• Crni86
    12.1k
    Recite rade kakvi su krojevi da mozemo krenut narucivat :cool:
  • Liks90
    3.4k
    Prvi bezveze, drugi dobar
  • Mali Zeus
    17.9k
    ↪Mali Zeus Kaj je najbolje prošli i ovaj domaći fakat nisu ni samo obični, imaju taj neki mali detalj koji ga ne čini "samo plavim" a opet je i dalje "samo plavi".Crle

Pa upravo to, ni jedan ni drugi nisu samo plavi nego imaju neke sitnice koje ga čine malo drugačijim. A da je castore sad išao izvoditi ludosti s domaćim dresom ekipa bi pizdila kaj se dira u to da bolje da bude obični.
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Prvi prosjek. Više da je neka copy-past ZG verzija Glasgow Rangersa.

Drugi vrhunski.
  • Agramer86
    611
    Samo da su na ovaj sivi stavili vodoravne plave pruge s domaćeg...
  • shameless86
    322
    nas gostujuci skoro isti ko bruggeov prvi
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    na kraju ce ovaj drugi dres biti prodavaniji od prvog :lol:
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Meni su, koji sam najveći kritičar kluba i svega u klubu u posljednje vrijeme, dresovi savršeni. Vrhunska nijansa plave, lagane prugice, Dinamov izvorni i prelijepi grb, što može biti bolje?

Uzimam ga, uz opasku da prvi put neću stavljati igrače na leđa, jer naravno nema senatora.

Jedino što mi je baš odvratno je ova Ralu logistika? Nadam se da bar daju klubu zauzvrat dovoljno, jer ime i logotip firme mi je u rangu “Energootpada”. Čuj Ralu logistika….

Btw, Real izda najobičniji bijeli adidas dres, kakav se realno (bez grba) može nać u svakoj trgovini koja se iole naziva “trgovinom sportske opreme” i svima je tu ljepota u jednostavnosti. Ali se od Dinamovog plavog očekuje taj wow effect i točno što? Da pruge masiraju dok se gleda utakmica? Ne kužim to, stvarno.
  • Facke
    6.3k
    Dresi su ok, nist posebne.
  • strukson
    3
    ko da sam ih na top elevenu radio, 0 kreative iskreno za jedan i drugi
  • GOAT
    3.1k
    Plus oni rukavi naknadno ušivenibarbax

Kao i na svakoj drugoj majici i dresu?
  • Mali Zeus
    17.9k
    Kao i na svakoj drugoj majici i dresu?GOAT

tetak se razumije u krojenje.
  • tp1997
    1.6k
    Transfer bomba koju smo svi očekivali uz predstavljanje dresova je zapravo talentirani mladi reprezentativac Uzbekistana Abcdefghij, a u novoj sezoni uzeo je broj 49
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.