• Dinamovapriča
    425
    Frende mislim da si ti zamjenio klub s “zabranom komentara”. Budi dio Sjeverne Koreje s juga.
  • rokikaciga
    2.4k
    Dinamo treba zabranit komentiranje na društvenim mrežama.znajdatevolimja

Pa da budemo kao tuga s juga? Ne hvala, toliko jadni nismo.

Što se tiče Mmaea...možda nije bio toliko loš u vakuumu koliko ga se pljuvalo, ali bio je dosta loš i to pogotovo za tu plaću. Odigrao je majstoricu protiv Milana, imao još nekoliko čisto oke utakmica ali u globalu...to je igrač za Osijek i slične klubove.

ClapOUv.png

Ispod prosječan (preko 65% stopera u HNL tj preko 25 stopera je bolje u ovim kategorijama):

• broj obrambenih akcija po utakmici
    • blokirani udarci prema našem golu
    • presječene lopte
    • broj osvojenih zračnih duela po utakmici
    • postotak osvojenih zračnih duela

Nije loš u igri 1 na 1 i s loptom u nogama, ali sve ostalo je komedija za klub kao DInamo, a pogotovo za 800tis eura godišnje i 800tis eura za potpis ugovora...ovi njegovi nastupi su nas koštali 1.6m eura ove godine.

Po best11 stranici naš dragi Sammy je 16i najbolji defenzivni (klasični, old school) stoper. Torrente je šesti a Radeljić četvrti.

Ako gledamo arhetip onoga što mi tražimo, tj ball playing defender onda je Sammy čak drugi najbolji stoper u HNL-u ali fora je ta da se samo 20% u ukupnoj ocjeni bilježi defenzivnim metrikama dok defensive defender 100%.

Zanimljivo da je Luka Dajčer predvodnik na obje strane

fjFeQ8y.png
  • Dadox
    487
    O igračkim kvalitetama Mmae se razglaba,ali to je totalno nebitno.On jednostavno nema karakterne osobine za Dinamo kakav mi svi želimo. Tako da sretno mu bilo daleko od nas…
  • ElDorado
    4.4k
    Mmaee je za 750k loš stoper i to je to
  • scooniepenn
    5k

Da je tako kako ti kažeš onda ne bi Modrić, Kiki Ronaldo, Perišić, Teophille bili iznimke, a ne pravilo u svijetu vrhunskog nogometa. Uz fizičke predispozicije samo oni koji treniraju kao marinci i koji su toliko predani u smislu životnih navika mogu s 35+ godina biti na fizičkoj razini i s minimalno ozljeda (ili se nakon teške ozljede vratiti kao Perišić na ovakav način) kao ovi gore navedeni.
  • znajdatevolimja
    440

Ma dobro, hiperbole radi sam to rekao.
    Ali komentari stvarno znaju bit tolko odvratni i glupi da mi ih je degutantno čitat.
  • Dinamovapriča
    425
    Živimo u takvom dobu, iza svakog komentara stoji ime i prezime.

Nije to samo u hrvatskoj problem, već i u svakoj državi u svijetu. Za te ogromne plaće igrači moraju bit spremni na svakakve komentare. I sigurno njih boli ona stvar kad čitaju neke ružne komentare.
  • znajdatevolimja
    440

Ne bih se baš složio da ih boli ona stvar kad (ako) to čitaju, jebiga nije ti svejedno.
  • Slepicka
    136
    zna li netko tocno detalje transfera Sucica i Baturine, fiksno,bonusi, postotak? za Baturinu se nakraju pricalo 17+5, a vidim na TM-u 18M, i da se opet prica o 18+7 cifri. Koliko je Sucic? 14+2,5M? imamo li 15% za svakoga ubuduce? Hvala!
  • El Madrigal
    498

Potpuno se slažem. Za sad Vrba nije. Ok, dobili smo minimalan iznos, a ako smo pogriješili, neka on bude najbolji igrač Osijeka, odvede ih u Europu i nagodinu ce doći kupac s 4 milijuna eura od kojih nama ide milja i 600 i ovih 250 tisuca što je sasvim OK. A mi ga.nemamo kad razviti za 4 milje eura. On ne može dobiti prilike. Sve u svemu ovo je odlično, a ekipa je već spomenula, nije se on realno nametnuo ni u Loksi.
  • Crni86
    12k
    ma slazem se da su to fenomeni i da je u tim godinama to rijetkost.

Ali u ovim najzagrizenijim godinama svi igraci treniraju i pripremaju se prije sezone. Samo eto kod nas igraci su rade ocito volje vise popit pivu i zapalit cigaru. Isti ti igraci su prije 5,6 godina bili ti koji su bili zagrizeni i fizicki na vrhunskom nivou koji su odrzvali… Sve je stvar motivacije dalje
  • tp1997
    1.6k
    Opet se spominje taj Marcelo Ryan, može li mi netko tko se razumije ili ga je gledao objasniti što itko vidi u napadaču s prosječnom statistikom u Japanu?
  • Kujtim Shalla
    5.3k
    Ljudi jel gledao iko ovoga Ryana sta se spominje ? Kakav je ? Meni statisticki ne djeluje kao kapitalac koji ce zamjenito Petka a mozda se i ne kupuje kao taj nego rotacija. Znam da je statistika kurva ali... Nasao Sam se iskreno najvise mierezu
  • scooniepenn
    5k

U drugom dijelu svog posta si dao odgovor. Zato je Teophille spreman kako je spreman, a Ademi koji je 2 godine mlađi djeluje kao da je stariji 10. Pritom zaista ne znam kako Ademi trenira i živi, ali zasigurno to nije spartanski režim kao kod Tea. Mislim, nebrojeno puta sam na njegovim storyjima vidio da čovjek trenira na slobodne dane, i to je to. Ne može nitko tijelo prevariti.
  • Dani Olmić
    1.7k
    Kakav Marcelo Ryan, kakvi bakaraci … to nije ni k od kapitalca

Mierez ili Beljo - sve ostalo je daleko ispod prosjeka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.