• Navijač Dinama
    10.3k
    zadužio klub u prošlosti.Droljo

Meni je zanimljivo da se ovi argumenti, ako se to može uopće nazvat argumentima, "zasluge" i "zaduživanje" uvijek koriste u opticaju Dinama, HR politike i Hrvatske reprezentacije, i nigdje više. Pa majku mu staru.

Ivanušec zadužio klub, mora ga se pustit. Sučić zadužio klub, moramo ga pustit. Vlašić i Vida zaduživali Dalića i reprezentaciju moraju biti pozvani iako su bili negdje 7. i 8. stoper i krilo po jačini u to vrijeme u opticaju reprezentacije.

Sad i ova četvorica.

Onaj xy zadužio državu, mora doć na poziciju unatoč trilion godina u nogama i da ga se pita u odlučivanju nečega itd itd.

Kako Modrić,Casillas,Casemiro, Varane, CR7 i brojni drugi nisu zadužili Real da im trebaju dat minimalno 10 milja godišnje, pa Thomas Muller Bayerna, a ne.

Samo zasluge i zaduživanja postoje valjda ovdje u ovoj državi, još ponegdje na Balkanu i istočnoj Europi i to je to.

Meni je to osobno i najodvratnija stvar koja postoji uz "sveto" licemjerje i očiglednu kontradiktornosti, u našem narodu.
  • Filip85
    347
    Pa u jednom podcastu je rekao da bi si istetovirao Livaju :vomit:
    Smislit ga ne mogu, kamo sreće da se ostavio nogometa u 15-16oj kao što je rekao u istom podcastu....
  • Dudu 9
    768

Nije li dotični baš kao i Ivanušec fosirao transfer van?
    Teško da bii se takav tip vratio u Dinamo prije tridesete, ako i uopće.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    je, silno je zelio u Eintracht, s obzirom da je uzeo s njima Europsku ligu ocito je dobro procijenio.. Moj je dojam isti.
  • Fan
    1.2k
    Jel zna neki insajder jel bilo kakvih kontakta s Jakićem? Ako je bilo i ako u startu nije bilo zainteresiranosti, u redu, ali s obzirom na to da nam takav tip igrača fali, da je odličan za naše pojmove, da bi se 1/1 uklopio u ekipu i da ne košta preko 2.5m eura (il 3), šteta velika bi bila propustit takvog igrača...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.