• mlinchica
    3.5k
    This is my kingdom, this is my throne!
  • Dinamosaur
    2.3k
    Jel ima netko od kolega iz Pule za udijeliti par savjeta? Bit cu na knap s vremenom, dolazak na koncert i odlazak odmah nakon ak bum mogao. Pa me zanima gdje parkirati, a da nije daleko od Arene.
    Ako poslije necu biti spreman za voznju doma, dobro bi dosao savjet za neku uvalu gdje bih mogao doci autom na brzinski kupanac i par sati prespavanac vani.

Davno sam bio na Monte Paradisu, pa smo se poslije koncerata spuštali do neke šumice uz more gdje smo kampirali na divlje, idealno mjesto. Al više ne pamtim ni približno gdje je ta lokacija, kaj zbog vremenskog odmaka tak i zbog veselog stanja
  • Droljo
    19.1k
    Davno sam bio na Monte Paradisu, pa smo se poslije koncerata spuštali do neke šumice uz more gdje smo kampirali na divlje, idealno mjestoDinamosaur

Pa ak si kod one govnare bio u šumici bili smo skupa :lol: ludilo. Derali one union od 0.66l bombice.
    dobro bi dosao savjet za neku uvalu gdje bih mogao doci autom na brzinski kupanac i par sati prespavanac vani.Dinamosaur

Štinjan. Negdje se skrene desno na ulazu u pulu i gore. Tamo smo znali to tak odrađivat. Pitaš nekoga sigurno budeš našao.

Sad sam pitao ženu. Ta šumica je negdje blizu hotela Pula... Mislim na onu sa Monte Paradisa

IMG-20250724-111455.jpg
    Tu negdje
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    a ajvar, gdje je ajvar pitam te ja brate moj , to mi brutalnoooooo izgleda ,kakav je to kobaja? Ja odo promijeniti ekran na mobitelu. Pojeo Sam i kameru gæedajuci tu gozbu, a od svega toga samo imam pivo ,a gæaaaadannnnn:lol:
  • Droljo
    19.1k
    kakav je to kobajaKujtim Shalla

Moja :lol:
    Nema u slobodnoj prodaji..
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    43.istarske Divizije ukucaj. Tu parkiraj i imas million posto parking ,ak ne momentaæno onda uvijek neko izadje .10 min šetnje do arene. prvi stop caffe nozzi uz autobuski kolodvor . Pivo hladno i Duplo jeftinije nego kod arene
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    bil mogla kako biti Moja i koja je cijena , ili mozes li nesto preporuciti brate. Da se moze naruciti. Ja Sam prije narucivao od vide one njihovi proizvode. Sve dok mi nisu poslali smece od slanine
  • Tvrdica McTvrdi
    1.2k
    Samo se nemoj ić kupat u Gortanovu, 100 metara dalje imaš stijene puno bolje. Jedino ti štakori izlaze otprilike nakon 7 navečer.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    dobro ti je @Droljoobjasnio , za kupanje . Imas tu na stoji mozes parkirati i šumici ,ispred stoja max trznog centra i okupati se na plazi valkani a tu mozes i popit cugu,odmah do su stijene ,more plavo,prozirno divota . Lijevo od valkane . Oprosti ja mislio da si trazio parking za parkirati ,blizu arene . Tamo gdje Sam ti rekao je gratis ,a do arene parking ide oko 3 eura na sat ,samo sto nije
    lako naci
    Hebemu miša sad vas toliko zna pulu i blizu ste a Niko mi se nije javio dok Sam bio Dole
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    :rofl: Hahaha to se i ja pitam ,mislim da @Droljoskoci u more samo da shapi
  • Tvrdica McTvrdi
    1.2k
    Pa me zanima gdje parkirati, a da nije daleko od Arene.Dinamosaur

Ne znam koliko ti je daleko. Kad me netko pita ja svima kažem da ostave auto kod Mljekare, to ti je točno tamo ispod juga Drosine. Imaš nekih 1800 metara do Arene, a pogotovo predveče kad nije vruće fakat je lijepo proć kroz centar 15 min.
  • Dinamosaur
    2.3k
    Hvala!

Pa ak si kod one govnare bio u šumici bili smo skupa :lol: ludilo. Derali one union od 0.66l bombice.Droljo
    Lako moguce, reko bi da se desetak min hodalo.

Idem sa zenom pa ne bi volio da mi se dogodi neka blesava situacija, ak se odlucimo par sati odmorit.

Jedna takva bizarna mi se dogodila kad sam isao sa ekipom. Poslje Arene smo autom trazili gdje bi tako prespavali do jutra, okupali se pa doma. Vozili se par min uz obalu, juzno, bili neki ležeći policajci pol metra visoki.
    Uglavnom nasli super poziciju, neki birc uz more s jedne strane, a s druge strane ceste sumica i neki puteljak, taman za auto. Ujutro, uz auto mi trci ekipa sa brojevima na prsima, nis mi jasno.. Stane neki lik i veli da bi bilo dobro da pomaknem auto jer se trenutno na toj stazi trci cross utrka. Dva frenda se tad vec kupala, a u autu jos spavala frendica.
    Ovaj majstor koji mi se obratio, poceo nam pricat kako bi bilo dobro, ak nam se ne zuri u Zg, da navratimo u Rovinj, kako zna dobro mjesto za swinganje.
    Reko, majstore nismo mi za to, ajd ti trci dalje..
  • dBK
    230
    @Droljo
    E pa nisam. Evo komplet:Droljo

Ako je komplet, onda je ovo kraj Žuje...
    [img]http://s-l1600-2-3ac56a9a-6665-4ef9-8933-45e13c44d3ca-800x.webp

Ili se varam? :lol:
  • Droljo
    19.1k

Haha top! Ovaj dvogled je regular. Rakiju točim iz boce. Imaš tu kraj žuje čašu. Al već sam zgutal dvije travarice..
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/709378
  • Droljo
    19.1k
    Ruska kvaliteta.
    IMG-20250724-123855.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.