• bazooka93
    24
    ja bi onog gruzijca iz sarajeva da i mi imamo svog kvaradonu

oce li kovacevic uspjeti uigrati ovoliko novih igraca. Sto se tice Ryana skuzili smo valjda do sad da nam ne ide s igračima iz japanske lige. Ne paše njima naš spori nogomet i loši tereni. Oni su više za belgijski njemacki ili cak skotski (celtic ima par rižojedaca) . Kaneko, Ogi, Miura sve 5 dečki i igrači ali nešto im ne paše.

Daj Dabac radije Mijića da dobijemo cetvorku povratnika i Dinamovaca (Lisica, Valincic, Vidovic i Mijic). Bolje to nego stranci kojima se ne da živit nako što dobiju 600+ K
  • Zagi
    10.7k
    Domaćima se jednako, ako ne i više, nije dalo živjeti prošle sezone.
  • Sajla
    10.9k
    u 5 minuta 3 posta zaredom - spojio sam ih u jedan da bude u skladu s pravilima foruma. molim te (i druge) da sljedeći put editiraš svoj post ako želiš još nešto napisati. imaš 30 minuta nakon objave u kojima to možeš napraviti.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Lijepo je kad igrac zeli doci u Dinamo, kad je dokazani Dinamovac, ali je jos ljepse kad ima kvalitetu za napravit razliku na terenu.
    Bez uvrede Mijicu, ali decko ima jednu dobru sezonu u karijeri. U Slovackoj npr. nije zabio niti jedan jedini gol. Nadam se da ce Mierez doci i da ce Hoxhu zamjenit malo jace krilo.
  • OsamŠest
    5.8k
    @Omake sad će Germanijak izać da je Click To Edit novi golman Dinama.
  • Omake
    10.5k
    hahaha. Što je najgore, ne bi me toliko ni iznenadilo, koliko su se kriteriji srozali
  • Ritam Ulice
    1k
    Untitled-1.jpg

Tarzan uhvaćen na povratku iz Turske.
  • Crni86
    12.7k
    @Ijayi Atiemwen ima sta za mmaea novo od ovog azera? Mozda se nesto pokrenulo kad ga nema na popisu za sloveniju
  • Cosimo
    41
    I prijedlog jednog dobro lijevog krila
    https://www.transfermarkt.com/dominik-fitz/profil/spieler/354022
    Dominik fitz ulazi u posljednju godinu ugovora sa wienom cijena bi bila manja, 12 golova i 13 asistencija
    Amigo86

Fitz, da. Plutajući 9, izvrsna kombinatorika bi to bila na ovaj tim. Također ga imam u svojim memoarima.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Screenshot-20250627-113259-Facebook.jpg

Zanimljiva najava Osijeka za Vrbančića. Lav, simbol Dinama.
  • Zagi
    10.7k
    Samo mi soliš ranu.
  • bazooka93
    24
    nije ni Bruno zabio godinu i pol dana do dolaska u Dinamo. Nije da u RH imas boljih domacih napadaca a decko igra sve bolje zadnje dvije sezone u ligi jacoj (pogotovo fizicki) od HNL-a i uz sve je Dinamovac
  • Mr Anderson
    12.9k
    Sto se tice Ryana skuzili smo valjda do sad da nam ne ide s igračima iz japanske lige. Ne paše njima naš spori nogomet i loši tereni. Oni su više za belgijski njemacki ili cak skotski (celtic ima par rižojedaca) . Kaneko, Ogi, Miura sve 5 dečki i igrači ali nešto im ne paše.bazooka93

Ryan je Brazilac, nije Japanac. Usput, ružan ti je jako ovaj naziv za japanske igrače.
  • Keyser Soze
    14.8k
    Ryan nije ni blizu kapitalno pojačanje u napadu, može biti druga opcija.
  • badjibadara
    6.6k
    Dok ne vidim neki sazetak tog Ryana, za mene postoji samo jedan Ryan, Jajan Onil.

Od japanskog Ryana samo kratka videa, ako netko naleti na nesto duze i novije neka ubaci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.