• fakin
    920
    ovo kad sam sreo njegovog starog bilo je prije 4 godine :)
  • Olmic
    5k
    kao mlada verzija Adriana
  • Paggini
    55.9k
    do tada će interes, nadam se, biti tek zaboravljena priča.badjibadara

Brat u videu od minute ima 15 sekundi slavlja i dva slowmotion penala

U B O J I C A
  • skener
    4.2k
    Jučer je odlazio sad odjednom ima ugovor do 2027

RPG, navodno, ima klauzulu o automatskom produženju za još godinu dana, ako klub tu klauzulu aktivira. I, Dinamo je tu klauzulu, navodno, povukao, još i prije Bobanova dolaska. Službene potvrde nema, ali ako je to točno, onda je Pierre-Gabriel vezan za Dinamo do ljeta 2027
  • Shkera
    477
    "Sven Šunta je nezadovoljan, čak navodno traži raskid ugovora, a prije dvije godine pričali su o njemu kao o nasljedniku Baturine. I baš zbog nepostojanja B momčadi, ti su mladići izgubili još jednu sezonu. A to je cijela generacija igrača. Improvizacija mora prestati, mora postojati jasan sustav na koji će se improvizacija nasloniti. Interes za hrvatski nogomet je izuzetan", navodi se u podcastu Sportskih novosti. Dinamov talent bi tako mogao suprotnim smjerom u odnosu na Mislava Ćutuka, Patrika Horvata, Leona Jakirovića i ostalih koji su nedavno produljiji ugovore sa zagrebačkim klubom.
  • Mlađi referent
    13.2k

U B O J I C A
    Paggini

Same vibes… ali zajebavaj se ti, Ryan nije toliko loš

• Paggini
    55.9k

Ajd ovo je već nešto, ali mislili su da će im proći stavljanje istih golova dvaput a da ja neću skužit, e pa neće im proći!!!
  • hardek
    4.9k
    Alexander Isak za siromašne
  • badjibadara
    5.9k

U B O J I C A
    Paggini

E, a ti ne vidiš da je jedan penal duboko u sudačkoj nadoknadi, praktično na kraju utakmice. Naš Marcelo ga hladnokrvno zabija i pri tome pokazuje zavidnu psihološku pripremu, kao i pobjednički karakter i odgovornost prema klubu, navijačima i suigračima.
    Uglavnom, ovo su svi golovi koje je zabio ove godine u J1 League, svakih 159’ u prosjeku. Ima još tri u kupu. Pogledao sam sve *ebene sažetke FC Tokyo-a ove godine. Braniči su im baš očajni.
  • NVKOD
    5.6k
    Bakrara, Ryana i slične čim dalje od Dinama molim lijepo.

Kvalitetom bi mogli eventualno biti treći napadači, ali rađe bi vidio klince iz Škole u toj ulozi nego te "napadače".
  • Omake
    9.9k
    Ovo, ali sve Kangine stative u Dinamu.
  • Paggini
    55.9k
    Braniči su im baš očajni.badjibadara

A ni golmani se nisu proslavili
  • Tranzicijski Napad
    556

Ima na youtubeu j1 international pa imaju sve sazetke tekmi, uglavnom kad se pogleda malo vise nije los igrac
  • badjibadara
    5.9k
    kad se pogleda malo vise nije los igracTranzicijski Napad

Odredjeni kvalitet svakako posjeduje. Nije klasicni brazilski centarfor, nema previse ljepote u njegovoj igri (bliza mi je ovom podneblju), okomit je, cvrst na nogama, cesto na rubu zaledja, dobro cita igru, zna dobro odloziti loptu... no ima na desetke ovakvih napadaca... zasto se (ako se) kuglica zaustavila bas na njemu, e to mi je misterija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.