• barbax
    356
    bahaha
  • strukson
    3
    Ovo je znanstvena fantastika, sta smo dobili.
  • Mali Zeus
    17.9k
    vodoravne prugice su tak gay, pravi frajeri nose okomite prugetine.
  • Gelipter
    4.2k
    Prvi je nedovoljno možda maštovit, ali mi se na prvu više sviđa nego prošlogodišnji. Prugice su mi elegantne nekako i ne smetaju mi iako sam više pobornik mimimalizma. Nijansa plave odlična. Drugi mi je kao i većini top. Povratak na bijeli/sivi dres napokon. Štucne plavo-sive odlične. Fala Bogu nema više žutog da privlači sve bumbare i pčele na terenu. :sweat:
    Na gostujućem razlika u ovratniku od prvog valjda zato da fakat ne bude presličan onom Siemensovom koji je kolega maloprije istaknuo.
  • Sajla
    10.1k
    ne znam jesam prvi danas koji će napisati tu floskulu "o ukusima se ne raspravlja"? :rofl:
    meni su oba izvrsna. prvi me pridobio već s nijansom plave, vodoravne pruge mi se baš dobro uklapaju. s gostujućim smo dobili ono što već dugo tražimo i mislim da će postati klasik.
    sad još da ih vidim uživo za konačni sud, a onda još i treći...
  • Dzgšb
    1.7k
    Prvi odličan ,drugi još bolji
  • Mulec86
    426
    Meni su super. Nisu mi najljepsi ikad ,ali ni ne mogu bit jer se za neke sentimentalno vezes. Bolji su mi od proslogodisnjih i to mi je vec zadovoljilo kriterije. Prvi mi je zanimljiv ,lijep,elegantan drugi mi baca na onaj umbrov ikonski . Lijepo uglavnom , kupit cu.
  • Dzoni
    1.5k
    Prvi dres meh, izvlači ga jedino super font, gostujući zato top
  • duksy
    366
    Diskriminacija, vodoravne pruge čine debljima one koji ih nose, žene neće kupiti niti jedan prvi dres :razz:
  • Dzgšb
    1.7k
    A golmanski žuti ,podsjeti me odmah na dres našeg velikana na nebeskoj tribini..
  • Bosskovitz
    17.2k
    Gostujući je odličan. Teški retro, ta siva boja mi vraća lijepa sjećanja na onaj Umbrov dres od prije 20-ak godina, a svaka čast na štucnama - zbog njih će ova kombinacija izgledati vrhunski na terenu. Ne mogu se oteti dojmu da bi možda bolje izgledao s monokromatskim grbom ili samo s "d" jer me bode to što je dres sivi, a u grbu je bijela boja pa malo djeluje kao da grb ne pripada, ali to su finese koje vjerojatno 99% ljudi niti ne vidi. Lijepo, jednostavno, efektno - pun pogodak.

Domaći je hrabar, ajmo tako reći. Meni je to fora osvježenje, mislim da će trebati malo vremena da nam sjedne i da se naviknemo - prošlogodišnji je izgledao puno bolje na igračima i u stvarnosti nego na fotkama, vjerujem da će ista stvar biti i s ovim. Dobar posao.
  • Oluja
    5.4k
    Broj i prezime su na gostujućem dresu u bijeloj boji na web shopu. Nadam se da to ipak neće biti tako u stvarnosti i da ce biti plavi zbog bolje vidljivosti.
  • Crni86
    12.1k
    Neka neko javi kakvi su krojevi. Da li su vise nalik na adidasove ili na proslogodisnje castoreove kada su se uzimali veci brojevi.
  • JakovK6
    175
    jebote nakon fluoroscentnih i rozih, dobimo sivi dres sa plavim detaljima koji podsjeća na onaj iz 2005. i ljudi se žale. pa kaj bi vi?
  • GOAT
    3.1k
    tetak se razumije u krojenje.Mali Zeus

Zovi me Wesley Sneijder
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.