• Crni86
    18.3k
    Brat Villar ima nesto mangupski u sebi… e sad i tanka je granica izmedu mangupa i seljacine.

Villar i ljubo u veznom redu aufff mislim da ce svima j…t mamicu. A doktor misko ce ih samo proucavat od iza i pljeskat te dirigirat.
  • Omake
    14.1k

Prva sezona u drugoj Španjolskoj, već solidno iznad prosječan klasična šestica u 433

yqx9lbu.png
  • rokikaciga
    8.3k
    Neodoljivo podsjeca na Fetu Fetaija :lol:
  • Omake
    14.1k
    Fetai je najgori dodavač među veznim u HNLu , ovaj najbolji u svojoj ligi u kratkim/srednje dugim dodavanjima. A I ovaj je viši 20 cm. Tehnički je za Fetu space shuttle

• Majki2111
    4.2k
    Mene je dečko kupio. Ja bih uložio malo iracionalnog sebe u ovo. Stavio bih profilnu tu na zoni njegovu. Jednom se živi. Kaj misliš?

Valjda me momak neće razočarat...
  • rokikaciga
    8.3k
    Ma sprdam se...

Feta u prvoj HNL sezoni nije bio toliko kritican s dodavanjima ali je i puno manje igrao (cini mi se 500njak minuta).

Ja sam odavno rekao da je Fetai savrsena sestica...da je visi 20cm ili da se upoznao s loptom prije 18og rodendana.

Igrom slucaja sam sa jednim skautom gledao utakmicu Lokse i Fetai je imao jedno 2 presjecene lopte, 4 osvojena duela, skok je dobio...u roku 15 minuta ali kao da lopatom udara loptu a ne kopackom. Obojica smo se slozili s tim. Da ima prosjecnu HNL tehniku zvjer od igraca. Cak mozda i za lige petice.

Ovako emirati ili gdje je vec otisao i nek uzima lovu za investiciju u pekaru.
  • plavi72
    2k
    Ima li nade da Mierez dođe ?
    Nadam se da odustajemo od Belje(previše novca).
  • Odani Zgd
    1.1k
    Kažeš previše novaca,a koliko Beljo vrijedi po tebi?
  • Sajla
    15.8k
    a tamo negdje oko 39-40. sekunde, krilo dođe do korner crte, povratna na vrh peterca i tamo se stvori zadnji vezni koji izbija umjesto da u laganom kasu prema šesnaestercu gleda svog igrača kako zabija... 7 igrača u svojih 16 metara umjesto 2 stopera protiv 4 protivnika i obranili se! kakav avangardni pristup za Dinamo iz sezone 24/25 :cry:
  • NitkoBitan
    33.8k
    Dominguez, Torrente, Vinlof... desni bek ce trebat sprehat espanol.
  • plavi72
    2k

Ne više od 3 milijuna,nije reprezentativac,nije se izborio za mjesto u Augsburgu,po mom skromnon mišljenju,starinska 9 ,uvijek bih prije doveo El torra koji više trči,igra i obranu ,ali očito su problem plaće 750 tisuća ,Mieres ima ,mislim 1,5 ,a Beljo ne znam,ludost je obojicu dovoditi pored Sandra i ostalih mladih napadača.
  • Odani Zgd
    1.1k
    Pa ni Galešić nije reprezentativac pa je plaćen 3 milje....na današnju inflaciju to i nije neki novac.Beljo i Mierez se spominju jer žele u Dinamo.Sad da i idemo na opciju stranca napadača za 4-5 milja pitanje je koga se može uopće i dovest jer HNL možda nekima nije ni zanimljiv.
  • Paggini
    74.5k
    Mi da prodamo Kuleta za 3 milijuna, kojeg ni ne gledamo kao prvu špicu ni kao potencijal, pizdili bi na forumu, opravdano.

Tako da ono, realna cijena Belje je 6-7 milijuna eura i naša jedina šansa je da on potpuno ispizdi Augsburg svojim ponašanjem pa ga puste za 4 milijuna ili nešto, takozvani Ivanušec manevar.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Iz dobro obaviještenog izvora saznali smo da azerbajdžanski klub Qarabag, u kojem igra Abdellah Zoubir, aktivno pregovara o dovođenju Samyja Mmaeea, koji je trenutno pod ugovorom s Dinamom iz Zagreba do lipnja 2028.

Dogovor bi se mogao formalizirati u nadolazećim danima, za procijenjeni iznos manji od 500.000 eura. Odličan posao za Qarabag, koji se priprema ojačati svoju obranu iskusnim igračem koji je još uvijek međunarodno aktivan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.