s A1 pokućni net 0,79 mb/s pa ja ću izludit. Još od žene probao telemach 1,6 mb/s i nemam šanse gledat kurca sad. Fuj
  • M94
    1.8k
    Jebem ti Dalmaciju i mrtve otoke i sve u tri pm! Jbte na mobu (bonbon) 2mb/s A1 pokućni net 0,79 mb/s pa ja ću izludit. Još od žene probao telemach 1,6 mb/s i nemam šanse gledat kurca sad. FujDroljo

Slazem se. Iako sam iz dalmatinskih krajeva nabijem im na k signal i internet.
    Nije mi jasno da u 21. Stoljecu neki krajevi koji su turisticke destinacije ili su bar blizu njih nemaju posten internet i pokrivenost signalom.
    Da nisam uzicao YT stream i to na 240p ne bi mogao gledat sad nista.
  • NitkoBitan
    29.3k
    2025. godina i otoci koji tuku lovu nisu pokriveni optickim internetom. Nije samo Dalmacija u pitanju, znam i da dobar dio Krka nema opticki internet.

Znam iz prve ruke da se svako malo obecava i samo odgada. Vlasnici apartmana se crvene pred gostima jer kako to objasnit, kao da se radi o nekoj pripizdini a ne drzavi EU. Ljudima treba dobar internet na odmoru, valjda je to u interesu turizma.

Komunikacija sa operaterima i resetiranje rutera na dnevnoj bazi.
  • agramZ
    2.8k
    mozda bi se isplatio starlink tamo dolje..
  • jedan u nizu
    14.1k
    2025. godina i otoci koji tuku lovu nisu pokriveni optickim internetom. Nije samo Dalmacija u pitanju, znam i da dobar dio Krka nema opticki internet.NitkoBitan

Jucer mi iskoci random neki video na fb, neki apartman na Korčuli gdje u videu, koji prikazuje slike aprtmana i grada Korčule, piše tekst i izgovara autorica, kako treba gasiti klimu dok si na plaži.

Počinje sa tim da je na otocima svaki resurs bitan, kako i svaka kap vode, pa tako i svaki vat struje. Pa kao da ljudi ne budu neodgovorni te da kada idu na plažu, da isključuju klima uređaj.,

Prvo - Korčula je koliko znam, spojena na struju na kontinent, pa ikakva priča da je posebna priča tamo - pada u vodu

Drugo - možda i najbitnije, klima uređaj će trošiti više struje ako se gasi par puta dnevno i ako ispočetka mora hladiti zagrijanu prostoriju. Da radi cijeli dan, održavao bi temp sa manjim radom, a ovako će veći dio dana raditi većom snagom

Treće - da je neki luksuzni apartman, možda bi se i drugačije gledalo (makar bilo tko tko ima bolji apartman ne gleda na potrošnju klime, to uvijek gledaju jeftinjare od aprtmana i kokošari od vlasnika), ali ovo je apartman doslovno, ali doslovno star preko 40 godina. Lamperija po zidovima, neka blok kuhinja iz Jugoslavije, namještaj iz tog razdoblja, vidiš da se euro nije uložio u njega nekoliko desetljeća.

I onda netko takav ima obraza govoriti nekome o potrošnji klime. Stari moj ako mi kažeš nešto za klima uređaj onda si dno dna. Ako mi naplatiš 5-10 eura dnevno za klimu odustat ću od tog smještaja. Ako mi tih 10 eura stavis u pocetnu cijenu, vjerovatno necu ni primjetiti, niti trepnuti na to.

Pohlepa je zajebana stvar
  • NitkoBitan
    29.3k
    Mi idemo za produzeni vikend dolje proslavit Oluju i prodirat se po obali. Sve, ali znaci sve zauzeto. Prosjecni apartman sa smjestajem iz 70,80 ih. Apartman u nekom splitskom betonskom getu 150 eura noc na Bookingu a i to ce otic. Nasa turizam je nematerijalna kulturno blago i jebacina u mozak, i svejedno prolazi.

Mi na Krku imamo top preureden apartman sa balkonom i pogledom na more, rostiljem itd. i u samoj spici sezone mimo Bookinga 120 eura noc. Dolje za tu cijenu mozes dobit preureden podrum sa namjestajem iz austro ugarske.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.