• badjibadara
    6.6k
    šporke danas ne prestaju briljirati :cool: :

Treba vidjeti koliko će u pregovorima pomoći Garcia, pod čijim je vodstvom uostalom i stigao Marešić. Adut u rukavu je i Ivan Rakitić, čiji će poziv svaki igrač u hrvatskom prvenstvu teško odbiti...
  • Jurki
    18.4k
    Rakitic je javno na televiziji posral i ligu i te iste igrace koji igraju tu ligu i koje kao sad on zove dole.
    Totalno nebitni lik koji je nekad igral za repku.
    I svakom normalnom covjeku koji bar malo voli nogomet je ta izjava bila šaka u oko.
  • Thor
    285
    jedino ne znaju ko je zval aduta...Pa ono drze karte,ceska se po tjemenu i pitaju se,cek cek, koji je adut? Bundeva? Zelje? Koji je tref a koji pik? Kara? Eeee kara,kara!!! Kara je adut!!! :rofl: :rofl: iz rukava.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Rakitić ubacio u šestu brzinu!
    Ovo je prestrašno, nema veze, biti će slađe kad zveknu u pod
  • Brusa
    3.5k
    Zašto se bavite hajdukom uopće?
    Mi smo prošlu godinu proveli u upravljačkim lutanjima I bez trofeja. Ovu sezonu smo promijenili cijelu momčad i doveli trenera koji je do prije koju sezonu trenirao niželigaški nogomet. Zašto ste opsjednuti s njima? Zašto ruganja? Bili su 3. a mi 2. prošle sezone, oboje bez trofeja? Jel vam tako lakše? Ne shvaćam....
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Da, lakše nam je tata
  • Fan
    1.2k

Copium, lakše se nosit s neuspjehom omalovažavajući drugoga.
    Doduše, Hajduk nam u 10 minuta da materijala da ih se sprda cijelu godinu jer zbilja ne mogu stat u istu rečenicu s nama.
  • Brusa
    3.5k
    Doduše, Hajduk nam u 10 minuta da materijala da ih se sprda cijelu godinu jer zbilja ne mogu stat u istu rečenicu s nama.Fan

Slažem se s tim, to je istina
    Ali, ono, mene u ovoj situaciji uopće nije za njih briga i nisam mislio sad konkretno na kolegu @Jos-Optimus koji je stavio post, nego više općenito, hnl tema puna hajduka itd....
  • Crni86
    12.7k
    hnl tema puna hajduka itd....Brusa

A o cemu da se prica u temi hnl? Prica se o i rijeci kada bude nekih novosti, divi se istri kako rade brutalan posao. Sasvim je normalno da navijace dinama najvise zanimaju konkurenti u borbi za naslov.
  • NVKOD
    5.9k
    https://www.index.hr/sport/clanak/bivsi-suigrac-o-mckenni-najgori-igrac-kojeg-sam-ikad-vidio/2690972.aspx?index_tid=730616

Vidim da su počeli jako. Nije prošlo ni 12 sati od transfera, već se sere po igraču. Nisam nigdje vidio da se sere po igračima čiji su klubovi bili 8. i 9. na tablici u HNL-u. Za njih idu samo superlativi...
  • JMastermind
    805
    meni po ovom članku više djeluje kao da Šcott nije doživljavao fiks ideje ovog golmana, hoće to kad s takvim iskustvom dođeš negdje pa ti prodaju pamet...
  • Droljo
    18.6k
    Meni jučer frend veli da je negdje čitao izjavu nekog golmana da je Scott naj gluplji igrač kojeg je u životu vidio. To je valjda ovaj panj...
  • Crni86
    12.7k
    Naslov u sn: Dinamo prelazi na predsjednički model upravljanja, prvi čovjek kluba imat će ovlasti kao Donald Trump

Slucajan pokusaj asocijacije sa trenutacno najkontroverznijim predsjednikom na svijetu? Ne bi reko.
  • Crni86
    12.7k
    cudi me da nisu direktno napisali kao Zdravko Mamic.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.