• Crni86
    12k
    Ovim natpisom ne zelim omalozavat ktc-a, vec zelim vise istaknut koliko su neke stvari kod nas otisle u krivo kada mi nekog isticemo jer trenira van sezone, fizicki je spreman i trudi se uvijek biti na svom vrhuncu. To su sve stvari koje bi se kod tako skupo placenih profesionalaca trebale i podrszumijevati jer oni se ne spremaju samo za klub i momcad vec i za same sebe kako bi u buducnosti jos vise zaradili.

To dovoljno govori o skupu ostalih igraca od prosle sezone koji ocito vise nisu imali tog zara.
  • NKDZ86
    4.4k
    nisam znao da je Vrba kapetan mlade repke. za tu lovu OS dobio ...
  • bazooka93
    15
    pa nisam napisao japanac vec igraci iz japanske lige.
    Sorry sto se nisam politicki korektno izrazio.
  • nemapredaje
    5.5k

rižojedacabazooka93

Na ovo je mislio
  • Amigo86
    30
    igrao sam ja protiv vrbe u kadetima jer sam njegovo godište, dobar decko cijelu tekmu razgovarali o skoli a tekma bila dan prije skole haha, bio najbolji na terenu vec onda...premala cijena za njega
  • Jos-Optimus
    6.2k
    Mmae je jako dobar igrač kojeg boli k*** i zato ne prolazi dobro u klubovima, ima taj stav koji iritira i to je to. Ja sam ga isto opravdavao, ali realno, to za te novce nije ni blizu što smo svi očekivali. Radeljić? Doktor nauka za njega, kao i Torrente i Dilaver npr...jedan Lauritsen je talentom lošiji, ali duplo bolji stoper od njega.
  • Jurki
    18.2k
    a koliko smo trebali dobiti za igraca koji se nije uspjel nametnuti ni u Lokomotivi? Isto tak Vrba je imal ugovor jos godinu dana.
    Dobili smo uz odstetu i 40 posto buduceg transfera.. znaci u slucaju ako igracki eksplodira mozemo ga vratiti za sitnis.
    Nemremo imati 500 igraca na ugovoru.
    Vrbi trebaju minute da ne propadne kao igrac. To bu u Osijeku dobil.
    Zanima me samo gdje bi to on i umjesto koga trebal igrati u Dinamu?
    Samo se lupa bez da se sagledaju sve cinjenice.
  • Plava 9ka
    51

Kako bi ga vratili za sitniš? Nemamo buyback opciju, samo 40% od transfera.
  • Jurki
    18.2k
    Os ne prodaje za 10 mil eura..
    ako se brutalno razvije i ako bu imal zelju za povratkom..
    i ako Os ima ponudu od 3 mil mi mozemo Osijeku isplatiti 1,8 mil eura i tjt.
    Znaci kompletni rizik je na Osijeku.. i da od te sume odbijes jos 250 keka koje bumo dobili sad... imamo top igraca za 1,55 mil eura.
  • Ivdzo11
    7.4k
    DOZNAJEMO: MMAEE REKAO "DA" QARABAGU.

Melodija za uši i vijest za sve navijače Dinama koji bi mogli spremiti šampanjac nakon ovakve novosti, ali treba malo pričekati. Danas ujutro dobili smo informaciju da nakon što je odbio prvu ponudu Qarabaga jer se nadao ostanku u Dinamu, ipak na kraju okret i Mmaee želi u Qarabag.
    Ali ne treba još slaviti, ono što je komično što smo saznali, dogovor nije ni blizu gotov te je Mmaee rekao klubu da se želi pridružiti njima, ali dogovor oko vjerovali ili ne same plaće igrača traje...očito da je Mmaee navikao da postoji i tamo neki Marić pa da mu da vrtoglavu cifru :)

(A po informacijama doznajemo da Mmaee navodno traži plaću oko 950 tisuća)

Čekamo, javljamo čim saznamo više, ali pregovori postoje, nakon odbijene prve ponude, Mmaee je ipak odlučio da želi pregovarati i otići u Qarabag, te se tehnički i financijski dijelovi dogovaraju..

Onaj lik sa fb
  • NitkoBitan
    28k
    Podmazat cemo mi sa otpremninom :grin:
  • znajdatevolimja
    440
    Mmaee nije savršen stoper, daleko od toga. Ali da je bio toliko loš kakvim ga se prikazivalo, jebiga nije.

Ali ljudi su kreteni vođeni FOMO efektom. Ako svi idu na koncert, idem i ja jebemu mater. Ako svi slušaju neku pjesmu, slušat ću i ja. Ako je svima smiješna neka fora, smiješna je i meni. A najveći utjecaj taj efekt ima na društvenim mrežama pa tako i na, čast izuzecima, neobrazovane seljačine na Dinamovom facebook/instagram profilu. Njima Dinamo znači da mogu reć u birtiji da navijaju za Dinamo između pete i šeste pive, Maksimir vide jednom-dvaput godišnje, ali su na faceu redovni.

Ako svi pljuju Mmaee-a, a još je i stranac, pljuvat ću ga i ja. - kritičko razmišljanje 0

Pitajte bilo kog od njih da vam navedu najveće minuse u Samyevoj igri, neće znat navest ništa, možda se ni kikseva ne bi sjetili.

Jučer sjedim s frendom, gleda Dinamo letimično, tu i tamo. Ja govorim o dolascima i odlascima, spomenem Mmaeea, a frendova reakcija je: "Joj...pa to je debilčina haha hihi haha..".

Toliko o Mmaeeu. Dinamo treba zabranit komentiranje na društvenim mrežama.

Ponavljam, ne mislim da nam odlazi naš najbolji stoper, ali mislim da je još mogao pomoć. Doduše, plaća je ogroman problem.
  • Nolifer
    11.7k
    Ako MMAE ide, sretno mu bilo, nije me se dojmio, a drago mi je da KTC ostaje. :strong:
  • NKDZ86
    4.4k
    zbogom i više se ne vraćaj, uzmi kikiriki, košpice sa sobom i štucne
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.