• skener
    5.1k
    cudi me da nisu direktno napisali kao Zdravko Mamic.Crni86

Polako, biti će i toga uskoro. Tek prije dva dana su krenuli pisati o tome
  • crophantom
    1.1k
    Ako ga za mjesec dva nakon prvog kiksa onako poetski ne usporede s Ceausescuom 89e godine nisu nista napravili u zivotu.
  • Sajla
    11k
    Ne daj Bože usporedbe s predsjednicima Reala, Barcelone, Bayerna, portugalskih klubova... I zato ponavljam - jedva čekam da završi ovaj lavovski dio posla i na presici ih na fini način postavi na njihovo mjesto. Nemreš ratovati s medijima i pobijediti, ali neke stvari se mora reći.
  • PetkoDaniOršaGol
    379
    Slažem se u potpunosti. Reći medijima što ih ide, a navijače pozvati na strpljenje i da ne očekuju čuda u prvoj sezoni. Pod tim ne mislim ponovni gubitak naslova nego da se ne zapali sve ako ispočetka ne krene furiozno.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    On prema Transfermarktu vrijedi 4 milijuna eura, a zanimljivo je da je za njega navodno bio zainteresiran Dinamo, iako je u jednom navratu izjavio da je navijač Hajduka, te da sanja zaigrati pred punim Poljudom.

Ovo je "zanimljivo" istim onim novinarima koji su pohitali poslusat Bjelanovica kako je Petkovic bio njima na radaru dok Dinamo jos nije ni znao za njega.
  • gaTeDZG
    1.8k
    jBxSza.jpg

Koliko će dugo ova mlada dama izdržati na splitskoj rivi s ruksakom?
  • ElDorado
    4.8k
    U Milni na Braču auto dinamova zastavica na retrovizoru, na haubi izrezbareno H
  • rakurs
    1.6k
    Nisam znao dal da pišem ili ne, dal da uopće pridajem pažnju, ali eto, budem. Mario Zorko, vjerojatno vam ga ne moram predstavljat, novinar koji kenjka po klubu kad stigne, opleo po Bobanu jer nije stao pred medije. Umotvorinu neću prenositi, ali me takva bagra podsjeti da i mi imamo svojeg Pezzija. Gade mi se takvi likovi, hrani ih negativa, o klubu pozitivno ne bi rekli da im je zadnje na svijetu. Fuj.
  • Paggini
    59.5k
    Boban im kaže da su, ne samo maliciozni, nego i nepismeni i ekipa se pita zašto ne staje pred medije.

Za čega, da jedan pripiti olivari može pitati "Pozdrav Bobi, jel Lisica dobar, sta mislis, nekako ne znam, hvala na odgovoru" ili možda neko briljatno pitanje od krušelja u stilu "sta ako ne bude dinamo dobar sta onda, hvala na odgovoru"

Jer nisam cuo dva smislena pitanja u godinu dana gledanja konferencija novinara s nasim silnim trenerima i igracima.

Ne znam koje pitanje bi tocno oni postavili, a da je smisleno i da ga Bosnir nije postavio.

Klosari se postavljaju kao da se Boban njih boji, ne zeli izaci pred njih jer su toliko opasni i oštri, a jednostavna istina je da ne zeli stati pred vas jer ste nesposobni otpad drustva
  • vjeko1701
    16.6k
    Riskirao sam probavni sustav i otišao to pročitati i mogu samo reći - uhh kako ih peče. A djelovi samo potvrđuju ono kaj sam pisao neki dan o narativu koji se sprema.

PS - očekujte ponavaljanje puno toga napisanog tamo svukud pa uključujući i ovdje. A ako je pitanje čiji tabor on zastupa, evo nekih stvari koje internet ne zaboravlja:

"Jednog dana ostat će sramotno zapisano da smo živjeli u vremenu kad je bio legaliziran javni lov na čovjeka i da su cijelo društvo i državne institucije dopustile da Mamić bude lice s tjeralice, „pedro kriv za sve“ kojeg je dopušteno zatući, ozlijediti, uništiti….Udrij, ubij, da Mamić ne postoji..." - Mario Zorko, 2017.

U samo godinu dana ‘Dinamovog proljeća’ i malo više kako su besprizorni mutavci i paraziti iz Možemovske sekte ‘Dinamo to ste vi’, Tomaševićevi gardisti-aktivisti, na ‘juriš, drugovi, sad ili nikad’ pučistički prisvojili Dinamo, postignuti su antologijski pothvati - Mario Zorko, 2025.

No, u ovoj kakofoniji kako zaštititi i osvijetliti lik i djelo Dragog Vođe, „Dinamo, to sam ja“, probije i ono što oni sami nikad ne bi javno priznali (pročitajte dobro donji odlomak teksta sa slike) i nespretno otkriju glavni razlog zbog čega su potjerali Petkovića, a za njim i Pjacu - Mario Zorko, 2025.

Rad Marija Zovka u široj je nogometnoj javnosti doživljavan kao cenzura i evidentna pristranost, zbog čega su Hajduk i udruga ‘Dinamo – to smo mi’ u travnju pozivali na bojkot Sportskih novosti. No, sada, nakon pravomoćne presude ljudima koje je neizravno svojim radom štitio, zbog njih proziva bivše kolege i podređene.
  • Sibirski plavac
    5.7k

Evo i ja pročitao tekst dotičnog. Dugo veću pizdariju nisam pročitao vezanu za bilo koju sportsku temu u Hrvatskoj. Stvarno ne kužim koje bi se igrače trebalo dovest, tko bi trebao biti trener, kakva bi boja dresa trebala biti, koliko dobro bi travnjak trebao biti sređen da ovakvi "novinari" budu zadovoljni?

Ne bih se složio da je on naš Pezzi jer Pezzi zna reći i koju pametnu, pa čak zna nekad i pohvalit nešto u Hajduku kada gostuje u onom studiju na hrtu. Ovaj Zorko kad god sam gledao tu emisiju di je i on gostovao, to je bila tolika negativa prema Dinamu, nijedna pozitivna riječ. Zoki Talijan i Ante Prgavac bi više pozitvnog o Dinamu rekli nego dotični "dinamovac".
  • Slepicka
    249
    bi rekli bi da im je tata jos tu, uh kako bi mu virili iz supka i obasipali ga "bonboncicima" , bobanova gospoština, odmjerenost, inteligencija , kultura, im je u istom trenu najveca kazna i najvise ih boli, neka pati bagra, nebitni su
  • Dubbbrava
    925
    Tog Maria Zorka treba netko dobro ispljuskat samo da se dozove pameti jer ovu količinu mržnje nemožeš imat bez odgojnih mjera
  • Str1nger Bell
    2.4k
    Ako se u necem moram slozit s tovarima onda je to njihova parola “Novinari crvi”.

Nataknem na kiflu svakog novinara koji nase igrace ispituje o Garciji, Hajduku i ostalim sranjima vezanim za njih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.