• Kermit
    609
    "Vejić: Hajduk bi bio favorit za titulu ako dođu Rebić i Santini"

Samo triba skupljat citate.
    criticus

Upravo tako. I na kraju sezone mu to zalijepiti na čelo. Kakav seljober!
  • vjeko1701
    16.6k
    Gospodin "sasvim slučajno, jel" malo sanjari. Al fascinantno mi je kako si svake sezone nađu neku slamku nade u titulu umjesto da krenu gradit nešto novo od temelja.
  • Thor
    301
    Hvala Bogu nisam natrcao na tekst Zorka,iako mi je sad malo zao jer sam ga mogao upotrebiti kao laksativ. Bilo bi mozda lakse :roll:
  • Pacho
    2.4k

Bit ce opet drzanja za stol na rubu suza
  • veselko tenžera
    4.7k
    u zadnjih par dana su baš zaredali s idiotarijama pa sam razmišljao jesu stvarno toliki idioti. Došao sam do zaključka da nisu, ovo rade zato što im ne preostaje ništa drugo.
    Sva ova busanja u prsa, mirisi titule, euforija i galama imaju 2 cilja. Prvi da zapale masu i prodaju koju pretplatu/članarinu više. Drugi je da zavaraju sebe da su bitni, barem na ovih mjesec-dva dok ih neki Turkmenistanci ne nokauriraju i dok ne zaostanu u prvenstvu. Ono malo iluzija što su imali je palo zadnje 2 sezone kad smo mi bili debelo ispod svog standarda, a oni nisu uspjeli doći blizu.

Srpanj je, možeš bit iskren i predati se ili sebe lagati da si još uvijek rival klubu koji je za tebe svemirsku brod.
  • PetkoDaniOršaGol
    381
    Sve stoji, samo mi moramo na terenu pokazati pravo lice i sva ta sranja se insant gase. Naša bljedunjava izdanja su im najjače gorivo... ako ih zamrznemo na neki solidan minus, sva X bojna, onaj mutavac s Tribine i ostali podcast štakori, novinari crvi i sve druge sitne duše mogu mogu da nam...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.