• Zagi
    13.6k
    pa ćemo tek tada vidjeti što smo imaliIzet Hajrović

Vidjeli smo mi i više nego dovoljno.
    Ak nekom treba osvježenje, ima negdje tekma protiv Rijeke na youtubeu.
  • Zagi
    13.6k
    profesionalni igrač stavia na story da trenira? :rofl:don

U trenutku kada lovi novog poslodavca. Nemojmo zaboraviti.
  • Droljo
    23.4k
    Ako zamjenimo njega za radeljića nismo napravili ništa. Nebi ni on puno manju plaću tražio + miška još zadovoljit...
  • don
    17.4k
    i? normalno je da mora trenirat. Profesionalni igrači treniraju gotovo svaki dan u godini, osim kad dobiju slobodan dan. I kad završi sezona svaki od njih dobije vježbe za radit doma.
  • ElDorado
    8.2k
    Ja ne kužim kak ljudi neke stvari ne dovode u kontekst momčadi i neke hijerarhije. Siguran sam da je jedan od problema prosle sezone bio i potpuni disbalans primanja igrača. Kako ocekivati da neko s 750-800k bude treci, cetvrti stoper i ima najvecu placu?! Naprosto nesrazmjer kvalitete i primanja. Erlić npr ima 30% manju.
  • Zagi
    13.6k
    Slažemo se , bez brige.
  • Jurki
    20.9k
    kad procitam na ovoj temi Rijeka, Miskovic dojde mi odmah slabo. :scream:
  • Izet Hajrović
    6.3k
    u toj utakmici možeš vidjeti plivanje cijele obrane uključujući i Galešića koji ne zna bi li piškio ili kakio kod prvog gola Rijeke. Krivu utakmicu si odabrao kao diskreditirajući highlight njegovog boravka kod nas.
  • Crni86
    18.1k
    Ovim natpisom ne zelim omalozavat ktc-a, vec zelim vise istaknut koliko su neke stvari kod nas otisle u krivo kada mi nekog isticemo jer trenira van sezone, fizicki je spreman i trudi se uvijek biti na svom vrhuncu. To su sve stvari koje bi se kod tako skupo placenih profesionalaca trebale i podrszumijevati jer oni se ne spremaju samo za klub i momcad vec i za same sebe kako bi u buducnosti jos vise zaradili.

To dovoljno govori o skupu ostalih igraca od prosle sezone koji ocito vise nisu imali tog zara.
  • NKDZ86
    6.8k
    nisam znao da je Vrba kapetan mlade repke. za tu lovu OS dobio ...
  • bazooka93
    66
    pa nisam napisao japanac vec igraci iz japanske lige.
    Sorry sto se nisam politicki korektno izrazio.
  • nemapredaje
    6.6k

rižojedacabazooka93

Na ovo je mislio
  • Amigo86
    55
    igrao sam ja protiv vrbe u kadetima jer sam njegovo godište, dobar decko cijelu tekmu razgovarali o skoli a tekma bila dan prije skole haha, bio najbolji na terenu vec onda...premala cijena za njega
  • Jos-Optimus
    8.3k
    Mmae je jako dobar igrač kojeg boli k*** i zato ne prolazi dobro u klubovima, ima taj stav koji iritira i to je to. Ja sam ga isto opravdavao, ali realno, to za te novce nije ni blizu što smo svi očekivali. Radeljić? Doktor nauka za njega, kao i Torrente i Dilaver npr...jedan Lauritsen je talentom lošiji, ali duplo bolji stoper od njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.