• Sajla
    10k
    koliko često Kramarić treba ponavljat da se ne će vratit? Doslovno nema mjesec dana da je dao izjavu.Tvrdica McTvrdi

ali moooožda..? :wink:
    žao mi je kaj nema tu želju, ali kaj je tu je. nek ostane u svojoj zoni komfora i sretno mu bilo....
  • rokikaciga
    2.4k
    Malo je off ali kad smo vec kod termina..Zivkovic sr i Vlaovic godinama vec igraju termin zajedno tako da ce Moreno konkurirati i nece mu se dati noga nakon jedne utakmice
  • Tvrdica McTvrdi
    750
    Šteta je definitivno, pogotovo jer nama treba napadač, njemu treba još utakmica da se održi u reprezentaciji jer vjerujem da mu je sad neki osobni cilj prestić Šukera. Hoffenheimova legenda je svakako i dragom Bogu svejedno hoće li odradit još jednu sezonu s njima i bit 12i opet, a u Dinamu mu nedostaje trag, da jedna titula i pokoji europski skalp imaju njegov potpis. No dobro, ova rasprava je više za temu bivši igrači.
  • Paggini
    55.9k
    Ajmo, tko će otvorit temu "Kramarić u Dinamu?"
  • Nolifer
    11.7k

Heree wee gooo :fire:
  • Zvone92
    75
    Ja se ispričavam ako sam pokrenio lavinu u kojoj vidim da ima i ogorčenih na tu temu, ogradio sam se odma da je glup info, ali eto.. zašto ne nadati se nekoj transfer bombi :smile: nek je rekao šta god je rekao..
  • Tvrdica McTvrdi
    750

I onda samo nastavimo s "Kovačić u Dinamu". Neiscrpne teme za sljedećih nekoliko godina.
  • fakin
    920
    inače kad je bila korona srel sam kraminog starog na jarunu s frendovima, legende nacugani, veli stari andrej obožava dinamo, ali pare su pare, mora se osigurati za cijeli život, ne možemo mi ni blizu konkurirati onom što on dobiva u švabiji, jbga...
  • miro
    6.7k
    A jadan, da barem nije tako siromašan pa da može igrati za klub koji obožava
  • Kujtim Shalla
    5.3k
    Kakp moze ljubicic doci u Dinamo i odbijati bundesligase i dogovoren transfer kad ga je Dinamo pozvao. Kakav ljubav jbt, ak nije dosad zaradio nece nikad
  • dd29
    735
    I Sven Šunta je nezadovoljan, čak navodno traži raskid ugovora, a prije dvije godine pričali su o njemu kao o nasljedniku Baturine. I baš zbog nepostojanja B momčadi, ti su mladići izgubili još jednu sezonu. A to je cijela generacija igrača. Improvizacija mora prestati, mora postojati jasan sustav na koji će se improvizacija nasloniti. Interes za hrvatski nogomet je izuzetan...

Damir Dobrinić, sportske
  • Shkera
    478
    ček lik ima 4 milje eura godišnje u faking Hoffenheimu, a s bonusima i vise?!?! Svaka čast

https://www.capology.com/player/andrej-kramaric-33408/

Ali ak se do sad u hrpu sezona tam nije osigurao nego mu treba jos jedna, dvije, jadan on. Ja 4 milje u tri zivota necu zaradit
  • badjibadara
    5.9k
    Kada neće FC Tokyo, kada neće J1 League, kada neće njegova agencija, pa ni matični Sagan Tosu… Zona&Badji ispravljaju stvar i donose highlightse Marcela Ryan-a :cool:

https://streamable.com/omdipr

Uživajte. Link brišu nakon 48h, a do tada će interes, nadam se, biti tek zaboravljena priča.

P.S. Pojačaj zvučnike
  • rioda
    8.9k
    Damir Dobrinić, sportskedd29

Pročitao sam cijeli članak, opet teški shit of the day. Dobrinić i Juranović komentiraju i čude se kako Pavića nema na popisu za Sloveniju. Zanimljivo da tako upućeni novinari ne znaju da je ozlijeđen. Ne samo to, čude se kako nije dobio veću minutažu prošle sezone. Očito su prespavali njegovu ozljedu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.