• E46
    1.6k
    meni ovo izgleda dosta dobro, lijeva desna noga obje dobre, brz i jak moze izdržati duel, doslovno ne vidim ni jedan parametar zašto s obzirom da je mlad ne bi mogo zabit 20 komada u hnlu i nesto u europi i da ga onda kupi neka roma za 10 milja, ja ovdje ne vidim gubitak ak se covjeku da prostor za igru.
  • Nogo
    7.8k
    Dinamo traži pojačanja – cilj su dva napadača, stoper i možda desno krilo. Klub ozbiljno prati Diona Drenu Belju i Ramona Miereza, ali ti pregovori neće biti brzo završeni.

Beljo se mora priključiti pripremama Augsburga 7. srpnja, a novi trener Wagner će tada odlučiti o njegovoj budućnosti. Do tada, Dinamo ima samo jednog napadača – Sandru Kulenovića.

Mierez želi otići iz Al Jazire, ali klub ga još ne pušta jer prvo mora naći zamjenu. Prvenstvo u Emiratima počinje kasnije od HNL-a, što dodatno usporava situaciju.

Treća opcija je Brazilac Marcelo Ryan iz Japana. Dinamo ga želi, ali njegov klub traži 10 milijuna eura. Ipak, ugovor mu istječe krajem godine, pa bi mogao doći jeftinije – ili besplatno na zimu.

Rezime/24 sata
  • Ijayi Atiemwen
    3.1k
    Treća opcija je Brazilac Marcelo Ryan iz Japana. Dinamo ga želi, ali njegov klub traži 10 milijuna euraNogo

Očito nam oni nekog drugog igrača puštaju na highlightsima
  • rokikaciga
    2.4k
    Taj Marcelo mi ne mirisi da bi dominirao ligom kao sto se trazi od plavog 9. Zabio bi 10-13 golova ali ne bi prebacio 20
  • Paggini
    55.9k
    Treća opcija je Brazilac Marcelo Ryan iz Japana. Dinamo ga želi, ali njegov klub traži 10 milijuna eura. Ipak, ugovor mu istječe krajem godine, pa bi mogao doći jeftinije – ili besplatno na zimu.Nogo

10 milijuna ili bespla za pola godine.... HMMMMM
  • bazooka93
    16
    do it in Real Madrid way
  • criticus
    4.1k

Do it in Marko Marić way, 15 milja i ni centa nize. Al ne triba doć prije Božića ipak je zadužio Okinawu, a jos su i svjeze uspomene na Nagasaki.
  • Cosimo
    30
    Ryan i 10 milijuna... sa TM vrijednošću od 800k.
    Ne znam tko i kako je to proglasio, ali kada sumiramo da najbolji nogometaši japanske lige odlaze u Belgiju za milijun ili dva, onda takav iznos djeluje svakakvim samo ne uvjerljivim.
  • Cosimo
    30
    I čak kao netko tko je igrao Sorare, pa silom prilika upoznao i tu japansku ligu, mogu reći da mi je Ryan prošao nezapaženo. U značenju: nije bio među najboljima.
  • Cosimo
    30
    Inače, na Sorare-u je bilo i ozbiljnih dinamovaca koji su puno ulagali u roster, ima li ih tu među vama?
  • Shkera
    477
    Kakva je ovo fora s Beljom... novi trener mora probat ga i onda ak mu nece valjat, nama ce otpadak iz Augsburga doc za 8 milja i bit dobar? Daj nek ga prekriže i idemo dalje.

Po meni ništa od njega, a možda i bolje.
    Mislim da se ne bi uklopio u novi Dinamo kakav očekujemo - brz i agresivan.
  • Mr Anderson
    12.3k
    novi trener mora probat ga i onda ak mu nece valjat,Shkera

Kaj se novi trener pali na mlade, stasite momke?
  • Mr Anderson
    12.3k
    Treća opcija je Brazilac Marcelo Ryan iz Japana. Dinamo ga želi, ali njegov klub traži 10 milijuna eura.Nogo

Možda su krivo ubrali, ustvari traže 10 milijuna Yena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.