• ShanKu
    1.6k
    Ako budemo pobjeđivali - super mi budu dresovi :)
    Ako ne... ne sviđaju mi se i gotovo
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Na domaćem dresu su štucne bijele pa bi to moglo izgledati dobro u kompletu:

https://shop.gnkdinamo.hr/hr/p/454/stucne-domace-bijele-2526

Šteta što nisu stavili sliku kompleta (ili mi je promaknulo), a mislim da bi još bolje izgledalo da je na domaćem dresu bijela kragna, a rukavi bez crta, dakle čista plava boja.
  • Mali Zeus
    17.9k
    Prugaste štucne na rezervnom su top izbor.
  • Crle
    1.1k
    Koliko su tek dosadni od Intera i Milana kada stalno imaju crno-crvene ili crno-plave prugice? Ili od Juvea, crno bijele? Ajmo Juve, Milan i Inter dajte malo kreativnosti! :lol:
  • Paggini
    56.4k
    Prugaste štucne na rezervnom su top izbor.Mali Zeus

Poslali osječani 250k i par kutija štucni za vrbancica
  • Mali Zeus
    17.9k
    Koliko su tek dosadni od Intera i Milana kada stalno imaju crno-crvene ili crno-plave prugice? Ili od Juvea, crno bijele? Ajmo Juve, Milan i Inter dajte malo kreativnosti! :lol:Crle

Baš su gay.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Pruge su svijtko plave, a ne bijele
  • kajsitilud
    749
    Jesu izašli negdje golmanski dresovi? Ja nisam nigdje vidio, a živo me zanima jesu i ti top ko i ove dvije garniture.
  • Sajla
    10.1k
    Neka neko javi kakvi su krojevi. Da li su vise nalik na adidasove ili na proslogodisnje castoreove kada su se uzimali veci brojevi.Crni86

dečki koji su upućeni su već pisali da će ove godine krojevi biti "malo komotniji" ;)
  • Nolifer
    11.7k
    Oba dva dresa su mi ok. Čak mi i normalni grb idealno sjeda na sivu podlogu i dobro funkcionira sve to i bolji su mi od onih što su procurili par dana prije... :clap: :love: :up:
  • Dinaminjo
    1.5k
    Treba polo majicu u boji rezervnog dresa izbacit, plavi detalji i d
  • Crle
    1.1k
    Uf, ide ovo.

Screenshot-2025-06-30-at-12-39-35.png
  • don
    13.9k
    A i definitivno mi nije jasno kakav to točno "poseban" dres ekipa hoće kada nam je oduvijek dres zapravo samo plaviCrle

ta ekipa bi bila zadovoljna sa kako ti kažeš samo plavim, ali ovo nije samo plavi već sa nekakvim crtama koje nisu ni bijele.
  • Mali Zeus
    17.9k
    ta ekipa bi bila zadovoljna sa kako ti kažeš samo plavi, ali ovo nije samo plavi već sa nekakvim crtama koje nisu ni bijele.don

a kakav bi po tebi trebao biti poseban plavi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.