• NitkoBitan
    29k
    Kaj kazete na ovog Ryana? Spica koja nam treba. :rofl:

https://www.transfermarkt.com/ryan-mmaee/profil/spieler/249543
  • San Lorenzo
    19.9k
    Najradije bi da taj napadač nije ni Beljo ni Mierez...Beljo iz razloga što mi se nikad nije sviđao, uvijek mi je imao vibru staromodne špice za koju ostalih 10 igrača na terenu mora raditi da bi od njega imao koristi...Mierez iz razloga što se godinu dana igra u pijesku, a masa igrača koja tamo provede neko vrijeme bude neprepoznatljiva...daj mi nekog 'Villara' za kojeg dosad nitko nije čuo.
  • CastAway1986
    3.5k
    Ja bi Miereza i Mijića u tandemu! Ako se gleda Japan prije Mao Hosoya reprezentativac nego ovaj Ryan.
    Znam da sam dosadan ali eno Kocaelispor poslao Eintrachtu ponudu za posudbu Hrvoja Smolcica zašto tu ne uletjeti i uz Sergi Domingueza rjesit pitanje obrane !
  • Omake
    10.5k
    mlađi brat je veći potencijal!
  • Tranzicijski Napad
    631
    Evo malo statistike o Ryanu

b9cb240879e4431115e84f040c3105fe.jpg
  • Zvone92
    75
    Malo možda i glup info.. ali evo imao sam potrebu podijeliti.. s kolegama iz firme inače idem rekreativno na termine malog nogometa, srijedu sam propustio, i danas mi je jedan kolega rekao da je Kramarić bio tamo u srijedu. Možda transfer bomba? :wink:
  • Pavinho
    333
    a mozda godisnji
  • skener
    5.1k
    Veće su šanse da će igrati za tvoju ekipu na terminu nego da će doći u Dinamo
  • chago13
    215
    Kramarić je u Zagrebu, jel bi se tu moglo dogovorit kaj?
  • Noel
    13.3k
    @Omake može statistika za ovog Mijića iz Austrije?
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Nisam sad popratio je li ovo možda trollerski, ali koliko često Kramarić treba ponavljat da se ne će vratit? Doslovno nema mjesec dana da je dao izjavu.
  • Sajla
    10.9k
    koliko često Kramarić treba ponavljat da se ne će vratit? Doslovno nema mjesec dana da je dao izjavu.Tvrdica McTvrdi

ali moooožda..? :wink:
    žao mi je kaj nema tu želju, ali kaj je tu je. nek ostane u svojoj zoni komfora i sretno mu bilo....
  • rokikaciga
    3k
    Malo je off ali kad smo vec kod termina..Zivkovic sr i Vlaovic godinama vec igraju termin zajedno tako da ce Moreno konkurirati i nece mu se dati noga nakon jedne utakmice
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Šteta je definitivno, pogotovo jer nama treba napadač, njemu treba još utakmica da se održi u reprezentaciji jer vjerujem da mu je sad neki osobni cilj prestić Šukera. Hoffenheimova legenda je svakako i dragom Bogu svejedno hoće li odradit još jednu sezonu s njima i bit 12i opet, a u Dinamu mu nedostaje trag, da jedna titula i pokoji europski skalp imaju njegov potpis. No dobro, ova rasprava je više za temu bivši igrači.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.