• Crusades
    16.6k
    Puno znači kad ti netko poput Danija Olma može sugerirat da je odlazak u Dinamo dobar korak za karijeru. Dani još jednom pokazao koliko voli i cijeni Dinamo. :clap:
  • rioda
    9k
    Komentari ispod objave o Bočkaju su top. Dobiješ dojam da smo raskinuli s Messijem i Ronaldom u jednom
  • Orc123
    12.3k
    ja se cijelo vrijeme pitam jel ri ljudi uopce prate Dinamo ili su samo u komentarima da seru....bolesno.....covjek nije 2 godine igrao za Dinamo a oni placu ko da je Roberto Carlos.....hvala Isusu Bogu da smo se rijesili jos jednoga sa sise......
  • tp1997
    1.6k
    Sutradan na Indexu:

Dinamovci u nevjerici: Boban okrutno potjerao legendu kluba
  • Jay
    1.9k
    Umirem od smijeha na komentare. Nije dobio priliku, a naš dečko koji je bolji od stranaca.
  • Pavinho
    318
    Mislim da bi ovaj transfer Domingueza mogao pokrenuti lavinu ako se pokaze odlicnim i skoci mu cijena...svaki mladi igrac iz klubova liga petice koji nemaju mjesta u prvome sastavu ce htjeti u Dinamo :fire:
  • Jurki
    18.2k
    to je trebal biti Olmo.. ali gospođa nije to znala iskoristiti.
  • Tranzicijski Napad
    563

Ono kaj sam gledo je ok, nije jos za seniore Barce ali mislim kako bi mogao radit razliku u hnl-u

Dobar u citanju igre i dobar tehnicki na lopti pa bi mogli lakse gradit napade
  • tp1997
    1.6k
    Mislim da bi ovaj transfer Domingueza mogao pokrenuti lavinu ako se pokaze odlicnim i skoci mu cijenaPavinho

To i je Bobanova ideja, uspoređivalo se s Atalantom, no ja bih to primarno usporedio s onime što rade Leipzig i Salzburg, primarno izgradnja mlade, poletne ekipe uz par iskusnijih igrača, s prepoznatljivim stilom igre u svim uzrastima, i dugoročno izgradnja reputacije razvojnog kluba koji će konzistentno privlačiti talente
  • Jos-Optimus
    6.2k
    Dominguez s kukom
    20250630-184927-0000.png
  • KristijanHR
    149
    Moćno bi zvučao stoperski par Dominguez - Torrente
  • Amigo86
    32
    Kakvih mi prvih 11 ustvari imamo, rpg dominguez galesic (torrente) vinlof ljubicic villar misic vidovic stojkovic i još sam samo fali jedna kapital špica i ja mislim da je toto, cordoba ako dobi šanse će biti veliko pojačanje..
  • NitkoBitan
    28.2k
    Ja sam uvjeren da nam treba krilo al bome cemo se istrosit ako dovedemo Belju. Uz sve dolaske i otpremnine...Ako ubudemo nekaj do kraja prijelaznog ubodemo.

Kako bi rekli neki, ako nam je krilo problem mi problema nemamo haha.
  • Heisenberg1986
    354
    Ne treba nam krilo. Velike su šanse da jedan od stojkovica, vidovica, cordobe i lisice napravi napredak ili veći jump da bude odlično krilo, a od ostalih da imas jednog dobrog igraca sustava. Dobrog sustava. Mladi su i nema šanse da bar 2 ne napreduju. Za hnl dovoljno, za Europu, vidit cemo.

Puno važniji je napadač da dodje pravi da se momcad kompletira.
  • Orc123
    12.3k
    Nadam se da dolaze 2 napadaca
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.