• Droljo
    18.9k
    To nije rad rukama, nego izbacivanje vanTvrdica McTvrdi

Jesi siguran? Pomešal si sa ejakulacijom frende...
  • Tvrdica McTvrdi
    1.2k

Apsolutno. Kolokvijalno je to jedan od uvriježenih naziva za drkicu, ali zapravo dolazi od starozavjetne priče o Onanu kojeg je Bog kaznio smrću jer je izbacivao van žene, nije htio napraviti dijete
  • Droljo
    18.9k
    OnanuTvrdica McTvrdi

Taj je za intera branil
  • Majki2111
    4.1k
    Meni je ona plava Jamnica pun pogodak. Ona lagana verzija. Samo tu mineralnu kupujem. Ona zelena grize skroz, nije pitka uopće.

A kaj da ti velim? Kad te ženski rod neće do srednjih 20ih onda ti ti preostaje. Ili ić u pope i celibat. :grimace:

Kurviš mi dan danas nije napet bez obzira kolko popularan bio.
  • NitkoBitan
    29.3k
    Ili ić u pope i celibat.Majki2111

Ili u Studenac.
  • Droljo
    18.9k
    Kurviš mi dan danas nije napetMajki2111

Tko?
  • Peškaman
    7.4k
    Samo tu mineralnu kupujem. Ona zelena grize skroz, nije pitka uopće.Majki2111

Probaj Kiseljak zeleni,ako te Jamnica grize,od ove će ti zubi ispast :grin:
  • Pacho
    2.5k

Ta je za skidat kamenac sa zahoda i tus kabina
  • mali M
    8.1k
    plava Jamnica pun pogodak. Ona lagana verzija. Samo tu mineralnu kupujem. Ona zelena grize skroz,Majki2111

A joj Majki... Pa daj budi bar muško u priči da ti ne smetaju mjehurići.. podrigni kasnije ko zvijer i deri dalje... Pa kaj u svemu moraš izabrat mlaku verziju :rofl:
  • Marktwain
    660
    Ni originalna Jamnica ne grize kak nekad.
    Prije ju nisam mogao popiti više od dva tri gutljaja nakon kaj je izvadim hladnu iz fižidera.
  • Majki2111
    4.1k
    Kurve. Prostitutke.
    Ma pio sam ja stalno. I mučio se. Dosta bi bilo :grin: Samo vanilla. :halo:
  • Dr Hofmann
    3.4k
    Jamnička je mineralna, ostalo su vode.

Mercedes je auto, ostalo su vozila.

Njemački ovčar je pas, ostalo su đukci.

Životna filozofija mog ujaka

@Droljo Apsolutno se slažem, Japanci su zakon. Za mineralnu mu dajem podršku, a za pese ne. Iako sam imao ,,Švabu" i fakat su posebna bića (i naravno da se zvao Luksi)
  • Droljo
    18.9k
    Jamnička je mineralna, ostalo su vode.

Mercedes je auto, ostalo su vozila.

Njemački ovčar je pas, ostalo su đukci.
    Dr Hofmann

Slažem se. Samo bi umjesto mercedes stavio Honda i 100% si u pravu. I ujak isto.
  • tigric
    756
    Pitanje jedno. Idem gledat Varaždin u četvrtak, a bio sam tamo samo dvaput na tekmi i to bez ikakve gastronomije. Gdje je najbolje nešto pojesti prije tekme(roštilj i slično) te parkirati?
  • Izet Hajrović
    5.9k
    što se gastronomije tiče, moj prijedlog je Barococo: https://barococo.top/, samo trebaš rezervirati prije, možeš na toj web stranici. Parkirati možeš kod KTC-a (trgovina, da ne bi bilo zabune :joke: )

Također, ako si već u Varaždinu, možda bi ti bila zgodna prilika da posjetiš Dalićev restoran.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.