• bazooka93
    14
    nije ni Bruno zabio godinu i pol dana do dolaska u Dinamo. Nije da u RH imas boljih domacih napadaca a decko igra sve bolje zadnje dvije sezone u ligi jacoj (pogotovo fizicki) od HNL-a i uz sve je Dinamovac
  • Mr Anderson
    12.3k
    Sto se tice Ryana skuzili smo valjda do sad da nam ne ide s igračima iz japanske lige. Ne paše njima naš spori nogomet i loši tereni. Oni su više za belgijski njemacki ili cak skotski (celtic ima par rižojedaca) . Kaneko, Ogi, Miura sve 5 dečki i igrači ali nešto im ne paše.bazooka93

Ryan je Brazilac, nije Japanac. Usput, ružan ti je jako ovaj naziv za japanske igrače.
  • Keyser Soze
    14.6k
    Ryan nije ni blizu kapitalno pojačanje u napadu, može biti druga opcija.
  • badjibadara
    5.9k
    Dok ne vidim neki sazetak tog Ryana, za mene postoji samo jedan Ryan, Jajan Onil.

Od japanskog Ryana samo kratka videa, ako netko naleti na nesto duze i novije neka ubaci.
  • Crni86
    12k
    reci mu da se mi nadamo da ce ipak ostat da bi to bio pre velik gubitak za nas :lol:
  • Ijayi Atiemwen
    3.1k
    Čovjeku sam toliko napumpao glavu, sad misli da im dolazi marokanski Beckenbauer. :cool:
  • Jurki
    18.2k
    kaj budu platili kakvu odstetu?

I dalje sam pri svom stavu da se Mmaeea prelako otpisalo..
    ali s obzirom na visinu njegove place.. kuzim zakaj ga klub zeli maknuti sa platnog spiska.
    Za 800 keka place mora biti top stoper.
  • San Lorenzo
    19.7k
    Po TMu, Ryanu ugovor ističe za 6 mjeseci.
  • Paggini
    55.8k
    sad misli da im dolazi marokanski Beckenbauer. :cool:Ijayi Atiemwen

Kad skuže da nije dosao Beckenbauer, samo blokiraj lika da te ne psuje u inboxu

Iako sad zamisljam neku Zonu Qarabag, kako je lik tamo neki njihov Haza i govori im da "Dinamov predstavnik i navijač govori u superlativima o Mmaeeu" i svi sline za Sammyem
  • badjibadara
    5.9k
    scholes.jpg?fit=1600%2C1124&ssl=1
    shutterstock_576936736.jpg

Rijesi rebus
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Samo se vi sprdajte, bit će Sammy tamo avion. Mmaee je želio ostati ovdje i izboriti se za prvih 11, ali netko mu nije dao šansu da se dokaže. Požalit ćemo što smo ga se tako olako riješili.
  • Rex Ramae
    3.3k
    Požalit ćemo što smo ga se tako olako riješili.Izet Hajrović

Ja već krenuo plakati.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    nemoj, čuvaj suze, trebat će ti.
  • Paggini
    55.8k
    Samo se vi sprdajte, bit će Sammy tamo avion. Mmaee je želio ostati ovdje i izboriti se za prvih 11, ali netko mu nije dao šansu da se dokaže. Požalit ćemo što smo ga se tako olako riješili.Izet Hajrović

Stvar više nije ni kvalitete ni nekvalitete igrača - Mmaee je postao toliko nepravedno omražen među dinamovim pukom da mislim da nema apsolutno nikakvog načina da on igra i da ga se gleda kroz normalnu prizmu.

Doslovno bi se secirala svaka mrtva lopta koju je odigrao ili ocistio, dobre utakmice se prešute i onda kad eto očisti loptu glavom koja dođe na nogu lika van 16m, opet je on ta osoba koja je kriva za sve. A da ne pričam da ga toliko boli pimpek i toliko mu nije stalo da trenira i kad ostali igrači igrači u sjeni na moru cuclaju koktelcice.

Dobio je tu stigmu i nikad je se ne bi riješio, jbg.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.