• Droljo
    32.5k
    To nije rad rukama, nego izbacivanje van — Tvrdica McTvrdi

Jesi siguran? Pomešal si sa ejakulacijom frende...
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k

Apsolutno. Kolokvijalno je to jedan od uvriježenih naziva za drkicu, ali zapravo dolazi od starozavjetne priče o Onanu kojeg je Bog kaznio smrću jer je izbacivao van žene, nije htio napraviti dijete
  • Droljo
    32.5k
    Onanu — Tvrdica McTvrdi

Taj je za intera branil
  • Majki2111
    4.3k
    Meni je ona plava Jamnica pun pogodak. Ona lagana verzija. Samo tu mineralnu kupujem. Ona zelena grize skroz, nije pitka uopće.

A kaj da ti velim? Kad te ženski rod neće do srednjih 20ih onda ti ti preostaje. Ili ić u pope i celibat. :grimace:

Kurviš mi dan danas nije napet bez obzira kolko popularan bio.
  • NitkoBitan
    40k
    Ili ić u pope i celibat. — Majki2111

Ili u Studenac.
  • Droljo
    32.5k
    Kurviš mi dan danas nije napet — Majki2111

Tko?
  • Peškaman
    9.8k
    Samo tu mineralnu kupujem. Ona zelena grize skroz, nije pitka uopće. — Majki2111

Probaj Kiseljak zeleni,ako te Jamnica grize,od ove će ti zubi ispast :grin:
  • Pacho
    21.7k

Ta je za skidat kamenac sa zahoda i tus kabina
  • mali M
    10.9k
    plava Jamnica pun pogodak. Ona lagana verzija. Samo tu mineralnu kupujem. Ona zelena grize skroz, — Majki2111

A joj Majki... Pa daj budi bar muško u priči da ti ne smetaju mjehurići.. podrigni kasnije ko zvijer i deri dalje... Pa kaj u svemu moraš izabrat mlaku verziju :rofl:
  • Marktwain
    1.6k
    Ni originalna Jamnica ne grize kak nekad.
    Prije ju nisam mogao popiti više od dva tri gutljaja nakon kaj je izvadim hladnu iz fižidera.
  • Majki2111
    4.3k
    Kurve. Prostitutke.
    Ma pio sam ja stalno. I mučio se. Dosta bi bilo :grin: Samo vanilla. :halo:
  • Dr Hofmann
    6.2k
    Jamnička je mineralna, ostalo su vode.

Mercedes je auto, ostalo su vozila.

Njemački ovčar je pas, ostalo su đukci.

Životna filozofija mog ujaka

@Droljo Apsolutno se slažem, Japanci su zakon. Za mineralnu mu dajem podršku, a za pese ne. Iako sam imao ,,Švabu" i fakat su posebna bića (i naravno da se zvao Luksi)
  • Droljo
    32.5k
    Jamnička je mineralna, ostalo su vode.

Mercedes je auto, ostalo su vozila.

Njemački ovčar je pas, ostalo su đukci.
    — Dr Hofmann

Slažem se. Samo bi umjesto mercedes stavio Honda i 100% si u pravu. I ujak isto.
  • tigric
    1.5k
    Pitanje jedno. Idem gledat Varaždin u četvrtak, a bio sam tamo samo dvaput na tekmi i to bez ikakve gastronomije. Gdje je najbolje nešto pojesti prije tekme(roštilj i slično) te parkirati?
  • Izet Hajrović
    6.3k
    što se gastronomije tiče, moj prijedlog je Barococo: https://barococo.top/, samo trebaš rezervirati prije, možeš na toj web stranici. Parkirati možeš kod KTC-a (trgovina, da ne bi bilo zabune :joke: )

Također, ako si već u Varaždinu, možda bi ti bila zgodna prilika da posjetiš Dalićev restoran.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.