• NKDZ86
    4.7k
    sad možeš lucho samo pjevat drugi puta ću pametnije, a mi ćemo: vrata su ti zatvorena, zabranjen ti je ulaz!
  • Crni86
    12.9k
    Meni ovo smrdi kao pokajanje kako bi se za javnost to ispeglalo pa da moze doc radit u klub
  • Infinity
    19.1k
    Ne bih nikoga da vrijedjam, ali ne vidim sta to Ibanez moze raditi u jednom ozbiljnom nogometnom klubu. Ne djeluje mi kao da tip koji moze raditi ista osim trcanja za loptom.
  • BBBaranja
    3.8k
    Poslije jebanja nema kajanja..
  • Crni86
    12.9k
    slazem se, kazem samo kako mi se cini jer je i bila ona neka prica oko povratka prije koji mjesec u dinamo 2. Zna se i njegov dobar odnos s lekom itd. pa je bilo upravo dosta buke upravo rsdi toga sa zvezdom

A sad nakon toliko godina je shvatio da navijace to smeta…. Jako cudno i jako nategnuto
  • kajsitilud
    764
    Baturina i Como igraju 10.8. protiv Barce u sklopu Joan Gamper kupa koji je ujedno otvaranje sezone Barce. Lijepa tekma Batiju za debitirat :smile: nadam se da ce upisat koju minutu
  • Goncalo Santos
    231
    Vjerojatno je kroz Dinamo 2 vidio priliku da se ubaci kao trener-igrac pa onda kasnije neki pomocnik da bude, lakse se odmah uvaliti u Dinamo i preskociti par stepenica nego prolaziti 3. ili 4. ligu. U Dinamu dobri uvjeti i dobra placa, sad je vjerojatno skuzio da si je ta vrata zatvorio pa ide javno pokajanje.

Hajduk i Dinamo su rivali, odnos sa Zvezdom nadilazi sportske okvire.
  • Goncalo Santos
    231
    Luka Ivanusec kaze za Sportklub da bi se sigurno jednog dana volio vratiti u Dinamo, da prati sve utakmice, zagrebacki decko, njegov klub i kako vec ide to...

Izgleda da se radi preventivno podloga za plan B ako(kad) kola krenu nizbrdo u "atraktivnijim" destinacijama pa nek bude tu Dinamo uvijek na stand by da ga se ne zaboravi kao opciju.
  • DiddyGuela
    3.9k

Nadam se da ce Dinamo kroz dvije-tri sezone prerast igrace poput Ivanuseca. A njemu uvijek ostaje otvorena opcija Lokomotiva ili Varazdin
  • Paggini
    60.1k
    Lik već planira plakanje pred odlazak u PAOKovom dresu, a nije ni došao tamo kako spada
  • Sajla
    11.1k
    Lucho Ibanez.
    Da sam znao
    Eduardo

bio je već oženjen za Hrvaticu kad je otišao k ciganima. može se sad praviti lud, ali morat će potražiti naivce da to popuše negdje drugdje.
  • rokikaciga
    3.1k
    U meni je borba jer mi je Lučo skroz simpatičan lik ovako privatno i obožavao sam ga kada je igrao za Dinamo, ali ovo sa Zvezdom je jako veliki minus.
  • Kermit
    612
    Ma kakav Lucho, kaj vam je. To kaj priča je farbanje očiju. Hvala, bok, živjeli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.