• Kermit
    612
    "Vejić: Hajduk bi bio favorit za titulu ako dođu Rebić i Santini"

Samo triba skupljat citate.
    criticus

Upravo tako. I na kraju sezone mu to zalijepiti na čelo. Kakav seljober!
  • vjeko1701
    16.7k
    Gospodin "sasvim slučajno, jel" malo sanjari. Al fascinantno mi je kako si svake sezone nađu neku slamku nade u titulu umjesto da krenu gradit nešto novo od temelja.
  • Thor
    321
    Hvala Bogu nisam natrcao na tekst Zorka,iako mi je sad malo zao jer sam ga mogao upotrebiti kao laksativ. Bilo bi mozda lakse :roll:
  • Pacho
    2.5k

Bit ce opet drzanja za stol na rubu suza
  • veselko tenžera
    4.7k
    u zadnjih par dana su baš zaredali s idiotarijama pa sam razmišljao jesu stvarno toliki idioti. Došao sam do zaključka da nisu, ovo rade zato što im ne preostaje ništa drugo.
    Sva ova busanja u prsa, mirisi titule, euforija i galama imaju 2 cilja. Prvi da zapale masu i prodaju koju pretplatu/članarinu više. Drugi je da zavaraju sebe da su bitni, barem na ovih mjesec-dva dok ih neki Turkmenistanci ne nokauriraju i dok ne zaostanu u prvenstvu. Ono malo iluzija što su imali je palo zadnje 2 sezone kad smo mi bili debelo ispod svog standarda, a oni nisu uspjeli doći blizu.

Srpanj je, možeš bit iskren i predati se ili sebe lagati da si još uvijek rival klubu koji je za tebe svemirsku brod.
  • PetkoDaniOršaGol
    394
    Sve stoji, samo mi moramo na terenu pokazati pravo lice i sva ta sranja se insant gase. Naša bljedunjava izdanja su im najjače gorivo... ako ih zamrznemo na neki solidan minus, sva X bojna, onaj mutavac s Tribine i ostali podcast štakori, novinari crvi i sve druge sitne duše mogu mogu da nam...
  • Jos-Optimus
    6.6k
    ove godine ćemo se istovariti po svima kao Kužeova ekipa nakon lige za bedaka, nem straha, gutat će svi tovari svoja govna
  • Droljo
    18.9k

Bude mu kovrčava kosa kad to raspusti :snicker:
  • shameless86
    371

[url]http://61485361-kovrcava-sue.jpg

plivaja kad raspusti pletenice
  • Pacho
    2.5k
    Ljetna. Taman za ispast od kozojeba u srpnju.
  • Jos-Optimus
    6.6k
    Krenuo je Krušelj jako, dnovinarčić bezobrazni, implicira problem u Stojkoviću i izravno piše da je Boban taj koji ga ne vidi u momčadi, baš pravo smeće
    Članak
  • Crusades
    17k
    Lik se prije 3 dana pokenja po njihovom načinu pisanja i onda ovaj genije napiše članak kao da je Boban trener i određuje prvih 11 :rofl:
  • Izet Hajrović
    5.9k
    Neki dan je Tironi, ako se ne varam, napisao da je javna tajna da Boban Stojkovića nije vidio u prvih 11. Od svih novinara, Tironiju najviše vjerujem. Toj tezi u prilog idu i ostali tekstovi novinara bliskih klubu koji su pisali da Stojković nije u prvih 11. Isti ti novinar su dosta toga znali, od samog dolaska Bobana znali su da je Kovačević novi trener, iako se ovdje tvrdilo suprotno. Također, u prilog toh tvrdnji ide u početna postava bez Stojkovića, a i natrpavanje veznog reda dobrim igračima za formaciju s dvije osmice, a da se ozbiljno računalo na Stojkovića, od samog starta bi se odredilo da bude čista desetka što mu i najviše odgovara i oko njega da se složi momčad.

Zvone je novinare napao zbog toga što su neki pisali da pokusava dogovoriti smanjenje postojećih ugovora za Pjacu i Petka što je bila laž i s pravom ih je prozvao zbog toga, ali isto tako stoji činjenica da je uveden gornji limit za plaće prema kojem bi npr. Petko novim ugovorom zarađivao značajno manje. Zvone sebe opravdava činjenicom da je taj limit izglasao IO na njegov prijedlog, što je istina, ali ajde mi recite i jednog člana IO koji bi se suprotstavio Bobanovom prijedlogu? Taj ne postoji.

Isto tako tvrdi da plaće nisu bile problem, a ako nisu bile problem, zašto se onda uveo limit koji za duplo smanjuje tadašnju najveću plaću u klubu? Ne treba navijačima mazati oči.

Dakle, moj je dojam, kao i tvrdnje novinara, da je stvarno u planiranju sastava za ovu sezonu, od strane Bobana, Stojković bio izvan prvih 11. Ako je to istina, onda ta odluka ide u kategoriju Shit of the Year.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.