• Navijač Dinama
    10.3k
    zadužio klub u prošlosti.Droljo

Meni je zanimljivo da se ovi argumenti, ako se to može uopće nazvat argumentima, "zasluge" i "zaduživanje" uvijek koriste u opticaju Dinama, HR politike i Hrvatske reprezentacije, i nigdje više. Pa majku mu staru.

Ivanušec zadužio klub, mora ga se pustit. Sučić zadužio klub, moramo ga pustit. Vlašić i Vida zaduživali Dalića i reprezentaciju moraju biti pozvani iako su bili negdje 7. i 8. stoper i krilo po jačini u to vrijeme u opticaju reprezentacije.

Sad i ova četvorica.

Onaj xy zadužio državu, mora doć na poziciju unatoč trilion godina u nogama i da ga se pita u odlučivanju nečega itd itd.

Kako Modrić,Casillas,Casemiro, Varane, CR7 i brojni drugi nisu zadužili Real da im trebaju dat minimalno 10 milja godišnje, pa Thomas Muller Bayerna, a ne.

Samo zasluge i zaduživanja postoje valjda ovdje u ovoj državi, još ponegdje na Balkanu i istočnoj Europi i to je to.

Meni je to osobno i najodvratnija stvar koja postoji uz "sveto" licemjerje i očiglednu kontradiktornosti, u našem narodu.
  • Filip85
    354
    Pa u jednom podcastu je rekao da bi si istetovirao Livaju :vomit:
    Smislit ga ne mogu, kamo sreće da se ostavio nogometa u 15-16oj kao što je rekao u istom podcastu....
  • Dudu 9
    773

Nije li dotični baš kao i Ivanušec fosirao transfer van?
    Teško da bii se takav tip vratio u Dinamo prije tridesete, ako i uopće.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    je, silno je zelio u Eintracht, s obzirom da je uzeo s njima Europsku ligu ocito je dobro procijenio.. Moj je dojam isti.
  • Fan
    1.2k
    Jel zna neki insajder jel bilo kakvih kontakta s Jakićem? Ako je bilo i ako u startu nije bilo zainteresiranosti, u redu, ali s obzirom na to da nam takav tip igrača fali, da je odličan za naše pojmove, da bi se 1/1 uklopio u ekipu i da ne košta preko 2.5m eura (il 3), šteta velika bi bila propustit takvog igrača...
  • fakin
    1k
    "decko sa Srednjaka"
  • don
    14.5k
    a da možda i pogledate video pa vidite da je šutio na "ništa kontra splita"?
    šta da radi u noćnom klubu kad krene pisma, najbolje da će stajat ka drvena marija.
  • hardek
    5.3k
    Joško je neiživljeni klinac koji je svoje tinejđerske godine podredio karijeri. Pustite dečka da uživa u ovih mjesec dana i da se zabavlja. Šta ste vi svi pijani pjevali nitko ne zna jer vas nisu ljudi snimali na svakom koraku.
  • Paggini
    60.1k
    pa vidite da je šutio na "ništa kontra splita"?don

Hahaha, a malo se stišao ali vjerojatno kad je skužio kamere.

Ali svejedno, ne bih pretjeranu dramu radio oko ovoga, neka dečko uživa u odmoru

Šta ste vi svi pijani pjevalihardek

Doslovno bih u zatvoru sad ležao da izađu te snimke...
  • NVKOD
    5.9k
    Ako se netko itko ikada zapitao gdje je sada naše veliko pojačanje iz 2023.:

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/u-dinamo-je-stigao-iz-serie-a-odigrao-12-minuta-u-shnlu-i-otisao-sad-ima-novi-klub/2692088.aspx?index_ref=rubrika_sport_ostalo_m&index_tid=733102

JOAQUIN SOSA (23), svojedobno veliki promašaj Dinama, vratio se u Južnu Ameriku. Urugvajca je Bologna poslala na posudbu u kolumbijski Independiente Santa Fe, gdje će ostati do kraja sezone. Nakon toga mu istječe ugovor i s Bolognom pa će biti slobodan potražiti novi klub.

Stigao je iz Bologne na posudbu s pravom otkupa, a odigrao je samo 192 minute, od čega tek 12 u SuperSport HNL-u.

Lavovske bitke protiv Ponikvi i Oriolika te 12 min protiv Istre je bilo krucijalno da osvojimo duplu krunu... veliko mu hvala na tome!
  • masacusec
    5.9k
    Ako se netko itko ikada zapitao gdje je sada naše veliko pojačanje iz 2023.:NVKOD

Nisam se pitao gdje je taj.
  • Eduardo
    25k
    Lucho Ibanez.

Da sam znao da će mi biti tako teško za život, da će mi navijači zamjeriti to što sam igrao tamo, ne bih igrao, iskreno. Nisam očekivao da će mi navijači toliko zamjeriti. Tada sam još razmišljao kao Argentinac, kao stranac, a u Zvezdi su me primili nenormalno dobro. Oni znaju da ja nisam Hrvat, da sam Argentinac i tako sam razmišljao.

Ako me sad pitaš da li bih išao tamo – ne bih. Znam što može biti sa mnom. Imao sam nekoliko puta priliku vratiti se u Dinamo i nisam se vratio zbog toga što sam igrao u Crvenoj zvezdi.
    — Luis Ibanez

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.