• Amigo86
    32
    mierez i beljo(ali ne vidim šta vide u njemu...)
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    takvi likovi zazivaju Jurisica u Dinamu jer je "najbolji bek lige" ili recimo Soticeka :lol:
  • Orc123
    12.4k
    Evo Villar u prvom intervju-u kaze da je rekao Bobanu da mora dovest i njegovog brata jer ce biti odlična 6ica i da je vrhunski potencijal....
  • penetrisac
    141
    Tehnički sam nadaren, volim imati loptu u nogama, veliki sam radnik, lider... Sad sam u najboljoj fazi karijere. U Romi sam igrao na visokoj razini, ali bio sam mlad. Ma ondje su me obožavali, htjeli su mi dati Tottijevu desetku pa sam rekao "Ne, ne"...

A Bobanu je ponudio i jedan ‘poslovni potez‘:

- Predložio sam da dovede i moga mlađeg brata Javiera (ima 22 godine, bio je u Realovoj drugoj momčadi, sad je igrač Albacetea, nap. a.). On je ‘šestica‘, odličan je.
  • Pacho
    1.8k

@Omake daj graf Villarovog hermana :cool:
  • Paggini
    56.5k
    Ma ondje su me obožavali, htjeli su mi dati Tottijevu desetku pa sam rekao "Ne, ne"...penetrisac

:lol: :lol: :lol: :lol:

Brat ne mora toliko baš lagat, ovo ko Kenny Powers zvuči
  • Laugreano
    4.4k
    Bolje ne :lol:
  • Crni86
    12.1k
    Brat Villar ima nesto mangupski u sebi… e sad i tanka je granica izmedu mangupa i seljacine.

Villar i ljubo u veznom redu aufff mislim da ce svima j…t mamicu. A doktor misko ce ih samo proucavat od iza i pljeskat te dirigirat.
  • Omake
    10k

Prva sezona u drugoj Španjolskoj, već solidno iznad prosječan klasična šestica u 433

yqx9lbu.png
  • rokikaciga
    2.5k
    Neodoljivo podsjeca na Fetu Fetaija :lol:
  • Omake
    10k
    Fetai je najgori dodavač među veznim u HNLu , ovaj najbolji u svojoj ligi u kratkim/srednje dugim dodavanjima. A I ovaj je viši 20 cm. Tehnički je za Fetu space shuttle

• Majki2111
    4k
    Mene je dečko kupio. Ja bih uložio malo iracionalnog sebe u ovo. Stavio bih profilnu tu na zoni njegovu. Jednom se živi. Kaj misliš?

Valjda me momak neće razočarat...
  • rokikaciga
    2.5k
    Ma sprdam se...

Feta u prvoj HNL sezoni nije bio toliko kritican s dodavanjima ali je i puno manje igrao (cini mi se 500njak minuta).

Ja sam odavno rekao da je Fetai savrsena sestica...da je visi 20cm ili da se upoznao s loptom prije 18og rodendana.

Igrom slucaja sam sa jednim skautom gledao utakmicu Lokse i Fetai je imao jedno 2 presjecene lopte, 4 osvojena duela, skok je dobio...u roku 15 minuta ali kao da lopatom udara loptu a ne kopackom. Obojica smo se slozili s tim. Da ima prosjecnu HNL tehniku zvjer od igraca. Cak mozda i za lige petice.

Ovako emirati ili gdje je vec otisao i nek uzima lovu za investiciju u pekaru.
  • plavi72
    1.5k
    Ima li nade da Mierez dođe ?
    Nadam se da odustajemo od Belje(previše novca).
  • Odani Zgd
    605
    Kažeš previše novaca,a koliko Beljo vrijedi po tebi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.