• Imamo Dinamo
    4.1k
    Uopce nije bitno koga Boban vidi u prvoj momcadi, bitno je iskljucivo koga Mario Kovacevic vidi.
    Sigurno se Boban nece Kovacevicu mjesat u njegov posao, tko je u kadru i dobar je - igrat ce
  • Noel
    13.5k

Onda po tome Dinamo ni ne treba trenera nek Boban sve sam radi. Ja nevjerujem da netko stvarno puši ovakve gluposti.
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Zvone sebe opravdava činjenicom da je taj limit izglasao IO na njegov prijedlog, što je istina, ali ajde mi recite i jednog člana IO koji bi se suprotstavio Bobanovom prijedlogu? Taj ne postoji.Izet Hajrović

Onda nisam jedini koji je tak razumio. Uopce ne zelim kritizirati taj potez, ali realno je to jednostavno konstruirano opravdanje. Kao nisam ja drugi su.

S druge strane mi je ovo sa Stojkovicem jednostavno nezamislivo. Trenutno mozda nas najpotentniji igrac. Stvarno ne znam kak ga ne bi videl u prvih 11. Pa i sam je rekao da mu je samo nebo granica.

Makar mw jako cudilo da nije bio u prvih 11 protiv Kryvbasa. Ali opet nadam se da nece ni KTC bit blizu prvih 11 pa je isto startao. Isto bi me cudilo da Valincic bude ispred RPGa. Pa tako nisam siguran da je ovo bilo zacrtanih prvih 11.

A ak se me varam je Stojke i startal neke tekme u nominalno jacoj ekipi. Tak da ostaje za vidjet. Al odbijam to vjerovat.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Pa Boban je praktički SD, on slaže roster, on je odredio da se igra 4-3-3. Naravno, većinom u dogovoru s Kovom, ali nije niti Kova tip koji će personi kao što je Boban pružati otpor, barem tako djeluje prema van, možda sam u krivu. To znaju ljudi iznutra.
  • Crni86
    12.8k
    Evo ga pocelo je. Zvone Boban slaze prvih 11 dinama.

Sigurno je Zvone reko kovacevicu da stojkovic nesmije bit u prvih 11…. Top prica. Sigurno mu je reko i da galesic mora na klupu…

A javlja mu i na poluvremenu koje izmjene da radi…
    Pa jebemti sve, naravno da je sportski sektor odlucio koja formacija se igra tako se kreira klupski identitet da se sve selekcije posloze od a do ž. Na kraju kova je je uvijek i igra 433 i to mu je i bila jedna od referenca za dolazak tu.
  • Paggini
    59.9k
    Vaši jebeni postovi su fakat shit of the day.

Boban odlučuje hoće Stojković igrati.

Boban odlucuje ogranicenje placa jer se IO ne usudi ista mu reci.

Sta jos Boban odlucuje, koga će ženiti naši igrači? Ni ne čude me ti mongoloidni novinari koji štancaju o tiraniji dok god postoji ovakva ekipa koja to dalje propagira.
  • Jaro
    10.5k
    Novinarcici i gutaci njihovih proljeva priznaju samo "jedan gazda" i sve ostalo im je nezamislivo. Jbg, 45 godina ispiranja mozga je ostavilo posljedice, a ovisnost nekih o mrvicama bacenih sa stola brace uboge je prejaka da bi se bilo sto drugo primilo...
    A s druge strane, ako Kova ne vidi Stojkovica u prvih 11 (veliki ako) ja ne vidim nesto nemoguce u tome - meni je on nedefiniran igrac s dosta mana i vrlina i nije nemoguce da se (trenutno) ne uklapa u Kovinu viziju 100 posto...
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Cijeli tvoj post pripada ovdje, baš mi je nevjerovatno koliko guraš svoj narativ. Tebi smeta što će Stojković možda biti rezerva i onda ti ovo objašnjenje odgovara pa možeš opet gurati negativu. Ti misliš da je u redu da novinar piše da je igrač na klupi jer ga Boban ne vidi u prvih 11? Tvrdio je da nije smanjivao postojeće plaće, što i nije, vrijeme je da prestaneš cendrati oko igrača koji su otišli, nisu zaslužili to što su tražili
  • Zagi
    10.8k
    Ako si novinar blizu kluba imaš pristup treninzima.
    Ako imaš pristup treninzima, znaš koga se uigrava u tim danima za prvih 11.
    Tako da , ništa čudno ako Tironi ili Ničota ili netko treći znaju prije nas tko je bliže prvom sastavu.

Trener sastavlja prvih 11. Ostalo je guranje narativa.
    Vjerojatno Boban i Kova imaju slične poglede na nogomet. To tako dođe kada sportski direktor radi svoj posao i izabere trenera. Da, po svojem guštu. Nego čijem?
    To je svugdje normalno, samo je nama novo-normalno.

Kaj se samog Stojkovića tiče, Kova se na to već osvrnuo. "za osmicu treba još učiti", tako nešto
    Potpuno se slažem. Odličan highlight ali i rupe u igri.
    Kako sada stvari stoje, prva je zamjena. Imati će pregršt prilika da se pokaže. Samo rad i ne bojim se ja za njega.
  • don
    14.4k
    isto ste dica od 15 godina pa svaki članak uzimate zdravo za gotovo...

desile su se velike promjene u ekipi, u veznom redu dovedena je klasa Villar i odlični Ljubičić. Na pripremama je u dvi utakmice na klupi bia igrač koji je bio jedan od svijetlijih točaka prošle sezone (Stojković) i naravno da će novinari štancat članke da je odma otpisan i da ga Boban ne vidi, to in je nažalost posa.

Stojković će sigurno imat bitnu ulogu ove sezone, oće li to biti rijeđe u prvih 11 odlučit će Kovačević.
  • Noel
    13.5k

Ali mongoloidni novinari hhahahhahaha. Točno sam si ih petoricu poredao u glavi (neću imenovat) svi su fakat mongoloidni.
  • Šteco
    995
    Nadam se da će Boban, nakon što odredi tko igra u prvoj, a tko ne, odrediti koja čistačica smije čistiti koji dio kluba. Nakon toga će ga marketing odjel dodati kao admina na Facebook stranici da očisti negativne komentare i zabrani pristup nepodobnima, te konačno, da će ući u administraciju foruma Zona Dinamo i odrediti tko smije pisati na forumu, a tko ne smije. I to pod "krinkom" da je on predložio, a administracija foruma odobrila njegov prijedlog, iako se zna da mu administracija taj prijedlog ne smije odbiti.

Šta sve čovjek neće na forumu pročitat... Ali barem je u prikladnoj temi.
  • Marktwain
    655
    Možda da naše novinarske mongoloide kupimo za jedan gablec i gemišt, da ih uparimo s Balkan dedom.
  • deda
    38.8k
    Izete ti si nažalost postao Shit of the Zona. To ti kažem kao osnivač i administrator Zone. A ti piši slobodno bez ikakvih zapreka. Demokracija je.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    debilaK3p

Razmisli malo o vrijeđanju, to je protivno pravilima foruma koliko znam, a ne argumentirano mišljenje. N trujem gdje stignem, samo kritizram ono s čime se ne slažem, a da pratiš moje upise, vidio bi da ima i dosta pohvala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.