• znajdatevolimja
    1.8k

Ne bih se baš složio da ih boli ona stvar kad (ako) to čitaju, jebiga nije ti svejedno.
  • Slepicka
    430
    zna li netko tocno detalje transfera Sucica i Baturine, fiksno,bonusi, postotak? za Baturinu se nakraju pricalo 17+5, a vidim na TM-u 18M, i da se opet prica o 18+7 cifri. Koliko je Sucic? 14+2,5M? imamo li 15% za svakoga ubuduce? Hvala!
  • El Madrigal
    731

Potpuno se slažem. Za sad Vrba nije. Ok, dobili smo minimalan iznos, a ako smo pogriješili, neka on bude najbolji igrač Osijeka, odvede ih u Europu i nagodinu ce doći kupac s 4 milijuna eura od kojih nama ide milja i 600 i ovih 250 tisuca što je sasvim OK. A mi ga.nemamo kad razviti za 4 milje eura. On ne može dobiti prilike. Sve u svemu ovo je odlično, a ekipa je već spomenula, nije se on realno nametnuo ni u Loksi.
  • Crni86
    18.2k
    ma slazem se da su to fenomeni i da je u tim godinama to rijetkost.

Ali u ovim najzagrizenijim godinama svi igraci treniraju i pripremaju se prije sezone. Samo eto kod nas igraci su rade ocito volje vise popit pivu i zapalit cigaru. Isti ti igraci su prije 5,6 godina bili ti koji su bili zagrizeni i fizicki na vrhunskom nivou koji su odrzvali… Sve je stvar motivacije dalje
  • tp1997
    2.3k
    Opet se spominje taj Marcelo Ryan, može li mi netko tko se razumije ili ga je gledao objasniti što itko vidi u napadaču s prosječnom statistikom u Japanu?
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Ljudi jel gledao iko ovoga Ryana sta se spominje ? Kakav je ? Meni statisticki ne djeluje kao kapitalac koji ce zamjenito Petka a mozda se i ne kupuje kao taj nego rotacija. Znam da je statistika kurva ali... Nasao Sam se iskreno najvise mierezu
  • scooniepenn
    6k

U drugom dijelu svog posta si dao odgovor. Zato je Teophille spreman kako je spreman, a Ademi koji je 2 godine mlađi djeluje kao da je stariji 10. Pritom zaista ne znam kako Ademi trenira i živi, ali zasigurno to nije spartanski režim kao kod Tea. Mislim, nebrojeno puta sam na njegovim storyjima vidio da čovjek trenira na slobodne dane, i to je to. Ne može nitko tijelo prevariti.
  • Dani Olmić
    2.1k
    Kakav Marcelo Ryan, kakvi bakaraci … to nije ni k od kapitalca

Mierez ili Beljo - sve ostalo je daleko ispod prosjeka
  • Tranzicijski Napad
    948

a kaj ako nemres dopeljat tu dvojcu?
  • Dani Olmić
    2.1k
    pa valjda ce uspit dopeljat miereza ako decki raskine ugovor
  • Tranzicijski Napad
    948
    Tko garantira da ce raskinut ugovor, olivari ili oni insajderi sa facebooka?
  • Dani Olmić
    2.1k
    ne garantira nitko ali navodno zeli doc u dinamo

Ako on i beljo propadnu nema gorjeg nego past na nekog tamo divljeg ryana :lol:
  • NitkoBitan
    33.8k
    Kaj kazete na ovog Ryana? Spica koja nam treba. :rofl:

https://www.transfermarkt.com/ryan-mmaee/profil/spieler/249543
  • San Lorenzo
    23.7k
    Najradije bi da taj napadač nije ni Beljo ni Mierez...Beljo iz razloga što mi se nikad nije sviđao, uvijek mi je imao vibru staromodne špice za koju ostalih 10 igrača na terenu mora raditi da bi od njega imao koristi...Mierez iz razloga što se godinu dana igra u pijesku, a masa igrača koja tamo provede neko vrijeme bude neprepoznatljiva...daj mi nekog 'Villara' za kojeg dosad nitko nije čuo.
  • CastAway1986
    4.7k
    Ja bi Miereza i Mijića u tandemu! Ako se gleda Japan prije Mao Hosoya reprezentativac nego ovaj Ryan.
    Znam da sam dosadan ali eno Kocaelispor poslao Eintrachtu ponudu za posudbu Hrvoja Smolcica zašto tu ne uletjeti i uz Sergi Domingueza rjesit pitanje obrane !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.