• Mali Zeus
    22.2k
    Prugaste štucne na rezervnom su top izbor.
  • Crle
    1.4k
    Koliko su tek dosadni od Intera i Milana kada stalno imaju crno-crvene ili crno-plave prugice? Ili od Juvea, crno bijele? Ajmo Juve, Milan i Inter dajte malo kreativnosti! :lol:
  • Paggini
    99.5k
    Prugaste štucne na rezervnom su top izbor. — Mali Zeus

Poslali osječani 250k i par kutija štucni za vrbancica
  • Mali Zeus
    22.2k
    Koliko su tek dosadni od Intera i Milana kada stalno imaju crno-crvene ili crno-plave prugice? Ili od Juvea, crno bijele? Ajmo Juve, Milan i Inter dajte malo kreativnosti! :lol: — Crle

Baš su gay.
  • Dinaminjo
    2.5k
    Pruge su svijtko plave, a ne bijele
  • kajsitilud
    1.7k
    Jesu izašli negdje golmanski dresovi? Ja nisam nigdje vidio, a živo me zanima jesu i ti top ko i ove dvije garniture.
  • Sajla
    24.5k
    Neka neko javi kakvi su krojevi. Da li su vise nalik na adidasove ili na proslogodisnje castoreove kada su se uzimali veci brojevi. — Crni86

dečki koji su upućeni su već pisali da će ove godine krojevi biti "malo komotniji" ;)
  • Nolifer
    15.8k
    Oba dva dresa su mi ok. Čak mi i normalni grb idealno sjeda na sivu podlogu i dobro funkcionira sve to i bolji su mi od onih što su procurili par dana prije... :clap: :love: :up:
  • Dinaminjo
    2.5k
    Treba polo majicu u boji rezervnog dresa izbacit, plavi detalji i d
  • Crle
    1.4k
    Uf, ide ovo.

Screenshot-2025-06-30-at-12-39-35.png
  • don
    22.4k
    A i definitivno mi nije jasno kakav to točno "poseban" dres ekipa hoće kada nam je oduvijek dres zapravo samo plavi — Crle

ta ekipa bi bila zadovoljna sa kako ti kažeš samo plavim, ali ovo nije samo plavi već sa nekakvim crtama koje nisu ni bijele.
  • Mali Zeus
    22.2k
    ta ekipa bi bila zadovoljna sa kako ti kažeš samo plavi, ali ovo nije samo plavi već sa nekakvim crtama koje nisu ni bijele. — don

a kakav bi po tebi trebao biti poseban plavi?
  • Tongo Doumbia
    7k
    Da ne bude da nisam srao samo da serem, cijena od 99 eura je isto paprena.

U redu, očekujem i komentare “valjda si član” jer i jesam, ali svejedno, kad na prvu vidiš 99…
  • Navijač Dinama
    13k
    Jesu izašli negdje golmanski dresovi? Ja nisam nigdje vidio, a živo me zanima jesu i ti top ko i ove dvije garniture. — kajsitilud

Jesu jesu. Ima u videu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.