• rokikaciga
    8.3k
    Pa on do kraja nogometne karijere nece zaradit koliko bi dobio "trcanjem po Jarunu". A uvijek ce moc dobit priliku u npr NK Lucko i slicnim klubovima
  • vjeko1701
    21.5k
    U nekom drugom svemiru, stoperski par je Šutalo - Šutalo a vezni red Villar, Ljubičič, Villar, Ljubičić.
  • Pip
    518
    Ma jebe se brkljaci za daljnju karijeru, frajer ima ugovor po kojem u 6 godina zaradi vise nego prosječan čovjek u cijelom životu. A i uostalom on ima ugovor još 3!!! godine, s plaćom 250 tisuća po sezoni. Pa da ga jebeš 750 tisuća eura sve ukupno do kraja karijere kolko god bio ambiciozan nemre zaradit ni blizu. Tak da mu se isplati žrtvovat daljnju karijeru za te pare.
  • CastAway1986
    4.7k
    Iako sam za nekog još iskusnijeg stopera pogotovo jer Mmaee odlazi prebacio bi fokus na napad i doveo dvojicu da se sto prije uigraju s ekipom..
  • Blue Label
    142

Rpg-u je produljen za 1 god po klauzuli koju ima ugrađenu u ugovoru. Vidiš da je i bio od glavnih manekena danas.
  • Ritam Ulice
    2.3k
    Kakva je situacija s Mišićem na kraju?
  • VolimDinamoOo
    241
    Imam osjecaj da ce doci neki kapitalac iznenada onako.

Sto se ovih nasih novopridoslih tice, nek se bar dvoje dobro prodaju kroz koju godinu i top
  • skener
    6.8k
    Danas je valjda prvi dan u zadnjih mjesec dana da nemamo niti jedno ime "spremno" za predstavljanje.
  • KristijanHR
    252
    mozda bas danas bude neki Villar broj 2...
  • Laugreano
    4.8k
    A ironično, prvi je dan prijelaznog roka.
  • Ludovic IX
    10.2k
    26.6. je počeo kod nas
  • mali M
    9.2k
    Danas je valjda prvi dan u zadnjih mjesec dana da nemamo niti jedno ime "spremno" za predstavljanje.skener

Katastrofa! Uprava odlazi! :rofl:
    Zbog njihovog užurbanog načina rada nismo se stigli ni pošteno svađati na ovoj temi niti ništa!
    Uništili nam i sezonu kiselih krastavaca
  • ElDorado
    8.4k
    Ne znam baš čemu još forsanje Radeljića. Već imamo pet stopera za dva mjesta a i šesti se vraća do kraja godine.
  • YasutoWakizaka
    241

Je vidio sam da je maneken, ali ocekivao sam neku objavu kao i za KTCa. Valjda je to ta :D
  • Fan
    1.8k
    Ode li i on ostaju nam Perić i Brkljača jel tak!? Zagija bi ostavio za 3.golmana.Dadox

Gledajući isključivo nama beskorisne igrače, tu su:
    Zagorac
    Mmaee
    Perić
    Brkljača
    Špikić
    Bulat

Mmaee ako ode za 500k, to je top. Špikića i Bulata vjerujem da se može riješit i bez raskida taman da besplatno odu, a Zagorca, Perića i Brkljaču ćemo sigurno morati isplatiti barem djelomično.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.