• Brusa
    3.6k
    sve je on znao, al je otišao za lovom. Uostalom, cijela izjava (samo sam napisao pročitao, nisam gledao) se vrti oko toga da je njemu teško i loše i da znao da će biti loše za njega da to ne bi napravio.
    Uopće ne shvaća bit.
  • Mr Anderson
    13k
    U meni je borba jer mi je Lučo skroz simpatičan lik ovako privatno i obožavao sam ga kada je igrao za Dinamo, ali ovo sa Zvezdom je jako veliki minus.rokikaciga

Ne znam kaj se desilo s njim, ali upao je u neke probleme obzirom da mu je ona vila u Sesvetama završila na dražbi. Nisam pratio kak se to rasplelo.
  • rokikaciga
    3.1k
    I dalje zivi u Sesvetama, ali u normalnijem stanu. Mislim da nekakvog Mini Coopera vozi kad sam ga zadnji put vidio u gradu sa zenom
  • Mr Anderson
    13k
    Sad vidim, nije to više njegovo.
  • dumitrumitu
    1.6k
    Ja Ibanezu ne zamjeram što je otišao u Zvezdu jer je ipak stranac. U klubu ga svejedno ne želim jer mislim da ne može pridonijeti.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.2k
    Ne mora se izvlačit na neke fore da nije znao. Ja sam uz pol sata čitanja naučio koje frakcije se bore u Kambodži, a on koji živi tu nije baš skužio da će nama smetat ako ode u Beograd. Moš mislit
  • dumitrumitu
    1.6k
    Ma da, glupost je da nije znao. Ali razumijem da mu je svejedno, kao što bi nama bilo za te frakcije u Kambodži.
  • prefontaine
    3k
    Ne znam kako mu je moglo bit i svejedno ako je već tada bio u ozbiljnoj vezi, ili čak u braku, s Hrvaticom...
  • Droljo
    19k
    Možda čovjek nije mogao dobit lovu nigdje a karijera se bližila kraju itd. Nebi ja tu ništa zamjerao. Bit je samo jel može pomoći ili ne. Tu se nebi štel mešati.
  • Ivdzo11
    8k
    Matej Šakota se vraća u Zrinjski
  • Pacho
    2.5k

Mislim i da mu zena dila ona herbalifa sranja.
  • Eduardo
    25k
    Možda čovjek nije mogao dobit lovu nigdje a karijera se bližila kraju itd. Nebi ja tu ništa zamjerao.Droljo

26 godina je imao tad... niti blizu kraja karijere

– Prelomio sam u četvrtak i odlučio ići u Crvenu zvezdu. Imao sam dosta ponuda, ali Zvezda je veliki klub, a ja sam želio u veliki klub. Nakon Boca Juniorsa, Dinama, sad idem u novog velikana. Sretan sam, a bit ću još sretniji kad danas potpišem ugovor i počnem trenirati – rekao je Ibanez, koji nakon Sammir ima najviše nastupa za plave od svih stranaca.
  • Jay
    2.2k
    Ok, otišao si tamo jer si stranac i ne doživljavaš to na način poput nas. Ali ove priče ja nisam znao :cry: nitko mi nije rekao :cry: ja sam Hrvat u duši :cry: su pravdanje i skupljanje bodova za Boga pitaj što. Ako si toliko inteligentan da se nisi makar raspitao gdje ideš onda nisi dovoljno inteligentan za funkciju u Dinamu jednog dana, aj bok.
  • Zagi
    10.8k
    Koliko je inteligentan vidjeli smo na terenu tada. Ubijao me svojim odlukama.
    Sretna je ekipa kojoj je Špika pojam za slabe odluke. Znači da ovog nisu gledali.
    Špika je Einstein za Lucha,
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.