• Babangida
    70
    još ako se pokumi s ovim idiotom
  • PetkoDaniOršaGol
    385
    Nevjerojatno da je još u klubu.
  • Dudu 9
    763
    A koja je njegova pozicija u klubu?
  • PetkoDaniOršaGol
    385
    Lik je (barem je bio) zaposlenik HRT-a, neslužbeni organizator i klaun na HDZ-ovim skupovima i nekakav nedefinirani "voditelj" tko će se gdje parkirati od uglednika ispod Zapada i gdje će tko sjesti u ložama. Bizarno. Dere se svaki put na zaštitare, glumi im šefa i glumi budalu... uredno akreditacija, kao šerif se prešetava... redovito me iritira kad dolazim na tekmu...

Netko je nekad ovdje napisao da je on u zlatno doba Saloona (gdje je valjda također glumio "domaćina"), spojio Zvonu sa suprugom Leonardom i da ga valjda to poznanstvo drži tam, nisam siguran.

Meni je lik živi podsjetnik na najtamnija vremena.
  • Dudu 9
    763
    Ako se ne varam pisalo se prije par mjeseci tu na forumu da je dobio nogu, pa je na kraju opet vraćen.

Sve u svemu bizarno da takvi likovi postoje i da ih se klub ne riješi.
  • PetkoDaniOršaGol
    385
    Da. Tako je. Sjećam se da mi je vijest o njegovom izbacivanju iz kluba osvježila dan, al se opet vratio. Neki su pisali da ga netko drži od "stare garde" ili tak nekaj... btw, takve ljige ziher prenose detalje iz kluba u Međugorje, Antoliću, novinarima i ostalima...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.