• Tvrdica McTvrdi
    824

Razlog se krije i u tim klubovima koji ne puštaju tako lako kao mi. Imaš ugovor do 27e? Tu si, svojevoljno si potpisao. Ukoliko se zajedno dogovorimo da na obostranu korist ideš ranije razilazimo se i to je to. Nekako imam dojam da što se nas tiče nam je jako naštetilo kada je s Oršićem prvi put bilo "zadužio je klub", kulminiralo s Ivanušecom (dakle u onom trenutku kojem je bio klub on nije smio bit pušten da je ponuda 20 mil bila) i sada bi svi van kako im se prohtije, a kod drugih toga očito ima manje. Augsburg lijepo želi vidjeti kakav će on sad biti na pripremama, pa možda probati utakmicu-dvije, pa reći ajde dobar si nam za trećeg napadača, a ako on to ne želi gle bad luck imaš ugovor još 2 godine.
  • LovroZG
    1.3k
    Problem vam je šta Dinamo u ovakvim situacijama lovi igrače koji su traženi (nismo jedino mi pametni, a ostali budale) pa ide licitiranje. Augsburg je imo upita i sad gledaju ko će ponudit (naj)više na kraju jer im budžet ne ovisi o prodaji Belje i mogu pričekat. Ajmo reć da je to usporedno s našom prodajom Olma. I mi i on smo čekali pravu ponudu, a nismo bili prisiljeni prodavat i tog ljeta prije nego je otišo je dosta klubova izvisilo jer smo odbijali loše ponude i tek ga prodali na zimu kad je RBL ponudio dovoljno.
  • Crni86
    12.1k
    A kako su samo villar, ljubo i vidovic glatko rijeseni.
  • Dani Olmić
    1.7k
    to i ja ne kuzim … nikako da takvog jednog igraca uspijemo rijesit … na zivce bas ide … na kraju nece ni on ni mierez doc
  • NitkoBitan
    28.2k
    Okrecemo se unutarnjim rezervama. Kule Plavi 9 i vozi, nitko se vise niti nece sjecat Belje i Miereza.
  • OsamŠest
    5.7k
    Kreće ludara. Dugo ste izdržali.
  • Bosskovitz
    17.3k
    Iznimno glup članak na Sportskima o otkupnoj klauzuli od 8 milijuna eura u Beljinom ugovoru, baš elementarno nepoznavanje nogometa. Otkupna klauzula postoji da zaštiti igrača, odnosno da mu omogući da ode neovisno o volji kluba čim netko ponudi iznos iz te klauzule, ne znači da je 8 milijuna jedini iznos za koji on može otići - zato pregovori i služe. Tumačenje "Dinamo je s 3 i pol milijuna daleko od tih 8 milijuna kao Čakovec od Dubrovnika" je idiotizam jer Dinamo niti ne cilja tih 8, niti to mora biti 8, niti u konačnici Augsburg traži 8.

Da, možda je malo teže nadoknaditi razliku od 3-4 do 8 postotkom od sljedećeg transfera (iako potpuno moguće), ali uopće nije teško tim postotkom nadoknaditi razliku od 3-4 do 5 milijuna koliko Augsburg navodno traži za njega.
  • wolfgang14
    2.5k
    Sergi Dominguez je novi igrač dinama
  • hardek
    5k
    Ja još ne vjerujem da je onaj doktor jučer napisao da dečko nema kuk :lol: :lol:

Znači od svih ozljeda koje možeš izmislit, di je baš to odabrao
  • crophantom
    949
    Nešto se naginje u jednu stranu na slikama, klasičan simptom nedostatka kuka. Neznam dal da mu kažem sretno ili rip.
  • Marktwain
    557
    Nema kuka, nema ni Dabca.
    Edit, Dabac lociran.
    Kuk, čekamo potvrdu.
  • rokikaciga
    2.5k
    Ima...opet fejk njuz
  • NitkoBitan
    28.2k
    Veliki demokratski stoper Max svojim odlaskom u Francusku otplatio pojacanje iz Barcelone.
  • penetrisac
    139
    Brutalno pojačanje smo dobili, razvit ćemo ga i preprodat ko Šutala za dve sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.