• Papastrumf
    18.9k
    Gostujuci je sivi, nije bijeli.
  • Krizy
    60.8k
    Mislim da nismo odavno imali bolji duo dresova :love:
  • nemapredaje
    5.9k
    Prvi niš posebno, te je prerandom, gostujući isto random ali mi je ok.

Nedostaje mi “osobnosti” i na jednom i na drugom
  • Orc123
    13.1k
    A ne znam kaj da velim na dresove.....ocekivao sam vise od Castorea....fakat ni malo kreativnosti. Nije to tako lose ali......
  • znajdatevolimja
    1.6k
    Meni je prvi najbolji unazad dugo godina..
  • prefontaine
    3.5k
    A zašto domaći nije na isti princip kao gostujući, full plavi sa sivim završecima...
  • BBB Mataa998
    2.7k
    Predobri dresovi. Cak i ove pruge razbijaju malo monotoniju, sve u svemu jako dobro.
  • Blueshadow86
    4k
    Još bolje. Zaljubljen sam u gostujući dres.
  • Gradjanski Dinamo
    574
    Gostujući odličan. Napokon mi oči neće krvarit od one kričave žute boje.

Prvi dres je ok. Ali ko da ga je dizajniro neki junior na ugovoru preko student servisa. Daj malo više truda sljedeće godine. Pa domaći dres mora otkidat na prvi pogled.
  • Ritam Ulice
    1.8k
    dobri su mi dresovi, treba malo vremena da mi sjedne sve..
  • Mihaljević
    13.5k
    Ništa specijalno, a baš da bude unikatan i specijalan smo prešli na Castore. Barem su se poboljšali od prošle sezone.
  • nemapredaje
    5.9k
    Nakon “iscurenih” Bosskovitzevih mi je ovo razočaranje
  • Boysica
    897
    Plavi mi je baš ljep retro je ... gostujući top
  • mlkaskic
    281
    99€ :rofl:
  • fakin
    1.2k
    imaju li ove vodoravne crte neko značenje ili su samo tako random?fakin

sa sam sebi odgovorim:

Kombinacija s poprečnim prugicama sporadično se javljala u klupskoj povijesti, a na nju nailazimo i u ranim godinama, još u doba Gradjanskog, kad su purgeri nakratko koristili dres s vodoravnim plavo-bijelim prugama. Dinamo je u ljeto 1990. zakoračio u novu sezonu u dizajnu sličnom današnjem. Bilo je to doba u kojem je maksimirsku momčad predvodio znameniti kapetan Zvonimir Boban, današnji predsjednik klupske Uprave. Dinamo je tadašnje dresove promovirao po povratku s turneje u Francuskoj, bila je to prva garnitura u kojoj su plavi zaigrali bez zvijezde na grbu. Razlika je tek u tome što su vodoravne prugice tada bile u nešto tamnijoj nijansi u odnosu na temeljnu boju dresa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.