• FrodoJePurger
    554
    AJMOO KTC PRODULJIO
  • Paggini
    74.5k
    pronaći Azerbajdžanskog Vahu koji će dodatno potkrijepiti naše riječi hvale i transfer je gotov.Tvrdica McTvrdi

Eno Perkovića u Noahu, neka on priča po medijima kako je mrcina
  • JakovK6
    288
    okej, čak i da je problem u svima nama i Dinamu a on je toliko dobar kak pričaš, čudno mi je malo da mu onda u Ferencvarosu nisu htjeli produžit ugovor. Vjerojatno tamo postoji neka ZonaFerencváros gdje su isto tako zločesti kritičari kao i mi, pa je jadnik bio otpisan..
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    netko mu nije dao šansu da se dokažeIzet Hajrović

Jakirović, Cannavaro? Pa čak mu je i Bjelica dao relativno rano, protiv Osijeka kući gdje je odigrao jednu od najlošijih predstava koju sam gledao od jednog profesionalca.
  • Sajla
    15.7k
    u Ferencvarosu nisu htjeli produžit ugovorJakovK6

kad je dolazio, pisalo se da je on taj koji nije htio produžiti. Ljubičić nam je upravo došao kao slobodan igrač, trebaju li nam se i zbog njega već sad paliti alarmi?
  • Izet Hajrović
    6.3k
    pa dobro, nije da su mu navijači zviždali svaku utakmicu. Ne razumije hrvatski pa ga komentari ne bi trebali dirati, pogotovo njega koji je flegma. Uostalom, vratio se na kraju sezone u ovih par utakmica što je igrao i pokazao da vrijedi pa nije bilo nikakvih problema s navijačima. Apsolutno ništa nije skrivio navijačima, ispada da je omraženiji od Machada koji je pokazao srednji prst navijačima. Ne bih sada dalje o toj temi, raspravit ćemo tijekom ili na kraju sezone ako bude potrebe.
  • ElDorado
    8.3k
    Stvarao se od pocetka neki hype da je on kao kapitalac iako lik ima nikskav CV. Ak cemo iskreno plivao je od prve tekme, samo je rezultat to pokrio.
  • Kumerle
    2k
    A di je Dabac na slici s KTC-om?
    Jel ovo chatGPT možda? :nerd:
  • ElDorado
    8.3k
    Ima ga al je danas malo depresivan
  • JakovK6
    288
    Ma zona je čudo, ima nas svakakvih...da mi je netko rekao da će bit ekipe koja će žalit za Mmaeom, nebi vjerovao.
  • Ludovic IX
    10.2k
    kiki polovanec je bio omiljen među navijačima zbog strasti i zelje ali se onda dogodio fulham di je napravio crveni na pol igrališta i mi izgubimo 3-0..možda bi mi izgubili i a njim na terenu ali nakon re tekme, dobivao je ljubav sa tribina kao i ćale par godina kasnije
  • mokoxax468
    1.4k
    Ista situacija kao i s Kangom, mislim čak da je dobar stoper, no da očigledno prošle godine nije kliknuo sa svom promjenom trenera i generalnom atmosferom u momčadi, a previše je plaćen da bude back-up opcija.
  • skener
    6.8k
    Danas se plače za eventualnim odlaskom Mmaeea, a ako ostane onda će biti Boban nesposoban jer se nije riješio igrača koji nam ništa ne doprinosi.

Tako klasična priča, puno puta ispričana
  • don
    17.4k
    Mmaee je želio ostati ovdje i izboriti se za prvih 11,Izet Hajrović

to si zaključia na osnovu toga jer je profesionalni igrač stavia na story da trenira? :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.