• Crle
    1.1k
    Prvi dres je super.

Hvala bogu što ne rade neukusne dreseve sa nekakvim pretjeranim grafikama i ne znam čime pa dress možeš normalno nositi kada hoćeš.

A i definitivno mi nije jasno kakav to točno "poseban" dres ekipa hoće kada nam je oduvijek dres zapravo samo plavi. Ono najposebnije stvari su bile tri crte od adidasa i pumin logo. A i ti su bili najlijepši.

Ova sranja oko dresova samo pokazuju koliko je zavidna količina neukusa kod prosječnog navijača.
  • Paggini
    56.5k
    Sivi je čudesan, ta nijansa sive i plave paše jako, jako dobro, čak i ovaj Favbet u plavoj izgleda fantastično na dresu.

Prvi mi je top fkt, fkt mi izgleda skupo, fan sam tih crta uvijek bio, lijepa tamna nijansa modre i svjetloplave crte, stvarno nemam nijedan prigovor, strah me bilo pretjerivanja, ali ovo je pogođeno po mom ukusu. Kragna također lijepo dizajnirana
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    prvi katastrofalan, kao neka pidzama, drugi je ok.
  • Rex Ramae
    3.4k
    Na prvom dresu odlično odabrana nijansa plave boje, sviđa mi se jako, nemam izbora nego si ga pokloniti. :ok:
  • Nemrem igra Dinamo
    3.5k
    Malo sam si uzeo odmor od svega nakon turbulentne sezone i nakon skoro mjesec dana, prvi post zaslužuje tema svetog dresa.
    Gostujući dres mi je kao i većini - TOP!
    Konačno dres kakav zaslužujemo :strong:
    Domaći dres mi je ok, ali iskreno očekivao sam više, baš nema neke kreative i osobno sam se nadao možda kombi s bijelim šorcem.
    Ipak, idu oba u kolekciju :cool:
    Kad bu treći predstavljen, zna li se išta? Nadam se da bu crni...
  • Mali Zeus
    17.9k
    Meni su glavni savršeni. Za bijele bi se dalo poraditi na dizajnu!El Madrigal

koje bijele?
  • badjibadara
    6.1k
    Oba su mi top, klasika se i tražila. Nadam se da će ih treći nadmašiti, baš kao i prošle godine.

A sad u potragu za dresovima bez sponzora.

I čeka se ostala kolekcija nestrpljivo. Dokrajčite nas trening & travel opremom, da nam cent/lipa ne ostane u džepu.
  • Dudu9
    1.8k
    Ne sviđa mi se crte po plavom dresu, čak je prošlogodisnji bolje izgledao, 2 dres je dobar
  • Tvrdica McTvrdi
    829
    Meni okej, ali totalno generic. Sljedeće sezone nakon mjesec dana ću skroz zaboravit kako je izgledao
  • modri-kibic
    507
    Gostujući baš vraća nekih 18 godina unazad :love:

I super je kaj nije bijeli nego svjetlo sivi :love:
  • Mali Zeus
    17.9k
    A i definitivno mi nije jasno kakav to točno "poseban" dres ekipa hoće kada nam je oduvijek dres zapravo samo plavi. Ono najposebnije stvari su bile tri crte od adidasa i pumin logo. A i ti su bili najlijepši.Crle

baš to. kao dosadan je dres i preobičan, pa kakav bi trebao biti, plavi mora biti i nema tu prostora za neke kerefeke. Tj. ovo je čisto dosta kerefeka i baš zato nije običan, najobičniji. Fakat ne kužim kaj ekipa očekuje od domaćeg dresa.
  • Dani Olmić
    1.7k
    Prvi mi je ok, nista posebno ali zato je gostujuci super
  • Fan
    1.2k
    Domaći ok, ništa posebno za obaveznu garderobu, na gostujućem mi se više sviđa kombinacija boja.
    Blago razočarenje, prošle godine su mi bili dosta bolji i nadam se da će treći bit wow.
  • ToTo96
    41
    Gostujuci je blaza kopija umbro dresa sa sponzorom siemensa
  • Crle
    1.1k
    Kaj je najbolje prošli i ovaj domaći fakat nisu ni samo obični, imaju taj neki mali detalj koji ga ne čini "samo plavim" a opet je i dalje "samo plavi".

Nadam se stvarno da nikada nećemo imati dreseve kao Rijeka npr sa tim neukusnim grafikama koje kao da je radio netko tko je tek naučio photoshop pa se je razmahao malo.

Možda bi dres i bio malo bolji da su možda linije okomite a ne vodoravne, no kao da je uopće bitno. Stvarno je dobar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.